Η αναζήτηση βρήκε 265 εγγραφές
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jure Zdovc
Αυτός σε ποιο καζάνι έπεσε μικρός?
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
<t>Εντυπωσιακή εξέλιξη ανάμεσα στην παε και στους μεγαλύτερους εχθρούς του ΠΑΟΚ<br/>
<br/>
Δε νομίζω να το περίμενε κανείς να βγει τόσο γρήγορα άκρη με όλους τους.<br/>
<br/>
Ελπίζω οι άνθρωποι τα επόμενα χρόνια να έχουν θέσεις πάρκινγκ στο νέο γήπεδο<br/>
<br/>
Ελπίζω επίσης όλοι όσοι μας ...
<br/>
Δε νομίζω να το περίμενε κανείς να βγει τόσο γρήγορα άκρη με όλους τους.<br/>
<br/>
Ελπίζω οι άνθρωποι τα επόμενα χρόνια να έχουν θέσεις πάρκινγκ στο νέο γήπεδο<br/>
<br/>
Ελπίζω επίσης όλοι όσοι μας ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Το επόμενο άθλημα που πρέπει οι αρμόδιοι να ξηλωθούν και να αναλάβουν άλλοι
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Αντιγράφω σχόλιο από το φβ της καε
1. Γίνεσαι μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ και το μαθαίνουμε μόλις πριν λίγους μήνες όταν εμφανίζεται επενδυτής.
2. Μία μέρα μετά το ενδιαφέρον του Μυστακίδη βγαίνεις και λες για ενδιαφέρον εξ Αμερικής. Γιατί δεν το δήλωσες πιο πριν; Γιατί μέχρι και σήμερα δεν μας έχεις ...
1. Γίνεσαι μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ και το μαθαίνουμε μόλις πριν λίγους μήνες όταν εμφανίζεται επενδυτής.
2. Μία μέρα μετά το ενδιαφέρον του Μυστακίδη βγαίνεις και λες για ενδιαφέρον εξ Αμερικής. Γιατί δεν το δήλωσες πιο πριν; Γιατί μέχρι και σήμερα δεν μας έχεις ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Και επειδή το Χατζόπουλο τόσα χρόνια τον έχουμε μάθει και ξέρουμε πόσο συναισθηματικός, ξεροκέφαλος και παθιασμένος είναι, είναι κρίμα να κλωτσάς στα σκουπίδια για το τίποτα κυριολεκτικά όλη σιυ την προσπάθεια αυτά τα χρόνια.
Όσοι νομίζουν η πιστεύουν πως όλο το σκηνικό είναι σκηνοθετημενο από Τέλη ...
Όσοι νομίζουν η πιστεύουν πως όλο το σκηνικό είναι σκηνοθετημενο από Τέλη ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Και θα κλάψει και ο κάθε ΠΑΟΚτσης
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά αγαπητέ Μπαφε την όλη ιστορία την ξεκίνησε η ανακοίνωση της ΚΑΕ
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ here we go again
Δε βγαίνει η ανακοίνωση της ΕΕΑ για έγκριση?
Δε κάνει σολντ άουτ ο κόσμος άμεσα γιατί βλέπει όραμα επιτέλους και θέλει να το αντιμετωπίσει και ως τελευταίο ματς-ευχαριστώ στο Χατζόπουλο?
Δε βγάζει μια τουλάχιστον αμφιλεγόμενη ανακοίνωση καε χωρίς απολύτως κανένα λόγο?
Με τη ...
Δε βγαίνει η ανακοίνωση της ΕΕΑ για έγκριση?
Δε κάνει σολντ άουτ ο κόσμος άμεσα γιατί βλέπει όραμα επιτέλους και θέλει να το αντιμετωπίσει και ως τελευταίο ματς-ευχαριστώ στο Χατζόπουλο?
Δε βγάζει μια τουλάχιστον αμφιλεγόμενη ανακοίνωση καε χωρίς απολύτως κανένα λόγο?
Με τη ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τι ακριβώς περιμένετε να πει ο Γιουρι σήμερα?
Οτι έχω δώσει το οκ στη νέα διοίκηση που δε ξέρω αν θα ρθει να με φέρει 3 παίκτες?
Δε γίνονται αυτά
Οτι έχω δώσει το οκ στη νέα διοίκηση που δε ξέρω αν θα ρθει να με φέρει 3 παίκτες?
Δε γίνονται αυτά
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Άστο πρώτη φορά ξανασυμβαινει αρμόδιος να κρατάει χαμηλούς τόνους για πράγματα που ακόμα δεν είναι σίγουρα κι δεν έχει λόγο
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
@warmeater μια βδομάδα εκτός
Το συγκεκριμένο μήνυμα σβήστηκε
Το συγκεκριμένο μήνυμα σβήστηκε
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Παππού παππού τον δίνεις που και που?
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Χαλαρός μβπ σήμερα περπατώντας
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα τι μάθαμε σήμερα?
1) πως ο μεγαλύτερος εχθρός του ΠΑΟΚ, αυτός που προσβάλει την ηθική μας, ο βαλτός από νδ ΕΟΚ νάτο κλπ που υποτίθεται ότι παίρνει την καε για να πάρει το γήπεδο αλλά μετά δε θα πάρει το γήπεδο αλλά μετά θα κάνει πίσω στα της καε γιατί έτσι τελικά είναι αυτός που έκανε το βήμα ...
1) πως ο μεγαλύτερος εχθρός του ΠΑΟΚ, αυτός που προσβάλει την ηθική μας, ο βαλτός από νδ ΕΟΚ νάτο κλπ που υποτίθεται ότι παίρνει την καε για να πάρει το γήπεδο αλλά μετά δε θα πάρει το γήπεδο αλλά μετά θα κάνει πίσω στα της καε γιατί έτσι τελικά είναι αυτός που έκανε το βήμα ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Καλά προφανώς ναι για Χιουγκαζ αυτό έλειπε.
Η ερώτηση μου είναι άλλη εκτός αν δε κατάλαβα εγώ καλά. Θα πάρεις 2 παίκτες στο 4 (Ρεντις Χιουγκαζ) ή ο ένας παίζει κυρίως στο 3?
Και αν ναι αυτό σημαίνει πως θα πάει ο Ντιμσα στο 2 οπότε δε χρειάζεσαι άλλο σκόρερ εκεί?
Όσο για Γκουνταιτις αν μπορεί να ...
Η ερώτηση μου είναι άλλη εκτός αν δε κατάλαβα εγώ καλά. Θα πάρεις 2 παίκτες στο 4 (Ρεντις Χιουγκαζ) ή ο ένας παίζει κυρίως στο 3?
Και αν ναι αυτό σημαίνει πως θα πάει ο Ντιμσα στο 2 οπότε δε χρειάζεσαι άλλο σκόρερ εκεί?
Όσο για Γκουνταιτις αν μπορεί να ...