Η αναζήτηση βρήκε 226 εγγραφές
- Τετ 01 Απρ 2026, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Θα το ξαναπώ κανένα σολντ ουτ θα κάνουμε η μόνο κριτική κατά πάντων τώρα η ομάδα μας θέλει δίπλα τής όλα τα άλλα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος
- Δευ 06 Απρ 2026, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το να κερδίσει ο χωρίς απουσίες ΠΑΟΚ την ΑΕΚ και να πάρει φωτιά το πρωτάθλημα, δεν είναι θαύμα, είναι η κανονικότητα, καθώς θα εμφανιστεί ο κανονικός ΠΑΟΚ.
- Τετ 08 Απρ 2026, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Νομίζω πως το μόνο που πρέπει να κοιτάμε ειναι ο αγώνας της Φιλαδέλφειας
Πριν από μια δυο μέρες έγραψε ο ρενε πως πλέον η Εκ καλείται να αποδείξει πως μπορεί να σηκώσει το ρόλο του φαβορί.
Ακριβώς αυτήν την έκφραση, από το βράδυ της Κυριακής την έχω γράψει και σβήσει αρκετές φορές σε διάφορα ποστ ...
Πριν από μια δυο μέρες έγραψε ο ρενε πως πλέον η Εκ καλείται να αποδείξει πως μπορεί να σηκώσει το ρόλο του φαβορί.
Ακριβώς αυτήν την έκφραση, από το βράδυ της Κυριακής την έχω γράψει και σβήσει αρκετές φορές σε διάφορα ποστ ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD
Λυπάμαι τους mod απόψε. Θα εμφανιστεί όλος ο στρατός των τρολ
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
συνειδητοποιείτε ρε μάγκες ότι ο ΠΑΟΚ γονάτισε την 6η της la liga?
θεέ μου, τι ζούμε..
βρισκόμαστε σε οργασμό διαρκείας.
ντα ντουμ λα ντα

θεέ μου, τι ζούμε..
βρισκόμαστε σε οργασμό διαρκείας.
ντα ντουμ λα ντα
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Νόμιζα η Γλυφάδα βούλιαξε. Πες μου ότι το Κεφαλάρι είναι στη θέση του.
- Παρ 23 Ιαν 2026, 05:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως να αισθάνονται οι βαριοφανελαδες άραγε?...
Αυτοί που περίμεναν την ήττα από το γαύρο στο πρωτάθλημα για να τα κάνουν όλα πουτανα!!!
Αυτοί που κατηγορούσαν τον Ιβάν πως κράτησε το Λουτσεσκου για να του ρίξει όλες τις ευθύνες για την αποτυχημένη χρόνια....
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!
ΟΧΙ ΣΤΑ ...
Αυτοί που περίμεναν την ήττα από το γαύρο στο πρωτάθλημα για να τα κάνουν όλα πουτανα!!!
Αυτοί που κατηγορούσαν τον Ιβάν πως κράτησε το Λουτσεσκου για να του ρίξει όλες τις ευθύνες για την αποτυχημένη χρόνια....
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!
ΟΧΙ ΣΤΑ ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 07:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα σχόλιο δανεικό αλλά εύστοχο :
Εντωμεταξυ αυτα που ζουμε και θα ζησουμε με την αρμαδα του Λουτσεσκου και του Ιβαν,παιζει και να μην τα ζουσαμε...
Δεν θα τα ζουσαμε αν δεν ειχαμε κερδισει τον Ολυμπιακο στο πρωταθλημα και ειχαν επικρατησει τοτε αυτοι που βαλανε τους συνδεσμοπατερες για να ...
Εντωμεταξυ αυτα που ζουμε και θα ζησουμε με την αρμαδα του Λουτσεσκου και του Ιβαν,παιζει και να μην τα ζουσαμε...
Δεν θα τα ζουσαμε αν δεν ειχαμε κερδισει τον Ολυμπιακο στο πρωταθλημα και ειχαν επικρατησει τοτε αυτοι που βαλανε τους συνδεσμοπατερες για να ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως να αισθάνονται οι βαριοφανελαδες άραγε?...
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!
ΟΧΙ ΣΤΑ ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 23 Ιαν 2026, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Βρε να σηκώσω εγώ κούπα κι ας είναι κ από τον Τραμπ στη Γροιλανδία.

- Τρί 27 Ιαν 2026, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd
Τι ωραια που θα ηταν αν μεθαυριο τρωγαμε μια 7αρα στο κεφαλι,γκρινιαζαμε για την ομαδα,για τον προπονητη,τον προεδρο,γιατι ετσι γιατι γιουβετσι,αλλα ολοι να γυρνουσαν πισω.Ανετα το ανταλλαζα διχως σκεψη.
- Τρί 27 Ιαν 2026, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Κύριοι, ειναι μια πολύ δύσκολη μέρα, ας αφήσουμε τις πραγματογνωμοσυνες και τις θεωρίες μας απέξω και ας επικεντρωθουμε στο πένθος μας.
7 συνοπαδοι μας, 7 αγγελούδια φύγανε.
Προσωπικά αισθάνομαι πολύ άδειος για να ασχοληθώ με οτιδήποτε αλλο.
7 συνοπαδοι μας, 7 αγγελούδια φύγανε.
Προσωπικά αισθάνομαι πολύ άδειος για να ασχοληθώ με οτιδήποτε αλλο.
- Τρί 27 Ιαν 2026, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικά και η συντριπτική πλειοψηφία είναι άνθρωποι και ΔΕΝ είναι χαρούμενοι. Ημαρτονtasso85 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 21:50 αυτοι απο τη γειτονια ειναι ολοι χαρουμενοι σημερα και μερικοι απως αυτος δεν μπορουν να συγκρατηθουν
- Σάβ 28 Φεβ 2026, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Τρομακτικο στατιστικο αυτο με τους αποκλεισμους, +1 φετος. Ως ποτε; Γιατι βγαινει η ομαδα Ευρωπη; Για να παιξει 8 παιχνιδια και να φυγει με 2 ηττες; Ποτε επιτελους θα περασουμε στα νοκ αουτ; Δεν ζηταω Top 20 οπως ειχε ακουστει τοτε, ξερω πως ειναι πολυ δυσκολο. Αλλα δεν γινεται καθε χρονο το ιδιο ...