Αναζήτηση για περισσότερες από 3229 εγγραφές

Return

από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 03 Ιουν 2026, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Στο ποδόσφαιρο του Παπαδόπουλου στον Λεβαδειακό ο Κωστή ήταν όντως καλός. Στο διαφορετικό του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, τι στοιχεία του μας χρειάζονται? Και να έρθει θα είναι ο επόμενος Θυμιάνης που θα λένε ειρωνικά ορισμένοι ότι μ'αυτόν ως 5ο χαφ δεν πας πουθενά.

Προσωπικά θα προτιμούσα 4 χαφ που θα ...
από omerta76
Τετ 03 Ιουν 2026, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Συντροφε ενημερωτικα παραθετω τα εξης

Xavi: 1.70μ
Iniesta: 1.71μ
Messi: 1.70μ
Pedro: 1.69μ
David Villa: 1.75μ
Busquets: 1.89μ

Τι συγκρίνουμε ακριβώς δεν κατάλαβα, το ποδόσφαιρο που παιζόταν πριν μία δεκαετία; Τα κόζια άλλαξαν και εμείς ψάχνουμε το τσούκου τσούκου ball με παίχτες αργούς και ...
από blackzone44
Τετ 03 Ιουν 2026, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Για Γιαννούλη αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμή είναι η προσφορά μας ακόμα κοντά στα 2εκ (ο οσφπ δίνει 3εκ) και υπήρξε ενδιαφέρων και από Ιταλία αλλά ο παίκτης θέλει Ελλάδα και ΠΑΟΚ, αν δεν φτάσουμε τα 3 κλείνει στον ολυμπιακό.
από Dimitris_L4
Τετ 03 Ιουν 2026, 19:08
Jump to forum
Jump to topic

Για Γιαννούλη αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμή είναι η προσφορά μας ακόμα κοντά στα 2εκ (ο οσφπ δίνει 3εκ) και υπήρξε ενδιαφέρων και από Ιταλία αλλά ο παίκτης θέλει Ελλάδα και ΠΑΟΚ, αν δεν φτάσουμε τα 3 κλείνει στον ολυμπιακό.

1,5 εμαθα εγω αλλα οκ..στα αλλα συμφωνουμε...ελπιζω για ενα μυριο μη ...
από Odi44
Τετ 03 Ιουν 2026, 19:08
Jump to forum
Jump to topic

Ποια αχόρταγη πείνα, θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε.

Ιθαγενείς το μεσημέρι, αχόρταγη πείνα το βράδυ.

Ένοχοι οι οπαδοί που θέλουν μεταγραφή.

Άσε τώρα ποιος Γιαννούλης να ούμε. Μπουντεσλίγκα και τρίχες κατσαρές. Έχω Τεϊλορ και ημιθανή Μπάμπα. Ή θα βρούμε καλύτερο του Γιαννούλη με 2 ...
από aivas19
Τετ 03 Ιουν 2026, 19:15
Jump to forum
Jump to topic

Βάζουμε μια τόσο μεγάλη πίεση στην ομάδα με αποτέλεσμα οι κινήσεις μας να γίνονται... όχι γιατί είναι ορθολογικές αλλά γιατί πρέπει να ταΐσουμε την αχόρταγη πείνα των οπαδών

Αν έρθει ο Γιαννούλης στον ΠΑΟΚ ντάξει οκ αυτό έλειπε να μην ερχόταν, κάνατε το δεδομένο

Αν δεν έρθει ο Γιαννούλης ...
από omerta76
Τετ 03 Ιουν 2026, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι τον Γενάρη με την ομάδα να πετάει, αντί να επενδύσουν ως όφειλαν στο momentum, άφησαν την ομάδα χωρίς επιπλέον ενίσχυση (στόπερ και εξτρέμ όπως οι ίδιοι διέρρεαν ότι θέλουν) με αποτέλεσμα η ομάδα να κλατάρει μπροστά στα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν φταίει ο οπαδός ...
από DamoN
Τετ 03 Ιουν 2026, 19:35
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μλκες για ποιον λογο πρέπει να τα κάνουμε όλα θέμα .
Μακάρι να τον πάρουμε όλοι τον θέλουμε . Τέλος
Παιχταράς γηγενείς ξέρει την ομάδα τον ξέρει η ομάδα .
Αν πάει γαύρο το ξανασυζητάμε
από gervasio artigas
Τετ 03 Ιουν 2026, 19:56
Jump to forum
Jump to topic

η μαλακια ειναι οτι καθαρα απο τυχη και το 2024 και το 2019 "κοιμηθηκε ο θεός" και διακριθηκε ο ΠΑΟΚ
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 03 Ιουν 2026, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Οι λόγοι που υπάρχει γκρίνια είναι απλοί:
1) Η διοίκηση έκανε αυτό που λέμε overpromise and underdeliver. Έταξε εν ολίγοις τρελά πράγματα, που ακόμα κι αν δεν τα πιστεύαμε, τα πήραμε ως ενδεικτικά των προθέσεων. Όταν λες τοπ20 ομάδες στην Ευρώπη, όλοι ξέρουμε ότι εννοείς τοπ40-50. Ε φτάσαμε να ...
από Maklaz
Τετ 03 Ιουν 2026, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Τρίτων, βρίσκομαι 12 μέτρα κάτω από την γη με τον υποπλοίαρχο κ12.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
από Equalizer
Τετ 03 Ιουν 2026, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Το ποστ του Ριαν είναι ο ορισμός της απάντησης του γιατί κάποιες κριτικές τις βλέπουμε ως κριτικές, ενώ άλλες ως ελεεινή προπαγάνδα

Μια χαρά τα λέει είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ

Και σε καμία περίπτωση δεν δικαιούνται όσοι όλη μέρα ειρωνεύονται και επιτίθενται, να παριστάνουν ότι "ορίστε και εμεις ...
από Dimitris_L4
Τετ 03 Ιουν 2026, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Parolos έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:50 Τον επόμενο Απρίλιο

"Βρε ποιος Γιαννούλης σε ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή θα έπρεπε να είναι αλλαγή..."

Πρώτοι εδώ.
Να ερθει πρωτα κ μετα ας διαβαζουμε κ τετοια
από ΑποστόληςΑ
Τετ 03 Ιουν 2026, 21:28
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή το θέμα λουτσεσκου κεντρικά χαφ είναι ιδιαίτερο δεν έχω άποψη .
Σαν παίχτης μου έκανε τρομερή εντύπωση επειδή δεν τον ήξερα πέρυσι με λεβαδειακο .
Στο δικό μου μυαλό που είμαι αμπαλος μια μεσοεπιθετική γραμμή με Κωστή, Ζαφειρη , Ντελια , Ζιβκοβιτς , Τάισον γαμαει και δέρνει . Αλλά ευτυχώς ...
από rockcity4
Τετ 03 Ιουν 2026, 23:18
Jump to forum
Jump to topic

Σωστός σε όλα φίλε μου μόνο που πριν δύο χρόνια, παρόλο που δεν απέκλειε τον επαναπατρισμό του, θυμάμαι να προτιμά την παραμονή στο εξωτερικό, όπως και έγινε. Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά αλλά το ζητούμενο είναι ένα για να είμαι περιεκτικός: Ρε ΦΕΡΤΕ τον να πούμε να ηρεμήσουμε, μια χαρά ...