Η αναζήτηση βρήκε 4 εγγραφές

Return

από cocaine
Δευ 04 Αύγ 2025, 07:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Έχω συναδέλφους που οι ομάδες που υποστηριζουν δώσανε λεφτά σε ομάδες για να αγορασουν παίκτες.Πειτε μου πως να τους αντικρίσω και τι καζουρα έχω να υποστώ πάλι που παίρνουμε μόνο ελεύθερους παίκτες..Δηλαδή δε μπορούμε κι εμείς να σταξουμε καμία 10 μύρια σε ομάδες για παίκτες,και ας τελείωσε το ...
από cocaine
Κυρ 10 Αύγ 2025, 07:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Καλές οι μεταγραφές Γιακουμάκη και Ζαφειρη, αν πραγματοποιηθεί, αλλά το θέμα είναι να τους εκμεταλλευτεί σωστά ο Λουτσε.
Αν φέραμε Γιακουμάκη για παίζει μόνος μπροστά και απλά να τρέχει και να πιέζει και αυτός άχρηστος θα βγει. Ίσως θα πρέπει να αλλάξει λίγο το «σύστημα» εκεί μπροστά, αν και δεν το ...
από cocaine
Παρ 19 Ιουν 2026, 08:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

To Uefa Cost Control επιτρεπει σε καθε ομαδα να δαπανησει το 70% των εσοδων της για:
1. Μεταγραφες, το κοστος της μεταγραφης (ακομα και το ενοικιο ενος δανεικου) διαιριται με τα χρονια του συμβιλαιου. πχ 12εκ για τον Ζαφειρι για 3 χρονια συμβολαιο αρα εχεις 4εκ για καθε του χρονια.
2. Το ετησιο ...
από cocaine
Παρ 19 Ιουν 2026, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέος προπονητής

Φέραμε έναν προπονητή που παραλίγο θα έριχνε την Οσασουνα και σώθηκε τελευταία αγωνιστική από ισοβαθμίες.

Η Οσασουνα τον έκρινε ακατάλληλο και τον αποδέσμευσε.
Από αυτόν περιμένουμε να κάνει τουλάχιστον δύο προκρίσεις για να μπούμε σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Επίσης περιμένουμε (αν περάσουμε) να μπορεί ...