Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πιστεύω, κρίνοντας από τα πρόσφατα ρόστερ μας και μόνο, πως στο σύστημα του προπονητή, δε θα ταίριαζε ταχυδύναμος χαφ αλλά χαφ με καλό έλεγχο της μπάλας που να μπορεί να τη μοιράζει μπροστά - βλέπε αυτό που κάνει ο καλός Μεϊτέ.
Ρε φίλε με το ωραίο νικ, δε σε ξέρω (προφανώς), ούτε σε εμπιστεύομαι (λογικό, νομίζω, πρώτη φορά μοιράζεσαι πληροφορία)... Αλλά μακάρι να βγεις σωστός. Αν και το ξαναλέω, σμολ μπάσκετ. Βέβαια λες "έκλεισε", όχι "στον ΠΑΟΚ" - μπορεί να έκλεισε στην Ουνιόν Βερολίνου ξερωγώ ή στη Μπέρμινγχαμ! Και ...
Δανεισμός Γιακουμάκη βγάζει νόημα μόνο σε δύο σενάρια:
1) Έπεται πώληση Τσάλοφ (η "κέντα" που έλεγε ο Σ.Κ.)
2) Πραγματικά τους τελειώσαν οι υποψήφιοι και ψάχνουν να φέρουν κάποιο για να έχουν ικανοποιημένο τον προπονητή που ζήτησε φορ
Δε θέλω να κάνω υποδείξεις στους μοντς (δεν είναι θέση μου, έλειπα και καιρό απ' το φόρουμ)
Αλλά ρε παιδιά, μήπως να το κλειδώνατε; Αφού άκρη δε βγαίνει
Από αυτούς τον Βανακεν περίμενα να σταμάρει το σκαουτινγκ τιμ μας γιατί είναι αργος και έχουμε μια κρυφή λατρεία στα αργά βαριά κορμία στo χώρο του κέντρου. Πληρεί όλες τις προδιαγραφές μας, θα είναι οι αντικαταστάτης του Βλανταν.
Ούτε ο Lokonga είναι ιδιαίτερα γρήγορος, νομίζω ούτε κι ο ...
Η ιδιοκτησία, εδώ και 5 χρόνια, έχει πάρει μια απόφαση, η ομάδα να είναι αυτοσυντηρούμενη. Όσο και να μη θέλουμε να το πιστέψουμε, η μη πώληση Κωνσταντέλια σε συνδυασμό με την απουσία εγγυημένων εσόδων από χορηγία φανέλας και τηλεοπτικό, "κατέβασε" το μπάτζετ. Μην ξεχνάμε πως υπάρχει ένα προπονητικό ...
Επειδη ζουμε για συνωμοσιες, ειναι τυχαιο που μολις αρχισε να βρωμαει τοοοσο πολυ για Ζαφειρη, βγηκε αυτου απο τη Σεντ Ετιεν??
Πως το εννοείς; Γιατί δε νομίζω να βγήκε απ' την ΠΑΕ αυτουνού απ' την Σεντ Ετιέν. Δε βγήκε παντού, βγήκε μόνο στο Sdna. Αν εννοείς δηλαδή πως το έβγαλε η ΠΑΕ για να ...