Με ολοκληρωμένα τα καλοκαιρινά προκριματικά, θεωρώ ότι τελικά ο λουτσεσκου δικαιώνεται....
Πολλές φορές ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έχει κατηγορηθεί ότι περιμένει τον Αύγουστο για να κάνει τις κινήσεις αλλά τελικά δεν είναι έτσι.....
Τις προκρίσεις τις κερδίζει η περσινή ομάδα ανεξάρτητα το εάν ένας ...
Η αναζήτηση βρήκε 858 εγγραφές
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ντεσερς φερνει η βαζελα..καλο νεο θα πω εγω...Καπου διαβασα οτι χαλασε οριστικα ο Αντονι για Μπετις..
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Νεο μου πουλεν ο Βολιακιδης,φαινεται καλοφαγας!
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Το δυσκολο δε γινεται να δυσκολεψει κ αλλο
...εγω θα τρωω τα νυχια μου μεχρι τελευταια στιγμη!!

- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα σε όλους μετά από πολύ καιρό, ελέω τρεξίματος με δουλειά και διακοπών! Παρακολουθούσα καθημερινά αλλά από κινητό δύσκολη η γραφή!
Πολύ ευχαριστημένος από τον φετινό τρόπο λειτουργίας. Αριθμητικά η ομάδα είναι καλά (πολύ καλά θα έλεγα) και θεωρητικά ήρθαν παίχτες που έλειπαν στο ρόστερ μας ...
Πολύ ευχαριστημένος από τον φετινό τρόπο λειτουργίας. Αριθμητικά η ομάδα είναι καλά (πολύ καλά θα έλεγα) και θεωρητικά ήρθαν παίχτες που έλειπαν στο ρόστερ μας ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Και του Λοβρεν πέρσι 4 ώρες πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο βγήκε.
Χρόνος υπάρχει ακόμα, διάθεση υπάρχει, χρήμα φαίνεται υπάρχει, μακάρι η οικογένεια Σαββίδη να κάνει το θαύμα της!
Χρόνος υπάρχει ακόμα, διάθεση υπάρχει, χρήμα φαίνεται υπάρχει, μακάρι η οικογένεια Σαββίδη να κάνει το θαύμα της!
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
όχι άλλο μπακαμπού, δηλαδή φτάνει, μην υποτιμάμε τους εαυτούς μας
1,2,3,4 φορές μας έχει ρίξει άκυρο
γιατί να επιμένουμε για παίχτη που δε θέλει να έρθει?
παρακαλετό.. ξινό
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω δν καταλαβαινω γτ τοση πρεμουρα με Μπακαμπου..34 χρονων ειναι, τραυματισμους σοβαρους εχει περασει..οκ θα μου πειτε απο Τσαλοφ ναι χιλιες φορες...αλλα νομιζω οτι υπαρχουν πολυ πολυ πολυ καλυτερες περιπτωσεις...
Επισης το μεγαλο θετικο ξανα λεω ειναι η καυλα του Γιωργη με την καλη εννοια οπως στν ...
Επισης το μεγαλο θετικο ξανα λεω ειναι η καυλα του Γιωργη με την καλη εννοια οπως στν ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω δν καταλαβαινω γτ τοση πρεμουρα με Μπακαμπου..34 χρονων ειναι, τραυματισμους σοβαρους εχει περασει..οκ θα μου πειτε απο Τσαλοφ ναι χιλιες φορες...αλλα νομιζω οτι υπαρχουν πολυ πολυ πολυ καλυτερες περιπτωσεις...
Επισης το μεγαλο θετικο ξανα λεω ειναι η καυλα του Γιωργη με την καλη εννοια οπως ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά όσοι λέτε και θέλετε Μιτροβιτς....
...κι γω θέλω τη Μόνικα Μπελούτσι...
Oh wait!
...κι γω θέλω τη Μόνικα Μπελούτσι...
Oh wait!
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Eγώ μετά την υπόθεση Ζαφείρη, μια μεταγραφή που μαζί με το συμβόλαιο του παίκτη υπενθυμίζω ότι αναμένεται να κοστίσει κοντά στα 19Μ, είμαι πολύ πιο προσεκτικός στα "δεν υπάρχει περίπτωση".
Κρατάτε μια πισινή καλού κακού.
Και δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί και ειρωνείες για να πείτε αυτό που ...
Κρατάτε μια πισινή καλού κακού.
Και δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί και ειρωνείες για να πείτε αυτό που ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Aν παρεις 1 Καγιέν με leasing πηγαίνει πιο αργά και τραβάει περισσότερο στις στροφές ή καίει παραπάνω βενζίνη? Όχι.. αντίθετως βλέπεις αν το γουστάρεις και σου ταιριάζει και το κρατάς ή το αλλάζεις... επίσης είναι ασφαλισμένο.. αλλα ΌΧΙ εμείς θέλουμε ΚΑΙ Καγιέν (και σαν όνομα δλδ όχι πχ Vitara/CRV ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει καμία απαίτηση για Μιτροβιτς, ούτε για κάτι αντίστοιχο. Μην μπερδεύεστε.
Ένα καλό και αξιόπιστο φορ θέλουμε να ντουμπλάρει τον Γιακουμάκη και να μην τρέμει το φυλλοκάρδι μας όταν αυτός λείπει.
Τώρα αν θέλει ο Γιώργης να να κάνει το μπαμ συνδυάζοντας την ποιότητα και με ένα μεγάλο όνομα ...
Ένα καλό και αξιόπιστο φορ θέλουμε να ντουμπλάρει τον Γιακουμάκη και να μην τρέμει το φυλλοκάρδι μας όταν αυτός λείπει.
Τώρα αν θέλει ο Γιώργης να να κάνει το μπαμ συνδυάζοντας την ποιότητα και με ένα μεγάλο όνομα ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
ποιος τετει ρε παιδια? ταλεντο 24 ετων? παικτης που ουτε στην β ομαδα δεν θα εκανε
- Δευ 01 Σεπ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάνε πάρε τον Τζίμι Άβιλα που μπραντονιζει αλλά με καλύτερα νούμερα και τελείωσες αν δεν μπορείς να φέρεις κάτι από Ρωσία που να παίζει και φορ και αριστερό εξτρέμ (Λιβάι)