Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές

Return

από Kaizen
Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Υποτιθεται οτι καθυστερησεις εχουμε γιατι εχουμε φαει πολλα ακυρα απο παικτες, την ιδια στιγμη οτι μεταγραφη εχουμε κανει φετος φαινεται καλη και μελετημενη, οποτε αναρωτιεμαι το εξης. Προτιμαμε να κλεισουμε παικτες απλα για να κλεισουμε με αποτελεσμα να εχουμε τερμα αστοχες επιλογες οπως τα ...
από JohnDag
Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:30
Jump to forum
Jump to topic

Developer4

Ε δε νομίζω να μην έρθει τουλάχιστον ένα δανεικό χαφ αν δεν έρθει από τώρα ο Ζαφ. Εκεί είναι (και) αριθμητικό το θέμα. Με 3 χαφ δεν βγαίνει το rotation μέχρι τον Γενάρη

Kaizen

Καλούς και χρήσιμους παίκτες χωρίς συμβιβασμούς, ξεκάθαρα. Απλά αυτό προϋποθέτει ότι κάποιες φορές θα ...
από dragon
Κυρ 24 Αύγ 2025, 10:10
Jump to forum
Jump to topic

Αν έστω ως μπάλωμα μέχρι το Γενάρη, ως 4ος χαφ και δυνητικά βασικός, σας καλύπτει ένας παίκτης από Β Γαλλίας με budget 11 εκ, OK όλα καλά.

Προσωπικά θέλω να πιστεύω και εύχομαι, ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο και πάμε για κανονική κίνηση. Και στο χαφ και φυσικά στο στόπερ. Βέβαια έχουμε φτάσει 24 ...
από JohnDag
Κυρ 24 Αύγ 2025, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Η καθαρά ποδοσφαιρική κίνηση είναι να πας σε επιλογή πολύ καλού παίκτη από τώρα. Και ας είναι δανεικός με μια φυσιολογική ρήτρα (5-6Μ).

Ο Οζντόεφ είναι 32 πλέον και του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του. Από το Γενάρη που θα ρθει και ο Ζαφ, ο Ρώσος θα πάρει την θέση του 5ου στην ιεραρχία. Θα λήξει το ...
από danirifle
Κυρ 24 Αύγ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά κρίνουμε πολύ σκληρά τον Τσάλοβ. Εάν δούμε φέτος στους τρεις αγώνες Ευρώπης και οι Ζιβκοβ,Ντέλιας,Μεϊτε,Μπάμπα πρέπει να πάνε στον ΠΑΟΚ Β να κάνουν παρέα στον Μουργκ.Δεν λέω πως είναι ο στράικερ των ονείρων μας αλλά ούτε αναπληρωματικός είναι τραβηγμένο.

αδερφέ μου συγκρίνεις παίχτες ...
από icue
Κυρ 24 Αύγ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Ευτυχως παντως προνόησαν για τον αντικαταστατη του Κοταρσκι.
από omerta76
Κυρ 24 Αύγ 2025, 10:47
Jump to forum
Jump to topic

Ευτυχώς, γιατί ακόμη περιμένουμε τον αντικαταστάτη του Κουλιεράκη
από icue
Κυρ 24 Αύγ 2025, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

καλημέρα μάγκες διάβασα το άρθρο του τοσκιτση δεν ξέρω αν το είδατε αλλά είναι λίγο περίεργο ένα σημείο που γράφει ο Τριπισοφσκι για τον ζαφειρη .
«Δίνει το 100%, είναι από τους καλύτερους παίκτες μας. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ. Αυτή τη στιγμή, η παραμονή του ...
από Mitsospaoki4
Κυρ 24 Αύγ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Η συμφωνία για Ζαφείρη έχει κλείσει και μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Μην σπάτε το κεφάλι σας τζάμπα..
από Odi
Κυρ 24 Αύγ 2025, 12:14
Jump to forum
Jump to topic

Για τον Θεό, μην ξαναγράψετε το όνομα «Κουρμπελης».

Θα κάνουμε εμετό.
από paokovios1974
Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

Μονο εμεις τρωμε ακυρα ? δεν μπορω να καταλαβω ρε σεις τι δικαιολογιες ειναι αυτες που μας πουλανε.
Τι θα πει τρωμε ακυρα? αυτο σημαινει οτι στοχευσες σε μη ρεαλιστικες μεταγραφες.
Αν εγω δηλαδη εχω μπατζετ 15000 και θελω να παρω βολβο 65 x η αντιστοιχου επιπεδου ε ειναι 100% βεβαιο οτι θα τρωω ...
από Outsider1926
Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Τσόρμπα σε ΣΠΟΡ FM, ερωτηθείς για το προφίλ του χαφ που κοιτάζει ο ΠΑΟΚ για να φέρει ως δανεικό, σχολίασε απλώς ότι είναι περισσότερο 8, απέφυγε να πει παραπάνω χαρακτηριστικά (είτε γιατί δεν γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή, είτε γιατί δεν έχει αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά -εύχομαι το πρώτο) και είπε να ...
από Jim_Chatz
Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:06
Jump to forum
Jump to topic

Βρε καλά κάναμε και δεν τον ανανεώσαμε, απλά ποιος περίμενε ότι 24 Αυγούστου δεν θα είχε έρθει ο αντικαταστάτης του
από nunies4
Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:12
Jump to forum
Jump to topic

Μονο εμεις τρωμε ακυρα ? δεν μπορω να καταλαβω ρε σεις τι δικαιολογιες ειναι αυτες που μας πουλανε.
Τι θα πει τρωμε ακυρα? αυτο σημαινει οτι στοχευσες σε μη ρεαλιστικες μεταγραφες.
Αν εγω δηλαδη εχω μπατζετ 15000 και θελω να παρω βολβο 65 x η αντιστοιχου επιπεδου ε ειναι 100% βεβαιο οτι θα τρωω ...
από WeWillRockYou
Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:45
Jump to forum
Jump to topic

Edit:Λάθος τοπικ στην αρχή

Αν δούμε Χατσίδη σήμερα βασικό αριστερά, θα έχει πολύ ενδιαφέρον.
Από την μία πιστεύω ότι ο παίκτης θα είναι ο επόμενος Λημνιός για τον Ράζβαν, από την άλλη ίσως πράγματι πάμε για αριστερό εξτρεμ.