Ας πούμε άλλη μια φορά βέβαια ότι ΦΤΑΙΕΙ ο Λουτσεσκου
( Με κεφαλαία για να το εμπεδώσουμε)
Η αναζήτηση βρήκε 10 εγγραφές
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta-ΠΑΟΚ 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν υπάρχει Ευρώπη φέτος, στόχος είναι το Νταμπλ. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο το καλύτερο για σας
Γιαυτο και το ντορτι έκατσε βαρύ από τη λεβαδεια όπως και το Αγρίνιο και η τριπολιτσα
Μπήκες να κλέψεις ότι μπορείς, σου βγηκε για λίγο αλλά Οζντοεφ και σαστρε σε κρέμασαν στα μανταλάκια ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Ήσουν τρομέρος . Συνέχισε έτσι.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Ας πάμε προσγειωμένοι και όλα θα πάνε καλά. Αυτά τα "0-3 θα τρέμετε κλπ, ιστορικά γυρνάνε εναντίον μας.
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD
Η ερώτηση μου δεν είναι αν είμαστε καλή ομάδα. Η ερώτηση μου είναι αν έχουμε κάνει κάτι στο πρωτάθλημα από αυτά που κάνει μια ομάδα για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Δεν ρωτάω αν θα μπορούσαμε να τα κάνουμε αν δεν είμασταν τραυματισμένοι κουρασμένοι οτιδήποτε, η ερώτηση μου είναι αν τα έχουμε κάνει ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Στην φάση του 69' πάντως όπου ζητάει πέναλτι ο ζαφείρης, υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση.
Με το δεξι χέρι σμπρώχνει την μπάλα και από εκεί πάει στο αριστερό (χέρι στήριξης εδώ συγκεκριμένα).
Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανένας άλλος ;
Με το δεξι χέρι σμπρώχνει την μπάλα και από εκεί πάει στο αριστερό (χέρι στήριξης εδώ συγκεκριμένα).
Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανένας άλλος ;
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
και ξερεις τι με ενοχλει στην ομαδα πανω σ αυτο?που δεν πανε ολοι μα ολοι οι παιχτες μαζι καροτσακι να διαμαρτυρηθουν.να κανουν θορυβο.μιλαμε για καθαρες φασεις
Σχεδόν πότε δεν πηγαίνουν οι δικοί μας (προφανώς είναι οι εντολές τέτοιες) και το παίζουμε υπεράνω. Τέλος πάντων, να δούμε τι θα ...
- Δευ 23 Φεβ 2026, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ο βαζελος πλέον είμαι σίγουρος ότι θα προλάβει και μακάρι.
Σκεφτείτε πλέι οφ με αρη. Θα ευνοούνταν οι αθηνεζοι.
Τωρα γίνεται το ακριβώς αντίθετο.
Μια αδύνατη αθηναϊκή ομάδα θα κατέβει με μόνο σκοπό να μην ξεφτιλιστεί και να τα δώσει όλα με το υπόλοιπο ποκ.
Μόνο θετικό είναι αυτό για εμάς ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Το στέλνεις στη ΠΑΕ κατευθείαν.Jamaican έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 13:16 https://www.vinted.gr/items/8291115611- ... -100-years
Τον γ@αμας ή οχι κυριε προεδρε?
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD
Νομίζω ούτε και εγώ.embuji έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 21:35 Εγώ ρε μάγκες αυτό το πράγμα πέναλτυ δε το έδινα. Να είμαι ειλικρινής.