Η αναζήτηση βρήκε 858 εγγραφές

Return

από Pellaios
Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Με ολοκληρωμένα τα καλοκαιρινά προκριματικά, θεωρώ ότι τελικά ο λουτσεσκου δικαιώνεται....
Πολλές φορές ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έχει κατηγορηθεί ότι περιμένει τον Αύγουστο για να κάνει τις κινήσεις αλλά τελικά δεν είναι έτσι.....
Τις προκρίσεις τις κερδίζει η περσινή ομάδα ανεξάρτητα το εάν ένας ...
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

Ντεσερς φερνει η βαζελα..καλο νεο θα πω εγω...Καπου διαβασα οτι χαλασε οριστικα ο Αντονι για Μπετις..
από Kabamaru11
Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

Νεο μου πουλεν ο Βολιακιδης,φαινεται καλοφαγας!
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:51
Jump to forum
Jump to topic

Το δυσκολο δε γινεται να δυσκολεψει κ αλλο :mrgreen: ...εγω θα τρωω τα νυχια μου μεχρι τελευταια στιγμη!!
από Sardan
Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα σε όλους μετά από πολύ καιρό, ελέω τρεξίματος με δουλειά και διακοπών! Παρακολουθούσα καθημερινά αλλά από κινητό δύσκολη η γραφή!

Πολύ ευχαριστημένος από τον φετινό τρόπο λειτουργίας. Αριθμητικά η ομάδα είναι καλά (πολύ καλά θα έλεγα) και θεωρητικά ήρθαν παίχτες που έλειπαν στο ρόστερ μας ...
από Mitsospaoki4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Και του Λοβρεν πέρσι 4 ώρες πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο βγήκε.

Χρόνος υπάρχει ακόμα, διάθεση υπάρχει, χρήμα φαίνεται υπάρχει, μακάρι η οικογένεια Σαββίδη να κάνει το θαύμα της!
από danirifle
Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:12
Jump to forum
Jump to topic

Eagle1980 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:00 Μπακαμπού :?:
όχι άλλο μπακαμπού, δηλαδή φτάνει, μην υποτιμάμε τους εαυτούς μας

1,2,3,4 φορές μας έχει ρίξει άκυρο
γιατί να επιμένουμε για παίχτη που δε θέλει να έρθει?

παρακαλετό.. ξινό
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:46
Jump to forum
Jump to topic

Εγω δν καταλαβαινω γτ τοση πρεμουρα με Μπακαμπου..34 χρονων ειναι, τραυματισμους σοβαρους εχει περασει..οκ θα μου πειτε απο Τσαλοφ ναι χιλιες φορες...αλλα νομιζω οτι υπαρχουν πολυ πολυ πολυ καλυτερες περιπτωσεις...
Επισης το μεγαλο θετικο ξανα λεω ειναι η καυλα του Γιωργη με την καλη εννοια οπως στν ...
από Maklaz
Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:53
Jump to forum
Jump to topic

Εγω δν καταλαβαινω γτ τοση πρεμουρα με Μπακαμπου..34 χρονων ειναι, τραυματισμους σοβαρους εχει περασει..οκ θα μου πειτε απο Τσαλοφ ναι χιλιες φορες...αλλα νομιζω οτι υπαρχουν πολυ πολυ πολυ καλυτερες περιπτωσεις...
Επισης το μεγαλο θετικο ξανα λεω ειναι η καυλα του Γιωργη με την καλη εννοια οπως ...
από DimitrisS
Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:15
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά όσοι λέτε και θέλετε Μιτροβιτς....

...κι γω θέλω τη Μόνικα Μπελούτσι...

Oh wait!
από JohnDag
Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Eγώ μετά την υπόθεση Ζαφείρη, μια μεταγραφή που μαζί με το συμβόλαιο του παίκτη υπενθυμίζω ότι αναμένεται να κοστίσει κοντά στα 19Μ, είμαι πολύ πιο προσεκτικός στα "δεν υπάρχει περίπτωση".

Κρατάτε μια πισινή καλού κακού.

Και δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί και ειρωνείες για να πείτε αυτό που ...
από epitropos
Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Aν παρεις 1 Καγιέν με leasing πηγαίνει πιο αργά και τραβάει περισσότερο στις στροφές ή καίει παραπάνω βενζίνη? Όχι.. αντίθετως βλέπεις αν το γουστάρεις και σου ταιριάζει και το κρατάς ή το αλλάζεις... επίσης είναι ασφαλισμένο.. αλλα ΌΧΙ εμείς θέλουμε ΚΑΙ Καγιέν (και σαν όνομα δλδ όχι πχ Vitara/CRV ...
από JohnDag
Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει καμία απαίτηση για Μιτροβιτς, ούτε για κάτι αντίστοιχο. Μην μπερδεύεστε.

Ένα καλό και αξιόπιστο φορ θέλουμε να ντουμπλάρει τον Γιακουμάκη και να μην τρέμει το φυλλοκάρδι μας όταν αυτός λείπει.

Τώρα αν θέλει ο Γιώργης να να κάνει το μπαμ συνδυάζοντας την ποιότητα και με ένα μεγάλο όνομα ...
από Athens
Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

ποιος τετει ρε παιδια? ταλεντο 24 ετων? παικτης που ουτε στην β ομαδα δεν θα εκανε
από Panx Romana
Δευ 01 Σεπ 2025, 08:48
Jump to forum
Jump to topic

Πάνε πάρε τον Τζίμι Άβιλα που μπραντονιζει αλλά με καλύτερα νούμερα και τελείωσες αν δεν μπορείς να φέρεις κάτι από Ρωσία που να παίζει και φορ και αριστερό εξτρέμ (Λιβάι)