Μεγάλο ρόλο θα παίξει κατά την γνώμη μου το ραντεβού Ζαφείρη με τον πρόεδρο της Σλάβια και η στάση γενικά του Ζαφείρη.
Για να δούμε.
Η αναζήτηση βρήκε 476 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Α επίσης θα πρέπει να ατσαλωθούν τα νεύρα και η υπομονή μας
Αυτές οι περιπτώσεις δεν κλείνουν εύκολα.
Μην αρχίσουμε να διαβάζουμε για ζαφειριάδα
Αυτές οι περιπτώσεις δεν κλείνουν εύκολα.
Μην αρχίσουμε να διαβάζουμε για ζαφειριάδα
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία όλα αυτά αλλά επιβεβαιώνεται από πουθενά από το εξωτερικό πως ο Ζαφείρης είναι να συναντηθεί σήμερα με τον κουμανταδόρο της Σλάβια;;
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα είχε κανένα νόημα να έρθει ο Τζιμας δανεικός.
Προτιμώ έναν ξένο φορ αντί Τσαλοφ μέχρι το τέλος των μεταγραφών και όταν ο Γιακουμακης θα είναι ήδη σε ρυθμό αγώνων
Προτιμώ έναν ξένο φορ αντί Τσαλοφ μέχρι το τέλος των μεταγραφών και όταν ο Γιακουμακης θα είναι ήδη σε ρυθμό αγώνων
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ασχέτως του Σαββίδη ή οποιουδήποτε είναι μεγάλο μέτοχος
Για μένα προσωπικά είναι υγεία και ο απόλυτος στόχος η ομάδα να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και ο μεγαλομέτοχος να συμβάλλει σε διάφορα άνοιγματα που προκύπτουν από εξωγενείς παράγοντες ή
επενδύσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα.
Μία ομάδα ...
Για μένα προσωπικά είναι υγεία και ο απόλυτος στόχος η ομάδα να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και ο μεγαλομέτοχος να συμβάλλει σε διάφορα άνοιγματα που προκύπτουν από εξωγενείς παράγοντες ή
επενδύσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα.
Μία ομάδα ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Νέα πρόταση 10 μύρια συν 20% σε μεταπώληση γράφει ο Σταύρακας, βρε λέτε ;
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο την στιγμη που ο προεδρος της Σλαβια μπαινει σε συζητησεις δικαιουμαστε να ειμαστε ενα τσικ πιο αισιοδοξοι.
Επιπροσθετα ο παικτης ειναι 100-0 με την μερια μας και θα πιεσει (τωρα το γιατι μην ρωτατε. Θα τον στειλουμε σε ενα γιατρο μολις ερθει :D ).
Συνηθως 9 στις 10 φορες πιεση απο παικτη ...
Επιπροσθετα ο παικτης ειναι 100-0 με την μερια μας και θα πιεσει (τωρα το γιατι μην ρωτατε. Θα τον στειλουμε σε ενα γιατρο μολις ερθει :D ).
Συνηθως 9 στις 10 φορες πιεση απο παικτη ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλιστα
Υποχρεωτική ρήτρα λένε οι Μεξικάνοι για Γιακουμάκη !
Στην αρχή ήμουν στεναχωρημένος με το άκουσμα του ονόματος !
Όσο περνάει ο καιρός και το σκέφτομαι ίσως είναι τοπ λύση μαζί με έναν ακόμα καλό φορ και διώξιμο του Ρασπουτιν !
Ζαφείρι έλα στην Παοκαρα
Υποχρεωτική ρήτρα λένε οι Μεξικάνοι για Γιακουμάκη !
Στην αρχή ήμουν στεναχωρημένος με το άκουσμα του ονόματος !
Όσο περνάει ο καιρός και το σκέφτομαι ίσως είναι τοπ λύση μαζί με έναν ακόμα καλό φορ και διώξιμο του Ρασπουτιν !
Ζαφείρι έλα στην Παοκαρα
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
.......................
Ρε παπατζη.... πόσο χρονών είναι αυτή τώρα... μαριά έγινε...
Βάλε κ κάνα φρέσκο.
η σαρα ...σειρα... διαχρονική αξια
επρεπε να την ...εβλεπες.. πριν 15 χρονια?? :lol: :lol:
ο ταγμα.... ετοιμος ηταν να παρει το αεροπλανο να παει να την βρει....
:lol: :lol: :lol ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρέθηκε και στόπερ λένε που θα βγει το όνομα του σύντομα. Επίσης ψάχνουμε και άλλο 1 χαφ και επιθετικό αν φύγει ο Τσαλωφ. Μπακαμπού ή Λάριν
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειμαι και εγω της αποψης οτι επιβαλλεται να εχουμε 5αδα στα χαφ. Ομαδα με τοσα πολλα ματς στην σεζον δεν γινεται να διατηρηθει φρεσκια διαφορετικα
Θεωρω οτι ο Τσοπουρογλου δεν υπολογιζεται για την Α ομαδα (αλλωστε το παιδι ανεβηκε να βοηθησει στην προετοιμασια). Για τον Θυμιανη ουτε λογος.
Θα ...
Θεωρω οτι ο Τσοπουρογλου δεν υπολογιζεται για την Α ομαδα (αλλωστε το παιδι ανεβηκε να βοηθησει στην προετοιμασια). Για τον Θυμιανη ουτε λογος.
Θα ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο το ASL μου θυμιζει εποχες mIRC,Age Sex Location....τι θυμηθηκα ο κωλογερος;Αποχωρω....
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Πωπω ευτυχώς ανανεώσαμε το διαρκείας και δεν θα έχουμε να ψάχνουμε ούτε φέτος να μπούμε σε ματς και στην φιέστα
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειμαι ενα βημα πριν να χυσω...Βγαλτε το γαμημενο αρθρο ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ να γεμισουμε ολη τν πολη φλοκια...
Ειναι τρομερο το ποσο απαξιωτικα κ σιγουρα με ανοιχτο το στομα αρθρογραφουν τα αθηναικα μμε το ολο στορυ με τον Ζαφειρη...Παναγια μου θα σκοτωθουμε θειοοοο...
Ειναι τρομερο το ποσο απαξιωτικα κ σιγουρα με ανοιχτο το στομα αρθρογραφουν τα αθηναικα μμε το ολο στορυ με τον Ζαφειρη...Παναγια μου θα σκοτωθουμε θειοοοο...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Προβλέπω να το πάμε στα 11 φιξ συν μπόνους συν 15% μεταπώλησης και να τελειώσει η δουλειά. Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο να υπάρχει επιστροφή. Πάντα με την προϋπόθεση ότι όντως το παιδί είναι απολύτως με το δικό μας μέρος.