Η αναζήτηση βρήκε 328 εγγραφές
- Δευ 20 Απρ 2026, 09:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δηλαδή μ@λ@κες το διαβάζω τώρα ξανά, συνειδητοποιώ με τι κενά πήγαμε να πάρουμε πρωτάθλημα και δεν μπορώ να το πιστέψω. Με αυτά τα σέντερ μπακ, με 1,5 σέντερ φορ. Απίστευτο.
- Δευ 20 Απρ 2026, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μετά τα ματς με την ΑΕΛ και τον Βόλο δεν μιλιόμουν. Γύρισα σπίτι με τα νεύρα στον θεό, ταχυπαλμίες και δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ.
Με το χθεσινό ματς δεν είχα απασχολήσει το μυαλό μου καν. Πήγα το είδα, γύρισα σπίτι, ήπια την μπυρίτσα μου και κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Στον ύπνο μου είδα πως ...
Με το χθεσινό ματς δεν είχα απασχολήσει το μυαλό μου καν. Πήγα το είδα, γύρισα σπίτι, ήπια την μπυρίτσα μου και κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Στον ύπνο μου είδα πως ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ρε συ πρόπερσι, παρόλο που σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήμασταν η καλύτερη ομάδα, φτάσαμε σε ένα σημείο να χρειαζόμαστε στο τέλος ένα θαύμα. Το πρωτάθλημα το πήραμε όχι επειδή δεν κάναμε κοιλιά αλλά παρά την κοιλιά.
Πέρσι κάναμε 4/6 όταν πλέον είχαν χαθεί τα πάντα και παίζαμε απλά για τον εγωισμό ...
Πέρσι κάναμε 4/6 όταν πλέον είχαν χαθεί τα πάντα και παίζαμε απλά για τον εγωισμό ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Surne Bilbao Basket 22/04 19:15 (ΕΡΤ2) FEC Final - Game 1
Είμαι ακριβώς απέναντι, αυτός με τα μαυραMaurice_Escargot έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 17:25 Στα 112-116 και δίπλα από τους Βάσκους όλα ηρεμα, έτοιμοι για την θύελλα που θα έρθει.
- Τετ 22 Απρ 2026, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να σπρώχνεις συγκεκριμένες ομάδες να προχωρήσουν (ας πούμε ότι) το καταλαβαίνω.
Το να μην αφήνεις έναν τελικό να παιχτεί στα ίσια για να το πάρει νταβατζιλικι μια ομάδα είναι εντελώς σιχαμενο.
Το να μην αφήνεις έναν τελικό να παιχτεί στα ίσια για να το πάρει νταβατζιλικι μια ομάδα είναι εντελώς σιχαμενο.
- Τετ 22 Απρ 2026, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Patrick Beverley
Και εκεί μέσα γάμα τους.
Μια τρίχα από τα αρκιδια σου είναι.
Μια τρίχα από τα αρκιδια σου είναι.
- Πέμ 23 Απρ 2026, 08:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Εγώ πάλι λυπάμαι που κάποιοι είναι τόσο μίζεροι που δεν μπορούν ούτε να πανηγυρίσουν τους τίτλους της ομάδας τους. Και επειδή η μιζέρια αγαπάει την συντροφιά, προσπαθούν να μιζεριάσουν και μας. Μη τυχόν και χαρούμε, θα φταίμε για κάτι.
Αν είναι τόσο μίζεροι για ένα χόμπι όπως το ποδόσφαιρο, δεν ...
Αν είναι τόσο μίζεροι για ένα χόμπι όπως το ποδόσφαιρο, δεν ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 08:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Από μέσα η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Δεν ξέρω τι φάνηκε στην τηλεόραση αλλά ο θόρυβος ήταν πολύ πάνω ακόμα και για δεδομένα μπάσκετ.
Πιστεύω πως μεγάλη διαφορά έκανε το πρώτο λεπτό της τέταρτης περιόδου, εκεί που από το +9 βρεθήκαμε στο +1 (αν θυμάμαι καλά) μέσα σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα ...
Πιστεύω πως μεγάλη διαφορά έκανε το πρώτο λεπτό της τέταρτης περιόδου, εκεί που από το +9 βρεθήκαμε στο +1 (αν θυμάμαι καλά) μέσα σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 08:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι
Αφού πλέον έχουμε μπίλιονερ ιδιοκτήτη και θέλει και να φέρει το Παλατάκι στον 21ο αιώνα, πρέπει να κάνει κάτι με το πάρκινγκ.
Δεν γίνεται σύγχρονο γήπεδο να μην έχει πάρκινγκ ανάλογο της χωρητικότητάς του και να παρκάρουμε στις άκρες χωραφοδρόμων και πάνω σε πεζοδρόμια. Εγώ ευτυχώς βρήκα κοντά αλλά ...
Δεν γίνεται σύγχρονο γήπεδο να μην έχει πάρκινγκ ανάλογο της χωρητικότητάς του και να παρκάρουμε στις άκρες χωραφοδρόμων και πάνω σε πεζοδρόμια. Εγώ ευτυχώς βρήκα κοντά αλλά ...
- Πέμ 23 Απρ 2026, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Στ' αρκιδια μας φίλε.
- Παρ 24 Απρ 2026, 06:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ισοβαθμία αν δεν κάνω λάθος μετράνε πρώτα οι βαθμοί στα μεταξύ μας 4 παιχνίδια, μετά η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ μας 4 παιχνίδια και μετά η κατάταξη στην κανονική διάρκεια.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τρέμουμε τον ΟΦΗ.
Τον ΠΑΟΚ τρέμουμε.
Τον ΠΑΟΚ τρέμουμε.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Ναι αλλά αν δεν είχαμε απουσίες θα παίρναμε το πρωτάθλημα αφού παίξαμε καλά για 2 μήνες.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι κάνετε βρε μαλακες;
- Σάβ 25 Απρ 2026, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω βαρεθεί να βλέπω ένα μάτσο φλώρους με ασπρόμαυρα να περιφέρονται στα γήπεδα της χώρας.