μπραβοο τους τσακισε το ηθκια
κι αλλα νευρα να ερθει και μια κοκκινη!
Η αναζήτηση βρήκε 63 εγγραφές
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Λύσαμε το πρόβλημα με τις λίστες στα προκριματικά
Χατσιδη μπαίνεις
Χατσιδη μπαίνεις
- Δευ 29 Σεπ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Όταν μια σχέση φαίνεται οτι οδεύει προς το τέλος της, όσα όμορφα και αν περάσατε μαζί, όσες ευκαιρίες και αν δώσατε ο ένας στον άλλον, στο τέλος πάντα τελειώνει..
Δεν σημαίνει οτι φταίει ο ένας ή ο άλλος, μερικές φορές απλά δεν τραβάει άλλο και ο χωρισμός είναι ο καλύτερος για όλες τις πλευρές, όσο ...
Δεν σημαίνει οτι φταίει ο ένας ή ο άλλος, μερικές φορές απλά δεν τραβάει άλλο και ο χωρισμός είναι ο καλύτερος για όλες τις πλευρές, όσο ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ διασύρεται απο το κάθε χωριό, έχει σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ, και κάτι ερωτευμένα ταγάρια τον δικαιολογούν ακόμα...
ερωτευμένοι με τον Λουτσέσκου... τόσο όσο να γράφουν τον ΠΑΟΚ και τους συνοπαδούς στα @@ τους. Απορώ ρε. Ποιός λαός;
890237489376 μαλακίες έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος, ΦΤΑΝΕΙ.
ερωτευμένοι με τον Λουτσέσκου... τόσο όσο να γράφουν τον ΠΑΟΚ και τους συνοπαδούς στα @@ τους. Απορώ ρε. Ποιός λαός;
890237489376 μαλακίες έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος, ΦΤΑΝΕΙ.
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Εξαιρετικός! Σε κάνει να απορείς τι σκέφτηκαν και αγόρασαν τον Γκουγκεσασβίλι
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Με το καλό να κλείσει τη χρονιά να αποχωρήσει με ψηλά το κεφαλι. Το σώμα πλέον δεν ανταποκρίνεται σχεδόν καθολου.
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Μονο αυτούς τιυς δύο έφερε ο Γιώργης?
- Δευ 08 Δεκ 2025, 02:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
ο Κένι έχει αμυντικό ταλέντο (δεν ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω) αντίστοιχο του επιθετικού ταλέντου των Τάισον και Ζίφκοβιτς.
ο τρόπος που προβλέπει τις φάσεις και τοποθετεί το σώμα του ώστε να εξουδετερώσει τον αντίπαλο δείχνουν μεγάλη αμυντική οξυδέρκεια.
Ειδικά στις μακρινές μπαλιές στην πλάτη ...
ο τρόπος που προβλέπει τις φάσεις και τοποθετεί το σώμα του ώστε να εξουδετερώσει τον αντίπαλο δείχνουν μεγάλη αμυντική οξυδέρκεια.
Ειδικά στις μακρινές μπαλιές στην πλάτη ...
- Δευ 08 Δεκ 2025, 02:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Το καλυτερο με τον Κενι ειναι οτι δεν ειναι μονοδυαστατος δηλαδη μονο πισω η μονο μπροστα (η μονο οταν δε...κοιματε οπως ο μπαμπα και καποιοι αλλοι παλια). Και καλος στην αμυνα, και τρεξιματα, και οβερλαπς κτλ. Δεν ειναι φυσικα ο σουπερσταρ μπροστα αλλα τους βαρεθηκα τους σταρ ακραιους μπακ που ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 07:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
...
Καλησπέρα φίλε.
Οι πέντε από τους έξι( εκτός του Μίχα) έχουν μυικούς τραυματισμούς. Ο Μειτέ και ο Μπάμπα έχουν φθίνουσα πορεία(και γι'αυτό τους αναφέρω), την οποία αναγκαστικά αποδίδω στην σωματική κατάσταση την οποία βρίσκονται( δεν έχω δείγματα πνευματικής κόπωσης). Όλο αυτό θα πρέπει να ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Οι συμμετοχές με τη Σέλτικ δε μου λένε κάτι. Και ο Τσαλοφ ήρθε με συμμετοχές και Εθνική, και ο Μαξ της βαζελας είχε 200 παιχνίδια στη Μπουντεσλίγκα, και ο Μαρσιαλ ήρθε από Πρέμιερ.
Ο παίκτης δεν έχει δείξει μισό δείγμα θετικό κατά την άποψη μου, δε βλέπω διαφορά από π.χ. Τσαούση. Με τα λεφτά που ...
Ο παίκτης δεν έχει δείξει μισό δείγμα θετικό κατά την άποψη μου, δε βλέπω διαφορά από π.χ. Τσαούση. Με τα λεφτά που ...
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Κι όμως από αυτά που είδα στα φιλικά, θεωρώ ότι έχει μεγάλα σωματικά προσόντα και σημαδεύει καλύτερα με το πόδι. Αλλά στο μυαλό μου θυμίζει Χακόμπο.
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο παράπονο μου και μένα είναι ότι δεν έβαλε Γερεμεγιεφ με τόσα στημένα.
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Περιστέρι 87-73 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η ομάδα πάει με σπασμένα φρένα. Έχει ήδη πάρει 2 παιχνίδια στην τρίχα, που υπό ... κανονικάς συνθήκας θα είχε χάσει για πλάκα. Τέλης στο κατώφλι. Κόσμος από κοντά. Φοβερά πράγματα.
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ 68-72,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το πως διαχειριστηκε ο Πατρίκιος το χώρο και μόνο με την παρουσία του και την τοποθέτησή του σε αυτόν χωρίς την μπάλα για να ανοιξει η επίθεση σε συγκεκριμένες φάσεις αποκλειστικά για τον Ταιρί ειναι για μάθημα, και νομιζω επιθετικά έκρινε το παιχνίδι.