Η αναζήτηση βρήκε 62 εγγραφές

Return

από paok x.m.
Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!

Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
από Kabamaru11
Δευ 09 Φεβ 2026, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι

60.000 τον χρονο ειναι 5.000 τον μηνα,ε συγνωμη αλλα καφετεριες στην Αριστοτελους πληρωνουν μεγαλυτερο ενοικιο.Να ειμαστε σοβαροι.

Και η συγκριση με Θ.Χατζοπουλο ειναι ακυρη,ο Χατζο ειχε διοικηση πρωτοδικειου κ αποπληρωνε παλαιοτερα χρεη και ηρθε να νοικοκυρεψει την Καε για να μη πεσουμε.Ο ...
από Taseos
Πέμ 19 Φεβ 2026, 11:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Βεζυρτζής

Ομάδα μοντέλο σε όλα τα επίπεδα και μ πενιχρά μέσα, την κάνατε … τα υπόλοιπα τα λες εσύ Νικόλα

Το μοντελο ειναι η 6η θεση πισω απο καρδιτσα, να σου φευγουν ολοι οι παικτες γιατι δεν μπορεις να τους πληρωσεις αυξημενο συμβολαιο σε αρη αεκ πανιωνιο, να σε αποκλειει μια τουρκικη της πλακας το ...
από Psaras
Τρί 16 Δεκ 2025, 08:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Λάθος κατάλαβες. O Dimsa δεν είναι homegrown για τον ΠΑΟΚ. Θα έπρεπε σε ηλικία 12 ως 20 να έχει παίξει 3 χρόνια σε ελληνική ομάδα.
Αν το homegrown είναι σε οποιαδήποτε Ευρωπαική, ας φέρουμε 5 Ευρωπαίους και 7 Αμερικάνους και τους Έλληνες να τους αφήσουμε μόνο για την GBL.
από kataramenos5
Κυρ 04 Ιαν 2026, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Η ομαδα ηθελε 1-2 προσθηκες ωστε να μη διαταραχθει η χημεια και το καλο κλιμα .Εναν Ταιρι κι ενα δυνατο φορ που να παιζει αμυνα,να κλεισει το κενο στη ρακετα.Αντ αυτου καταφεραμε να κανουμε ανω κατω την ομαδα με τη λογικη "τωρα που βρηκαμε παπα..." και να φερουμε εκνευρισμο κι ανησυχια σε ολους ...
από Equalizer
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Κα-Τσινγκ!

We got a winner!

Διαρκείας στον κύριο παρακαλω
από Kabamaru11
Τετ 25 Φεβ 2026, 01:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..

E τι να κανω;Εχω εδω τον σατραπη την συζυγο που με κραζει για διατροφη,να προσεχω κ λοιπες πιπες.

Νιωστε με λιγο οι παντρεμενοι.
από tad
Τετ 28 Ιαν 2026, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Μερικές φορές ... έχω σκεφτεί ότι τον ΠΑΟΚ τον αγαπάω περισσότερο από όσο πρέπει ...

τώρα που έκανα και τα παιδιά μου σαν τα μούτρα μου ... ακόμα περισσότερο
από navigator11
Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOKheads&Metalheads

Ανατριχίλα, ρε πούστη μου.

από ΑποστόληςΑ
Δευ 29 Δεκ 2025, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!! II

Oι Jethro Tull τη διετία 1971-72 έφτασαν στο αποκορύφωμα της συνθετικής τους δεινότητας. Το 1971 ο δίσκος ονομαζόταν Aqualung και στην β΄ όψη υπήρχε το παρακάτω άσμα, που κατά τον αρχηγό του συγκροτήματος Ian Anderson ήταν ένα από τα 10 κορυφαία τραγούδια των Jethro Tull.

https://youtu.be ...
από icue
Τρί 07 Οκτ 2025, 09:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Το χερι και κολλημενο πισω στην πλατη να ειναι αν μπει γκολ δεν μετραει.
από renegade
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 01:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Obrigado είναι λίγο. Ο παίχτης με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία της ομάδας

2 πρωταθλήματα 4 κύπελλα. Αμέτρητες στιγμές. Τι να λέμε τώρα

Φερνάντοο Βαρελααααα

33 motherfucking years

Στην αρχή νόμιζα ότι τρολάρεις αλλά δυστυχώς μετά κατάλαβα ότι αυτά που γράφεις τα εννοείς.
Δηλαδή ρε ...