Η αναζήτηση βρήκε 12 εγγραφές
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δεν χωράνε συναισθηματισμοι σ' αυτό το σοβαρό θέμα.Εδω μιλάνε τα ψυχρά μνημόνια και οι νομικοί.Αδερφια, πατέρας γιος και κόρη σφάζονται για μια καλύβα.
Και κάτι άλλο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
Όποιος θέλει κάτι διαφορετικό,ας φτιάξει μια δική του ομάδα με έδρα το ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Έγκυρο μου φαίνεται. Επικαλούνται πηγές από Τσεχία και μάλλον έχουν κάποιους από μέσα που το έδωσαν.Jeremy4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 09:17 Μόλις βγήκε πρώτο θέμα στο Sport24 ότι είναι οριστικό το deal για Ζαφείρη!
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Μακρια απο γενοκτονους!!!panpangr77 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:02 Νταλάρα ακουνε και στο Ισραηλ
https://www.transfermarkt.gr/omri-gande ... ler/780548
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
μακρια απ τον ΠΑΟΚ οι γεννοκτονοιpanpangr77 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:02 Νταλάρα ακουνε και στο Ισραηλ
https://www.transfermarkt.gr/omri-gande ... ler/780548
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
ο Στεργιαδης δν ξερει τπτ οτι αλιευει ειναι απο εδω ή απο μεσα κοινωνικης δικτυωσης..
ο Κολκας ισως ξερει γτ κ πριν τν ιβανουσετς ελεγε στν Καζαντζογλου οτι τν ξερει σαν παιχτη η αεχ κ τν ειχε τρομαξει κλπ κλπ κλπ..
ο Ιταλος αν ειναι ο στοπερ ειναι ξενερωμα, οχι γτ θελουμε Μαυροπανο, αλλα απο το ...
ο Κολκας ισως ξερει γτ κ πριν τν ιβανουσετς ελεγε στν Καζαντζογλου οτι τν ξερει σαν παιχτη η αεχ κ τν ειχε τρομαξει κλπ κλπ κλπ..
ο Ιταλος αν ειναι ο στοπερ ειναι ξενερωμα, οχι γτ θελουμε Μαυροπανο, αλλα απο το ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
@blackzone44 vs @Dimitris_L4 FIGHT!

- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Jeremy4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 14:21 O Μίτροβιτς πάντως έρχεται ή ήρθε ήδη Ευρώπη για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Σερβίας... just sayin'
Για την εθνικη ηρθα ρε παιδια!!
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά είναι τελευταία μέρα πριν τις λίστες, άλλοι θέλουν να κλείσουν κενά, άλλοι ψάχνουν ευκαιρίες, άλλοι θέλουν να ικανοποιήσουν το κοινό τους, παίκτες μπαίνουν σε αεροπλάνα και προσγειώνονται αλλού. Τίποτα να μην βγεί, ιδανικά να μάθουμε ποιός έκλεισε απ'ευθείας από το βιντεάκι της ΠΑΕ.
Αράξτε ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εμένα έτσι με έλεγε η δικιά μου και μετά με χώρισεBlackgr4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:02 Ο Μπρέθγουειτ πάντως, πριν από 19 ώρες, έκανε ποστ στο προσωπικό του Ίνστα που μεταξύ άλλων έγραφε "Πάμε δυνατά Gremio".
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Το ιδανικο για μενα θα ειναι μεγαλομετοχος Μυστακιδης και προεδρος ο Χατζοπουλος.Επειδη ο Μυστακιδης εχει μεσανυχτα απο αθλητισμο γενικοτερα,η ομαλοτερη μεταβαση θα ειναι να παραμεινει προεδρος ο Χατζοπουλος.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ περιμένω να ακουσω οτιδήποτε σαν πλάνο, για το τμήμα μπάσκετ πάντα. Έχω μια καρότσα ερωτήματα. Νο 1 Γιατί τώρα?
Γιατί κάπως πρέπει να αποκτήσει έρεισμα στην πλατυα μάζα του κόσμου μιας και το σχέδιο "γήπεδο" δεν του βγήκε.
Και θα μου πεις....μας νοιάζει; Από την στιγμή που έχει ένα σκασμό ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Κυριε Τελη οταν με το καλο παρεις την ΚΑΕ κ επειδη εισαι δισεκατομμυριουχος , του χρονου περιμενουμε μπατζετ οβερ 15 μυρια για να διεκδικησουμε πρωταθλημα, σωστα?
Δε χρειάζονται τέτοια σχόλια όταν βλέπουμε χαραμάδα ελπίδας σε ένα τμήμα που είναι 25 χρόνια σε κώμα
Συμφωνώ. Δεν αρκεί το ...