Πουλάς φορ και παίρνεις 25 εκ.
Και μετά αγοράζεις φορ τον πουθενά με φραγκοδίφραγκα.
Αυτή είναι η πολιτική μας.
Αυτάρκεια μέχρι να ανατείλει ο ήλιος από την Δύση.
Η αναζήτηση βρήκε 6 εγγραφές
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αναμενόμενο.
Τα τελευταία χρόνια ξεπουληθηκε στην κυριολεξία ότι ποιοτικότερο έβγαλε η Ακαδημία αλλά κ ότι πήρε υπεραξία παίζοντας στον ΠΑΟΚ και δεν άνοιξε μύτη.
Πουλήθηκε ο Κουλιερακης σε εξευτελιστικη τιμή για την αξία του, αμέσως μετά την 1η του ολοκληρωμένη χρονιά στην ομάδα, πουληθηκε ο ...
Τα τελευταία χρόνια ξεπουληθηκε στην κυριολεξία ότι ποιοτικότερο έβγαλε η Ακαδημία αλλά κ ότι πήρε υπεραξία παίζοντας στον ΠΑΟΚ και δεν άνοιξε μύτη.
Πουλήθηκε ο Κουλιερακης σε εξευτελιστικη τιμή για την αξία του, αμέσως μετά την 1η του ολοκληρωμένη χρονιά στην ομάδα, πουληθηκε ο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Το να πάρω μέρος στην συζήτηση ότι τελικά δεν έγινε τπτ κ ότι όλα τα βγάλαν απ το μυαλό τους οι αρδ, Γερμανοί ή εγχώριοι, υποτιμά σαφώς την νοημοσύνη μου.
Όποιος όμως δεν έχει πρόβλημα μ αυτό, μπορεί να συνεχίσει να πιστεύει ότι τον βολεύει.
Πχ ο Ιβάν τον πούλησε αλλά ο Σαββίδης προταξε τα στηθια ...
Όποιος όμως δεν έχει πρόβλημα μ αυτό, μπορεί να συνεχίσει να πιστεύει ότι τον βολεύει.
Πχ ο Ιβάν τον πούλησε αλλά ο Σαββίδης προταξε τα στηθια ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Από την πώληση Ντελια, που αποτραπηκε στο παρα πέντε, σε μόλις 15 μέρες, σπάμε τα ταμεία για Ζαφείρη, που μακάρι να έρθει.
Συγγνώμη αλλά εγώ δεν βγάζω νόημα, δεν δείχνει να υπάρχει η παραμικρή λογική σε 2 τόσο αντιφατικές κινήσεις.
Ή μήπως υπάρχει?.....
Συγγνώμη αλλά εγώ δεν βγάζω νόημα, δεν δείχνει να υπάρχει η παραμικρή λογική σε 2 τόσο αντιφατικές κινήσεις.
Ή μήπως υπάρχει?.....
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Δεν ξέρω αν υπάρχει μεγαλύτερος υποστηρικτής σου από μένα για όλα όσα έχεις προσφέρει στον ΠΑΟΚ, όμως αυτή η επιμονή σου σ αυτό το Ρώσικο καδρονι που πλέον θυμίζει παλαίμαχο ποδοσφαιριστη κ αποτελεί ότι χειρότερο έχω δει σε παίκτη του ΠΑΟΚ, ομολογώ μου έχει γυρίσει ανάποδα τον εγκέφαλο.
Η επιμονή ...
Η επιμονή ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Αριστερό εξτρέμ νομίζω μία καλή περίπτωση είναι ο Λημνιός.
Σέντερ μπακ καλές περιπτώσεις ο Σένκενφελντ αλλά και ο Μάγκνουσον.
Δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους αλλά μήπως έχει ο Γερεμέγιεφ?
Ήταν τεταρτοπέμπτες επιλογές στο βάζελο αλλά το ίδιο ήταν και ο Γερεμέγιεφ.
Έχουν όμως και πλεονεκτήματα ...
Σέντερ μπακ καλές περιπτώσεις ο Σένκενφελντ αλλά και ο Μάγκνουσον.
Δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους αλλά μήπως έχει ο Γερεμέγιεφ?
Ήταν τεταρτοπέμπτες επιλογές στο βάζελο αλλά το ίδιο ήταν και ο Γερεμέγιεφ.
Έχουν όμως και πλεονεκτήματα ...