Η αναζήτηση βρήκε 858 εγγραφές

Return

από Azrael
Τρί 26 Αύγ 2025, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

george188 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 11:21 Ρε σεις αυτος βγαινει φατσα καρτα και "δινει" τον παικτη. Μιλάει για κλάμματα ζαφειρη και οτι η οικογενεια του ειναι φτωχη κ γι αυτο θελησε τη μεταγραφη. Ο τυπος ειναι γελοιος
Εκτος αν ολα ειναι επιτηδες για να ερθει απο τωρα.Θα δειξει.
από scarsick
Τρί 26 Αύγ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Απλώς "εριστικό" είναι αυτό που γράφουν; Φυσικά γίνεται να μην τα αναφέρετε, απλώς δεν μπαίνει κανείς στην κωλοσελίδα τους, big φακιν deal ε
από nunies4
Τρί 26 Αύγ 2025, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Μπλεχτηκαμε πολύ και επειδή πλέον είναι δυσδιάκριτα τα όρια που σταματάει η αλήθεια και που αρχίζει ο παπάς σταματάω και εγώ να μοιράζομαι οποιαδήποτε "πληροφορία" φτάνει στα αυτιά μου.
Ας περιμένουμε να δούμε
από makispaspartou
Τρί 26 Αύγ 2025, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

Στα δικά μου μάτια είναι ξεκάθαρο τι θέλουν να κάνουν.
Έμεινε ο Ντέλιας, έρχεται ο Ζαφ από τώρα, βλέποντας αυτούς τους δύο θα έρθει κι ο τρίτος.
Και κάπου εδώ τα αριθμητικά κενά έχουν καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στα χασομέρια θα ψάξουμε κέντα στα φορ.
από Χωρικός
Τρί 26 Αύγ 2025, 12:03
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξερω ρε παιδια,προσωπικα δεν θα γουσταρα ουτε για μισο λεπτο να φορεσω την φανελα της σπαρτα αν ημουν στην θεση του.

Νομιζω οτι θα τους γυρισει μπουμερανγκ το να μην τον αφησουν απο τωρα.

Σε διαβεβαιώνω πως σίγουρα δεν φορέσει την φανέλα της Σπάρτα. Είμαι 100% πεπεισμένος γι αυτό! Πρώτοι το ...
από JohnDag
Τρί 26 Αύγ 2025, 13:15
Jump to forum
Jump to topic

john4serres έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:12 Γλυκοκοιτάζω Βιτάο από τις παλιές λίστες των Λουτσέσκου.
Στα 25 του πλέον, προέρχεται από καραγεμάτες σεζόν με την Ιντερνασιονάλ.
Ελαφρώς αλμυρούτσικος βέβαια :D
από epitropos
Τρί 26 Αύγ 2025, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

paoki19 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:10
Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:06 Σε κανένα δεν κάνει εντύπωση η αργοπορία της ανακοίνωσης για Ζαφείρη??? Ο ΠΑΟΚ έδεσε Τσιφουτη έως το 2028. Καλός παικτακος.
Μπορεί να έκαναν και πρωινά γυρίσματα!
Με τον Μελά πιο πιθανό να ήταν μεταμεσονύχτια
από embuji
Τρί 26 Αύγ 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Ο ημιτρελος απλά πουλάει παπατζες. Δεν υπάρχει καμία ΟΥΕΦΑ, όταν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες, μπορούσε να κάνει την καταγγελία πριν την συμφωνία. Ας πάρει τηλέφωνο τον άλλον τον κατσαπλια από την Στουτγάρδη να κάνουνε παρέα.
Πάμε στα άλλα τώρα, επειδή δεν παρακολούθησα καθόλου από χθες ...
από vs40
Τρί 26 Αύγ 2025, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

Τεράστια επιτυχία η μεταγραφή του Ζαφείρη και συγχαρητήρια στη διοίκηση. Στο συμβόλαιο καλό θα ήταν να έβαζαν 5 έτη, γιατί το Γενάρη θα έρθει. Δηλαδή σε 4ετες θα έχει μόλις 3.5 έτη το Γενάρη, ενώ πλήρωσε το κλαμπ 12εκ για την αγορά. Αν αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ 1,5 έτος, αν θα πιεστουμε πιθανώς για πώληση ...
από blackzone44
Τρί 26 Αύγ 2025, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

δεν μου αρεσει ολο αυτο που γινεται παλι και τελευταιες μερες κιολας η σπορτινκ εχει φαει ακυρο για αλλον μην επικεντρωθει πολυ σε ντελια γιατι εχει την δυνατοτητα να φτασει και 40

Ποια 40 ρε φίλε εδώ δεν ανεβαίνει τα 22 για τον πρώτο στόχο της.

25+5 εδωσε για τον πρωτο στοχο ρε ...
από WeWillRockYou
Τρί 26 Αύγ 2025, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Πριν καμιά 20αριά μέρες είχα γράψει μια απάντηση στο τόπικ του ''ποιον θα θέλαμε να δούμε στην ΠΑΟΚαρα'' σε κάποιον συνοπαδό που ήθελε τον Ζαφείρη, με όλους του λόγους βάσει λογικής, για τους οποιούς δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η κίνηση.
Χαίρομαι σήμερα γιατί εκεί που τελειώνει η λογική, ξεκινάει ...
από Odi
Τρί 26 Αύγ 2025, 15:06
Jump to forum
Jump to topic

Ωραία και άψογα όλα, αλλά τώρα φέρτε χαφ και στόπερ γιατί με ζώνουν τα μαύρα φίδια.
από Montrealiotis
Τρί 26 Αύγ 2025, 15:59
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ και με αυτό το βιντεάκι της παρουσίασης ανατρίχιασα

Γαμημενη Σλάβια…
από Unpsofable78
Τρί 26 Αύγ 2025, 16:16
Jump to forum
Jump to topic

Ποιον Καρετσα ρε σείς.

Η ομάδα αντικατέστησε τον Κοταρσκι με τον Γκουκιεσασβιλι, τον Γιονι Οτο με τον ελεύθερο Κενι που οι σέντρες του πάνε απευθείας πλάγιο από την άλλη, έφερε για αριστερά τον Τειλορ που είναι χειρότερος από τον κακό Μπάμπα, έχει δώσει Σβαμπ και Πενια και δεν έχει φέρει κανένα ...