Η αναζήτηση βρήκε 142 εγγραφές

Return

από Metagrafakias
Πέμ 25 Δεκ 2025, 01:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Επίσης, οι γαυροβάζελοι δεν είναι απλά οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, αλλά γίγαντες του ευρωπαικού μπάσκετ, στον πυρήνα του ευρωπαικού και ελληνικού κατεστημένου. Δεν θα πάρουμε τίποτα εύκολα.

Φυσικά και δεν θα πάρουμε τίποτα εύκολα.
Και επειδή απέχουμε από τίτλους 1/4 του αιώνα ας ...
από Metagrafakias
Παρ 26 Δεκ 2025, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Πιθανον αποφασιστηκε οτι θα παμε μεχρι τελους με αυτη την 7αδα ξενων διοτι και το ξανθο σκυλι θελει τον Ντιμσα οπωσδηποτε και καλα κανει...
Η μονη ενισχυση που μπορουμε να κανουμε απο δω και περα ειναι με Ελληνες, που θα βοηθησουν και φετος αλλα θα φτιαξουν και κορμο για του χρονου...
Ξαναγινεται ...
από Metagrafakias
Πέμ 01 Ιαν 2026, 18:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Γνωστός για την άποψη μου για τις μεταγραφές που θέλω να κάνει η ομάδα μας,την απόκτηση Βαργκα με κόστος κοντά στα7εκ και 3ετες συμβόλαιο στα 32 του ,την θεωρώ ανούσια μεταγραφή και καθαρά για εντυπωσιασμό…Ναι έχει νούμερα αλλά που τα έχει??Στο Ουγγρικό πρωτάθλημα?η φερεντσβαρος παίζει μόνη της εκεί ...
από Metagrafakias
Παρ 02 Ιαν 2026, 01:17
Jump to forum
Jump to topic

Η αρχική μας 11αδα από τη μέση και μπροστά με Ζαφειρη αντιΟζντοεφ μέσα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα με διαφορά από τον 2ο,εντελώς αντικειμενικά όμως και όσοι πείτε για τον Γιακουμάκη,ναι δεν είναι καλύτερο φορ από Ελ κάμπι ή Γιοβιτς αλλά είναι ο καταλληλότερος για αυτό που παίζει ο ΠΑΟΚ και ο Λούτσε ...
από Metagrafakias
Παρ 02 Ιαν 2026, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Στατιστικά από την G - League

https://stats.gleague.nba.com/players/

Παρακαλούνται να μας ενημερώσουν οι μπασκετικοί εάν είναι εφικτό να φέρουμε τους καλούς από αυτούς. Τι συμβόλαια παίζουν εκεί ? Είδα μερικά βιντεάκια από στιγμιότυπα και έπαθα πλάκα.

Δύσκολα γιατί οι συγκεκριμένοι καλοί της ...
από Metagrafakias
Σάβ 03 Ιαν 2026, 00:46
Jump to forum
Jump to topic

Με καλο στοπερ οπως ο Σλοβενος και σαν κερασακι εστω για το καλοκαιρι ο Τσαπρας,θα ειμαι σουπερ ευχαριστημενος.

Μια και έπιασα τον Τσόρμπα στο γράψιμο μου, να πω ότι όταν τον ρώτησε ο Βέργης εάν βλέπει προσπάθεια για τον Τσάπρα για τη θέση του δεξιού μπακ, ο Τσόρμπα είπε ότι θεωρεί αδύνατο να ...
από Metagrafakias
Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:16
Jump to forum
Jump to topic

Αντικατάσταση άμεσα του Τζοόυνς με ψηλό επιπέδου…
από Metagrafakias
Τετ 14 Ιαν 2026, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα

Mατσαρα ο Μιαχηλιδης τα εκοψε ολα και δημιουργουσε και απο πισω..
Κενι μηχανακι τρομερα πετυχημενη μεταγραφη....
MVP ολη η ομαδα για την νοοτροπια της!!!
από Metagrafakias
Πέμ 15 Ιαν 2026, 05:30
Jump to forum
Jump to topic

Δωστε στον στρατηγο οτι εργαλειο ζητησει να παρει το πιο ανετο νταμπλ της ιστοριας!!!
19 το αητηττο
24 το πιο μαγκικο
26 το πιο ανετο
από Metagrafakias
Παρ 16 Ιαν 2026, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Το αν ειναι καποιος κακος η καλος παικτης ειναι κατι σχετικο και παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες...
Οχι κανενας απο αυτους που θελαμε και πηγανε στο ΠΟΚ δεν ειναι κακος παικτης,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα ταιριαξουν και σε οποια ομαδα κι αν πανε...
Μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ,που ειναι χρονια μαζι,με ...
από Metagrafakias
Τετ 21 Ιαν 2026, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Υπαρχει οικονομικο θεμα ναι, ας το δεχτουμε κι ας μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας...
Του τυπου δεν μπορω να βγω στην αγορα να σκασω απο 5εκ για 2 παικτες ομως, οχι του τυπου μπατιρη Ιβαν μετρας τα φραγκοδιφραγκα...
Βλεπουμε τον ανταγωνσιμο που το κανει και ζηλευουμε λιγο εως πολυ, αλλα θα το ...
από Metagrafakias
Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Ημουνα απο την αρχη ξεκαθαρος και υπερ της αναληψης της ΚΑΕ απο τον Τελη δεν ειναι κατι κρυφο..
Ας πω κι εγω την αποψη μου μετα τα τελευταια γεγονοτα..
Μου αρεσει ολη αυτη η κατασταση που εχει δημιουργηθει???
ΟΧΙ ξεκαθαρα...
Το θεμα οπως καταλαβαινετε δεν ειναι οικονομικης φυσεως, αλλα προσωπικων ...
από Metagrafakias
Κυρ 25 Ιαν 2026, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Τον Τσαπρα είναι δίκαιο να τον συγκρίνουμε με τον Σαστρε και όχι με τον βασικό μας δεξί μπακ,άλλωστε για το ροτεισον προορίζεται προς το παρόν…Λοιπόν για αντιΣαστρε λέω ναι αξίζει το ρίσκο αλλά για τώρα όχι για καλοκαίρι…
από Metagrafakias
Τρί 27 Ιαν 2026, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Πιστευω οτι θελαμε Τσαπρα αλλα καταλαβαμε οτι το κοστος θα φτασει κοντα στο 1,5-2εκ διοτι ο Κομποτης πολυ εξυπνα θα κανει πληστειριασμο για τον παικτη του και αποφασισαμε οτι με αυτα τα λεφτα μπορουμε να φερουμε το δεξι μπακ της Εθνικης Μεξικου...
Ολοσωστη κινηση, φερνεις εναν ετοιμο παικταρα στην ...
από Metagrafakias
Πέμ 05 Φεβ 2026, 06:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

Το κερδος ειναι οτι πηρες ακομα ενα ματς ντερμπι στα ποδια σου..
Σημερα δεν ησουν καλος αλλα παλεψες οσο μπορουσες...
Ποδοσφαιρικα δεν σε φοβαμαι αλλα καποιες φορες φαινεσαι ανετοιμος αθλητικα...
Κυριως πρεπει να βελτιωσεις την ταχυτητα...Ενας φορ πρεπει να εχει γρηγορο πρωτο βημα...
Καθε μηνας που ...