Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Blackgr4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:02
Ο Μπρέθγουειτ πάντως, πριν από 19 ώρες, έκανε ποστ στο προσωπικό του Ίνστα που μεταξύ άλλων έγραφε "Πάμε δυνατά Gremio".
Και εμένα έτσι με έλεγε η δικιά μου και μετά με χώρισε
Θα ηταν ομως και δυνατο επικοινωνιακο χτυπημα να τον παρεις απο εκει λιγες ωρες μετα την διαρροη τους οτι τελος οι μεταγραφες για την λιστα και οτι θα παρουν φορ μονο για Ελλαδα.
Να φερεις φορ απο την συγκεκριμενη ομαδα που μαλιστα εχει θητευσει και ο διευθυντης τους..
Βρε χαλαρωστε λιγο πραγματικα...
Σε ολη την Ευρωπη τελευταια μερα γινεται ο κακος χαμος. Καβλαντα παντου. Οι δε Αγγλοι εχουν δωσει και ονομα στην μερα (D-day).
Δεν ειναι ο ΠΑΟΚ το μαυρο προβατο του μεταγραφικου γιγνεσθαι
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό. Είναι δυνατόν να παίρνεις την απόφαση να κινηθείς για φορ με τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στα ρεπορτάζ (τεράστιο συμβόλαιο, πολύ καλός παίκτης, ο καλύτερος φορ του ΠΑΟΚ) κλπ λίγες μέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος; Δηλαδή μέχρι ...
Ναι.. οαο είναι παικτης του ΠΑΟΚ αν μπει μεσα είμα κομπλε!! και αν ξανακουσω και δουλεμα οπως το χειροκροτημα προχθες στο ζεσταμα με την Ριεκα θα ριξω και παναγια! Ειναι στο ρόστερ, πληρωνεται, πρέπει να παιξει και εγω σαν οπαδος ΟΦΕΙΛΩ να τον στηριξω!