Η αναζήτηση βρήκε 68 εγγραφές

Return

από Γερασίμου
Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Τελικό αποτέλεσμα 3-1. Τυπική διαδικασία οι άλλοι δύο αγώνες.
Η Εθνική έχασε την δεύτερη θέση από τρομερά προσωπικά αμυντικά λάθη, από αμυντική αδυναμία σε στημένες μπάλες και από εμμονές του Γιοβάνοβιτς. Η ομάδα όμως αυτή σφύζει από νειάτα και ταλέντο, έχει παίκτες που έχουν μεγάλες δυνατότητες και ...
από Miles
Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Σε αυτή την εθνική πιο πολύ ταιριάζει το στυλ του Γιαννούλη, με τις συρτές πάσες του και τα περισσότερα πατήματα στην περιοχή με overlap, παρά οι συνεχόμενες υψωμένες μπαλιές του Τσιμίκα ακόμα και από κοντινή απόσταση, και γι' αυτό ήταν μεγαλύτερη έκπληξη, για μένα, η μη χρησιμοποίησή του στην ...
από keep_paokizein
Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Επτά αετόπουλα έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο για τη Ρουμανία και ένας ακόμα έπαθε ανακοπή ακούγοντας τα δυσάρεστα, με οκτώ «ασπρόμαυρους» να... λείπουν από δίπλα μας. Να λείπουν από την Τούμπα.

Εκεί όπου, την Κυριακή (1/2) στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό θα γίνει το τελευταίο «αντίο» σε αυτά ...
από Statistikologos
Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Έχοντας χάσει την αδερφή μου σε τροχαίο πριν 20 χρόνια, η είδηση αυτή με κομμάτιασε ακόμη περισσότερο, ψάχνω λέξεις να περιγράψω αυτά που νιώθω, αδυνατώ. Κλείνω τα μάτια και κάνω εικόνα τη μάνα μου μόλις σήκωσε το τηλέφωνο εκείνη τη μέρα.
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
από marsantos
Πέμ 26 Φεβ 2026, 00:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

Ο Σουντουλιδης έκανε μυθικό σαρδάμ στο σχόλιο του gazzetta..
" Στην πόλη όπου ο Ιούλιος Βερν εμπνεύστηκε το 20 χιλιάδες κάτω από τις λεύγες '...
από Χωρικός
Πέμ 26 Φεβ 2026, 01:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

marsantos έγραψε: Πέμ 26 Φεβ 2026, 00:49 Ο Σουντουλιδης έκανε μυθικό σαρδάμ στο σχόλιο του gazzetta..
" Στην πόλη όπου ο Ιούλιος Βερν εμπνεύστηκε το 20 χιλιάδες κάτω από τις λεύγες '...
εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύγες
από danirifle
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

πιο κωλοσκούληκο από τον γιαννιώτα στον τρόπο που παίζει, δεν έχω ξαναδει
από tolis14
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Πάντως πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Ακόμη και σε δύσκολες εποχές, παντα είχαμε και έχουμε αυτούς τους κλόουν να μας διασκεδάζουν. Γι αυτό και μόνο, αγαπάμε τον αρη της καρδιάς μας. Καλοφόρετα και τα παλτά και να δούμε τώρα πως θα τους πληρώσεις και πως θα τους χωρέσεις με 1 παιχνίδι την εβδομάδα.
από chri5ti9
Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Μια διόρθωση φίλε Alp.
Οχι δεν μπορούσε , που εννοεί το γενικό . Δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα μέσα .
Διότι κακά τα ψέματα στους υπόλοιπους τομείς δείξαμε επάρκεια
από omerta76
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Ομερτα 76 Σε εσενα και εγω μιλάω γιατι μίλησα έτσι στον περιγυρό σου δεν έβλεπες την απαξίωση που είχε περιελθει η ομάδα με τα αρνητικά αποτελέσματα...

Καμία απαξίωση δεν βλέπω στην πόλη που είμαι, ούτε στους φίλους μου πουθενά. Άλλο οι ευθύνες που έχουν κάποιοι για την μέτρια εικόνα ως τώρα ...
από Taseos
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα που καθίσαμε να φάμε Ελλάδα γύρο να πούμε μπράβο στην ομαδάρα μας που έγραψε τους βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα στα μεζεα της. Μπράβο για την προσπάθεια και την σπίθα που είδαμε ! Μπράβο και στον Τσιφτσή!

Αναβολή στα άρθρα
από keep_paokizein
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Λίγη ηρεμία επιτέλους.
Θα κλείσουν έστω πρόσκαιρα κάποια στόματα.
Μου άρεσε ο πανηγυρισμός στο τέλος στο κέντρο του γηπέδου.. Εκεί πρέπει να γίνεται ο χαιρετισμός των παικτών για να απευθύνεται σε όλες τις κερκίδες
Τώρα που ελάφρυνε η φανέλα να τελειωσουν και τα πανηγυρακια μπροστά στην 4.
από Taseos
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 19/10-21:00,cosmotesportsHd

:pano: Μην ξεχάσουν οι βαριά φανέλα να μπουν και απόψε . Αναμένουμε. Δε θα κοιμηθούμε!
από Taseos
Δευ 02 Φεβ 2026, 08:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4–1, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Λίγο πιο ήρεμα ψυχολογικά σήμερα, να πω ότι δυστυχώς με αφορμή αυτό το γεγονός ακούστηκε η επικοτερη συνθηματαρα του ΠΑΟΚ ασταμάτητα σχεδόν ένα ημίχρονο και βάλε. Δεν ξέρω τι συναρπάζει στο να προμοτάρει σε κάθε σύνθημα ότι είσαι μάγκας επειδή ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά και στην καλογρεζα σοκιμεσες και ...