Η αναζήτηση βρήκε 517 εγγραφές

Return

από blackzone44
Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Αν, λέω αν , αύριο ή και σήμερα μάθουμε πως ο ΠΑΟΚ την αφήνει την περίπτωση, ρε blackzone, να σε κράξουμε ή όχι;

Φυσικά, αλλά εγώ δε βγαίνω και λέω λόγια του κώλου εδώ και μέρες έχω μάθει ότι το ντιλ έχει κλείσει και η Σλαβια απλά ψάχνει αντικατάσταση, αυτά που ανεβάζει ο πρόεδρος τους άμα στα ...
από Macho
Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:44
Jump to forum
Jump to topic

Όχι δεν κατάλαβες έτσι και δεν έρθει ο "κλεισμένος" Ζαφείρης καλύτερα μπαναρετε με από τωρσ

Κοίτα δεν συμπαθώ τον Κολκα, βρίσκω παντελώς αδιάφορη και άνευ προσωπικότητας την Μπουντου. Στην προκειμένη έχουν δίκιο. Κάποιοι καλοθελητες η μη βιάζονται/ βιάστηκαν. Ανεξάρτητα με την τελική έκβαση ...
από delos15
Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

Οι εποχές που κάρφωναν τα δελτία στον τοιχο οι πρόεδροι τελείωσαν. Ο παίκτης θέλει να φύγει. Η ομάδα του δεν μπορεί να ματσαρει την προσφορά μας. Τους δίνουμε χρήματα που αντικατοπτρίζουν την αξία του παίκτη .
Εάν όλα τα παραπάνω είναι αληθή που κανείς δεν λέει το αντίθετο ούτε από εδώ ούτε από την ...
από magdy
Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:28
Jump to forum
Jump to topic

Σαν μωρα που σας ταξαν παγωτο κανετε μερικοι. Καλοπροαίρετα ενας λεει μια πληροφορία και θα τον κραξουμε κι ολας αν δεν βγει; 50 περιπτώσεις δουλεύονται κάθε μεταγραφική περίοδο και κανουμε το χαβα μας εμεις εδω για να εκμεταλλευτούμε inside info που εχουν καποιοι. Κι εγω παντως πιστεύω οτι εγινε ...
από thanasakiss4
Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

Οι δημοσιογράφοι που το δώσανε κλεισμένο λες και είχε ήδη υπογράψει ο παίχτης κάνανε μαλακια. Και δεν ειναι η πρώτη φορά.
από Unpsofable78
Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:16
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο τύπος που το παίζει πρόεδρος της Σλάβια είναι στυλ Μπεκαλι, μπορεί να μας ταλαιπωρεί αλλά ο Ζαφείρης θα έρθει. Θυμίζω την περίπτωση Βαρελα.

Το θέμα είναι αν ο τύπος ότι λέει το εννοεί και το τηρεί. Θα φανεί μέχρι το Σάββατο πιστεύω. Εγώ είμαι συγκρατημενα αισιόδοξος λόγω της στάσης του παίκτη ...
από sourmenetes
Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

Πόσα εκ δώσαμε για κενυ;;;

Πόσα για παβλιενκα;;

Δεν έχουμε όμως καλό σκαουτινγκ..

Επίσης το χρήμα που σπρωχνεται στις Ακαδημίες δεν το βλέπουμε...

Το γευόμαστε όμως!!
από ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ
Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει όντως να έκανε λαικ στο ποστ και να το πήρε πίσω μετά για να μην γίνει μαλακια. Γιατί πάνω 2-3 άτομα γράψαν μέσα σε ένα λεπτό σχόλια του τύπου "Ζαφείρη μην κάνεις μόνο λαικ ελα στην ομάδα"
από Magpies4
Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:35
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως αυτός ο Τσάλοφ χωρίς να φταίει που δεν πήρε μπάλες, είναι εντελώς σόφτ και άνευρος. Αυτός εδώ δεν πρόκειται ποτέ να βάλει γκόλ με τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να αντικατασταθεί με παίκτη που τουλάχιστον να τον νιώθουν τα αντίπαλα σέντερ μπακ. Έχω σοκαριστεί από την μαλθακότητα του παίκτη.

Το παιδάκι ο ...
από Τρόμος
Παρ 15 Αύγ 2025, 08:47
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τσιγγάρας δεν μπόρεσε να σταθεί βασικός στον Ατρόμαχτο με προπονητή που τον ζήτησε προσωπικά....
από Dimitris_L4
Παρ 15 Αύγ 2025, 08:51
Jump to forum
Jump to topic

Μια πληροφορια που εμαθα κ εγω χθες ειναι οτι το πιτμπουλ ειναι κλεισμενο...Μιλαει σε καθημερινη βαση με Ντελια Πελκα κ Βιειρινια κ απλα περιμενουμε να βρουν παιχτη...Αυτα
από Sera4
Παρ 15 Αύγ 2025, 09:18
Jump to forum
Jump to topic

Απλά να αναφέρουμε ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος πλέον για 4 κινήσεις, οι ποδοσφαιριστές δεν έρχονται και γίνονται απευθείας κομμάτι του παζλ, χρειάζονται και αυτοί χρόνο προσαρμογής με τη σειρά τους.

Και το αγωνιστικό καλεντάρι, αρχίζει πλέον και γεμίζει ασύμφορα, δεν περιμένει εμάς.
από Sera4
Παρ 15 Αύγ 2025, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Και ο Ζαφείρης να έρθει, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να βλέπεις τα τρένα να περνούν από το κέντρο τον πρώτο καιρό, το παιδί έχει μάθει να παίζει σε άλλους χώρους από αυτούς που θέλει ο Λουτσέσκου, δεν θα μαμήσει κ@λους με τη μια, θα χρειαστεί και αυτός τον καιρό του να ξεδιπλωθεί.

Είτε λέγεται ...
από embuji
Παρ 15 Αύγ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Ζουμε οτι ζουσε το στουτγκαρδομανια πριν 3 βδομαδες :lol: :lol:
από sourmenetes
Παρ 15 Αύγ 2025, 10:00
Jump to forum
Jump to topic

Εγω εχω την αισθηση οτι ο Τσαλοφ δεν ενιωσε ποτε την πιστη του προπονητη που εχουν νιωσει αλλοι,χωρις να κρινω αν εχει δικιο η αδικο ο Ραζβαν και αυτο βγαινει στο παιχνιδι του. Το βλεπεις στη γλωσσα του σωματος οτι δεν νιωθει καλα και δεν ξερω κατα ποσο αυτο γυρναει.

Δεν έδεσε ποτέ με την ομάδα ...