Η αναζήτηση βρήκε 63 εγγραφές

Return

από paokara1970
Πέμ 02 Οκτ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports

μπραβοο τους τσακισε το ηθκια
κι αλλα νευρα να ερθει και μια κοκκινη!
από sn0ufel4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: 77. Kiril Despodov

Λύσαμε το πρόβλημα με τις λίστες στα προκριματικά

Χατσιδη μπαίνεις
από Mitsospaoki4
Δευ 29 Σεπ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Όταν μια σχέση φαίνεται οτι οδεύει προς το τέλος της, όσα όμορφα και αν περάσατε μαζί, όσες ευκαιρίες και αν δώσατε ο ένας στον άλλον, στο τέλος πάντα τελειώνει..
Δεν σημαίνει οτι φταίει ο ένας ή ο άλλος, μερικές φορές απλά δεν τραβάει άλλο και ο χωρισμός είναι ο καλύτερος για όλες τις πλευρές, όσο ...
από Jairo
Παρ 03 Οκτ 2025, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ διασύρεται απο το κάθε χωριό, έχει σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ, και κάτι ερωτευμένα ταγάρια τον δικαιολογούν ακόμα...
ερωτευμένοι με τον Λουτσέσκου... τόσο όσο να γράφουν τον ΠΑΟΚ και τους συνοπαδούς στα @@ τους. Απορώ ρε. Ποιός λαός;
890237489376 μαλακίες έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος, ΦΤΑΝΕΙ.
από Afanas
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής

Εξαιρετικός! Σε κάνει να απορείς τι σκέφτηκαν και αγόρασαν τον Γκουγκεσασβίλι
από Sera4
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: 21. Baba Rahman

Με το καλό να κλείσει τη χρονιά να αποχωρήσει με ψηλά το κεφαλι. Το σώμα πλέον δεν ανταποκρίνεται σχεδόν καθολου.
από george188
Παρ 28 Νοέμ 2025, 15:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Μονο αυτούς τιυς δύο έφερε ο Γιώργης?
από ABOLEYTOI
Δευ 08 Δεκ 2025, 02:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: 3. Jonjoe Kenny

ο Κένι έχει αμυντικό ταλέντο (δεν ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω) αντίστοιχο του επιθετικού ταλέντου των Τάισον και Ζίφκοβιτς.
ο τρόπος που προβλέπει τις φάσεις και τοποθετεί το σώμα του ώστε να εξουδετερώσει τον αντίπαλο δείχνουν μεγάλη αμυντική οξυδέρκεια.
Ειδικά στις μακρινές μπαλιές στην πλάτη ...
από CCCP
Δευ 08 Δεκ 2025, 02:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: 3. Jonjoe Kenny

Το καλυτερο με τον Κενι ειναι οτι δεν ειναι μονοδυαστατος δηλαδη μονο πισω η μονο μπροστα (η μονο οταν δε...κοιματε οπως ο μπαμπα και καποιοι αλλοι παλια). Και καλος στην αμυνα, και τρεξιματα, και οβερλαπς κτλ. Δεν ειναι φυσικα ο σουπερσταρ μπροστα αλλα τους βαρεθηκα τους σταρ ακραιους μπακ που ...
από geobila
Τετ 17 Δεκ 2025, 07:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

...
Καλησπέρα φίλε.
Οι πέντε από τους έξι( εκτός του Μίχα) έχουν μυικούς τραυματισμούς. Ο Μειτέ και ο Μπάμπα έχουν φθίνουσα πορεία(και γι'αυτό τους αναφέρω), την οποία αναγκαστικά αποδίδω στην σωματική κατάσταση την οποία βρίσκονται( δεν έχω δείγματα πνευματικής κόπωσης). Όλο αυτό θα πρέπει να ...
από akis_1987
Τρί 03 Φεβ 2026, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Οι συμμετοχές με τη Σέλτικ δε μου λένε κάτι. Και ο Τσαλοφ ήρθε με συμμετοχές και Εθνική, και ο Μαξ της βαζελας είχε 200 παιχνίδια στη Μπουντεσλίγκα, και ο Μαρσιαλ ήρθε από Πρέμιερ.

Ο παίκτης δεν έχει δείξει μισό δείγμα θετικό κατά την άποψη μου, δε βλέπω διαφορά από π.χ. Τσαούση. Με τα λεφτά που ...
από Χόλγκερ Τρίμχολντ
Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Κι όμως από αυτά που είδα στα φιλικά, θεωρώ ότι έχει μεγάλα σωματικά προσόντα και σημαδεύει καλύτερα με το πόδι. Αλλά στο μυαλό μου θυμίζει Χακόμπο.
από icue
Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Το μόνο παράπονο μου και μένα είναι ότι δεν έβαλε Γερεμεγιεφ με τόσα στημένα.
από navigator11
Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Περιστέρι 87-73 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Η ομάδα πάει με σπασμένα φρένα. Έχει ήδη πάρει 2 παιχνίδια στην τρίχα, που υπό ... κανονικάς συνθήκας θα είχε χάσει για πλάκα. Τέλης στο κατώφλι. Κόσμος από κοντά. Φοβερά πράγματα.
από SCIFO
Κυρ 28 Δεκ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ 68-72,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Το πως διαχειριστηκε ο Πατρίκιος το χώρο και μόνο με την παρουσία του και την τοποθέτησή του σε αυτόν χωρίς την μπάλα για να ανοιξει η επίθεση σε συγκεκριμένες φάσεις αποκλειστικά για τον Ταιρί ειναι για μάθημα, και νομιζω επιθετικά έκρινε το παιχνίδι.