Ήθελε 4 η Βερντερ για Ντουκς μας έλεγαν. Ο Γιοβιτς δεν έρχεται Ελλάδα και είναι επιστημονική φαντασία μας έλεγαν. Η Ναντ ζητάει πολλά για Τσιριβεγια και δεν έχει μεταπωλητική αξία μας έλεγαν.
Με 4 χαρτιά σύνολο είχες Ντουκς και Τσιριβεγια φέτος και ήσουν καλυμμένος. Στο ίδιο έργο θεατές.
Η αναζήτηση βρήκε 18 εγγραφές
- Τρί 05 Αύγ 2025, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πάντως από κλειστή κάνουλα και ειρωνίες για αφραγκίες μέχρι 11 μυρια πρόταση για έναν παίχτη υπάρχει και η μέση λύση 2,3,4,5 μυρια για έτοιμους κανονικούς παίχτες …να γεμίσει το ρόστερ να πάμε να τους πηδήξουμε όλους
Ξέρω ξέρω ο ξενέρωτος της παρέας
Ξέρω ξέρω ο ξενέρωτος της παρέας
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εγώ πάλι λέω να δώσει 12 μύρια και να φέρει χαφ στόπερ και φορ.....
ένας παίκτης δεν κάνει την διαφορά
3ομως μπορουν
ένας παίκτης δεν κάνει την διαφορά
3ομως μπορουν
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Πότε λέτε ν ξέρουμε οριστικά αν γίνει ή όχι η μεταγραφή ;
Έχει λιώσει το χέρι μου πατώντας το f5
Έχει λιώσει το χέρι μου πατώντας το f5
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει άλλη εξελίξει έχει κλείσει η μεταγραφή και περιμένουμε την Σλαβια να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη που έχει ήδη βρεθεί.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:28 ο black κατι (δε θυμαμαι ας με συυχωρεσει το παιδι) που ειπε οτι ειναι κλεισμενος ο Ζαφ που εξαφανιστηκε να μας πει καμια εξελιξη??
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν οπαδοί άλλων ομάδων που στήθηκαν σε ουρές μια και δυο και τρεις φορές για να αγοράσουν μετοχές για να μη διαλυθεί η ομάδα;
Δεν συμφωνώ με το αόριστο ερώτημα "λογιστές του Σαββίδη είμαστε;"
Οχι, δεν είμαστε. Αλλά έχουμε την, έστω και θολή και ολίγον τι αρρωστημένη, αντίληψη οτι είμαστε ...
Δεν συμφωνώ με το αόριστο ερώτημα "λογιστές του Σαββίδη είμαστε;"
Οχι, δεν είμαστε. Αλλά έχουμε την, έστω και θολή και ολίγον τι αρρωστημένη, αντίληψη οτι είμαστε ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δε δίνω πάνω από 10% για το Ζαφείρη, θα μου φανεί απίθανο να παραχωρηθεί ο παίχτης.
Ελπίζω οι περιπτώσεις που δουλεύτηκαν από πίσω να είναι αρκετά καλύτερες του Μαροκινού, που όταν ακούω για προβλήματα σε μέσες με πιάνει κρύος ιδρώτας.
Πάντως περιπτώσεις στα χαφ υπάρχουν πολύ ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Για φορ θα τον πάρουμε ή μπαίνει σφήνα ως 3ος "παίκτης" για την κατασκευή της Νέας Τούμπας;
Έχει στείλει εγγυητική;

Έχει στείλει εγγυητική;

- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
βρε φέρτε βρε τον λιβάγια και αφήστε τους μιτροβιτς και τους μπρειθγουειτ
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εμένα έτσι με έλεγε η δικιά μου και μετά με χώρισεBlackgr4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:02 Ο Μπρέθγουειτ πάντως, πριν από 19 ώρες, έκανε ποστ στο προσωπικό του Ίνστα που μεταξύ άλλων έγραφε "Πάμε δυνατά Gremio".
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά είναι η ομάδα , δουλίτσα τώρα στις προπονήσεις και τα ξαναλέμε το χειμώνα.
ΥΓ : Παίκτες σαν το Μίτροβιτς δε τους ζηλεύω. Προτιμώ το τίποτα και το προοδευτικό χτίσιμο της ομάδας παρά τεράστια συμβόλαια σε -μάλλον- παλαίμαχους συνταξιούχους.
Πως βλέπετε ολοι ότι είμαστε μια χαρά με ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε μάγκες δεν είναι θέμα του αν θέλουν φορ οι οπαδοί, ούτε θα ήταν δώρο εάν ερχόταν κάποιος
η ομάδα πηγαίνει για πρωτάθλημα έχοντας 2 επιθετικούς? με 3 διοργανώσεις? σοβαρολογούμε?
πόσο ερασιτεχνικός χειρισμός να μην είσαι καν αριθμητικά γεμάτος
δηλαδή εάν κάτσει ένας τραυματισμός τι θα κάνουμε ...
η ομάδα πηγαίνει για πρωτάθλημα έχοντας 2 επιθετικούς? με 3 διοργανώσεις? σοβαρολογούμε?
πόσο ερασιτεχνικός χειρισμός να μην είσαι καν αριθμητικά γεμάτος
δηλαδή εάν κάτσει ένας τραυματισμός τι θα κάνουμε ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο οτι φαινεται ποτε δεν ηταν σοβαρος ο στόχος να πάρουμε φορ. Αυτα τα δεν πρόλαβε κλπ ειναι μασημενα λόγια αρδ. Αποφάσισαν για ακατανόητο τρόπο να παμε με τσαλοφ κ μυθου για αλλαγη. Οκ θα φανεί στο χορτάρι. Αλλα.κ ο πιο αισιόδοξος βλεπει,οτι ειναι τρελό λαθος
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Ο Σάστρε το 2018, ούτε έξω από την Τούμπα θα περνούσε, Λόβρεν θετικός, Χατσίδης για αλλαγή, κέντρο ακίνδυνο. Πάμε για νίκη έστω με το στανιό
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εύκολη πρόκριση όπως είχα προβλέψει, με 2 clean sheets. Η ομάδα ανεβαίνει παιχνίδι με το παιχνίδι, από το 30 και μετά μονόλογος μας. Με είσοδο Γιακουμ και επιστροφή Ταισον Ντεσποτοφ θα είμαστε πολύ καλά, εάν έρθει και ο Ζαφ θα είμαστε εξαιρετικά. Και για όσους πικραθηκαν, ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 16 ...