Αναζήτηση για περισσότερες από 3229 εγγραφές

Return

από Taseos
Δευ 25 Μάιος 2026, 06:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Μήπως γι αυτό απέφευγε ο παίκτης τις προετοιμασίες ; Έκανε μια χρονιά προετοιμασία και γαμηθηκε

Δεν νομίζω πως γαμήθηκε για αυτόν τον λόγο. Ιανουάριο μήνα και είχε ήδη πιάσει τα 2.800 αγωνιστικά λεπτά. Μπορούμε να διανοηθούμε την καταπόνηση που υπέστη το σώμα του ποδοσφαιριστή; Ακόμη και ...
από Panostas1995
Δευ 25 Μάιος 2026, 07:22
Jump to forum
Jump to topic

Hayate έγραψε: Δευ 25 Μάιος 2026, 01:18 Βγαίνει προς τα εξω ότι θα περιμένουμε να τελειώσει το Μουντιάλ για να κατασταλάξουμε σε παίκτες .Μέχρι τότε μάλλον πάμε όπως είμαστε.
Όταν λέτε πως βγαίνει προς τα έξω να λέτε και ποιος το βγάζει προς τα έξω για να κρίνουμε ανάλογα.....
από Panostas1995
Δευ 25 Μάιος 2026, 09:01
Jump to forum
Jump to topic

μεταγραφές και αποχωρήσεις πριν την προετοιμασία είναι δυο πράγματα που πολύ σπάνια τα βλέπουμε στην ομαδα. λέτε φέτος να κάνουμε κάτι το διαφορετικό? μακάρι. :?: :?: :?:

Πέρσι... ανανέωση Τάισον, πανβλενκα ...αγορά Μειτε, ήρθαν ελεύθεροι Κεννι, Τέιλορ ...αυτοί ήρθαν πριν καν ξεκινήσει η ...
από Γερασίμου
Δευ 25 Μάιος 2026, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

marsantos,
Ξέχασα την επισήμανση, hip joint =κατ' ισχίον διάρθρωση και όχι φυσικά πάθηση. Καλύτερα από ότι τα έγραψε ο cellophane στο τόπικ του Meite δεν θα μπορούσα να τα γράψω. Του δίνω συγχαρητήρια.
Αν το θέμα του Σου είναι στην κατ' ισχίον διάρθρωση, το πρόβλημα είναι σοβαρό και θα πρέπει να ...
από George Best4
Δευ 25 Μάιος 2026, 12:51
Jump to forum
Jump to topic

O μύθος του Μπιάνκο που συντηριεται απο πολλους εχει πραγματικα κουρασει...
Ο παιχτης επαιξε Ιταλια σε ομαδα που συγκεντρωσε 18 βαθμους και υποβιβαστηκε πανηγυρικα. (λεει κατι αυτο απο μονο του? οχι)
Ο μανατζερ του δηλωνε εκπληκτος που ο παιχτης του 1 ολοκληρο καλοκαιρι δεν βρηκε προταση απο Serie A ...
από deathmassious
Δευ 25 Μάιος 2026, 16:34
Jump to forum
Jump to topic

Ο γάβρος με μεταγραφές Γενάρη, οι περισσότεροι εκ των οποίων δανεικοί, άλλαξε τελείως πρόσωπο και πήρε το Conference (και με αλλαγή προπονητή φυσικά). Ο ΠΑΟΚ του Ίβιτς είχε πάρει Γενάρη τον Πρίγιοβιτς και τον Πέδρο Ενρίκε, ανεβαίνοντας έτσι τουλάχιστον ένα level μεσοεπιθετικά. Και ο ΠΑΟΚ του Γκαρσία ...
από aivas19
Δευ 25 Μάιος 2026, 19:11
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα συνειδητοποίησα ότι τα τελευταία 4 χρόνια φέραμε για στόπερ Νασμπεργκ, Λοβρεν, Βολιακο, Κολει (!), Εκογκ, Κάργα και έπαιζε ο Κετζιόρα (τον φέραμε για δεξί μπακ), Κούλιε Μίχα από τις ακαδημίες και ο Ιγκι που ήταν εδώ από πριν. Τα σχόλια δικά σας. ΦΕΡΤΕ 2 ΣΤΟΠΕΡΑΡΕΣ
από Dimitris_L4
Τρί 26 Μάιος 2026, 09:40
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 08:50 Καλως ηρθατε στην νεα delulu series του θερινου μεταγραφικου thread 2026.

Ημερα 1η.

Ηρθα στην Δουλεια χωρις προπονητη Κονσεϊσαο. Θα φυγω με προπονητη Κονσεϊσαο. :opaokara:
Αδερφε δεν ξεκινας με Γιαννούλη??
από Equalizer
Τρί 26 Μάιος 2026, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

Από πού προκύπτει ότι προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ σήμερα τέλη Μαϊου θα έπρεπε να είναι η απόκτηση φορ;

Προτεραιότητα μεταγραφικά, κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα έπρεπε να είναι κεντρικός αμυντικός χαφ -τουλαχιστον ένα απλά για αρχη- και εξτρέμ μαζί με τον Γιαννούλη.

Αν όντως πάει και παίξει αγώνες ...
από makispaspartou
Τρί 26 Μάιος 2026, 11:49
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε ο κακός Λουτσέσκου είχε ζητήσει φορ και το καλοκαίρι και δεν πήρανε, είχε ζητήσει φορ να βρίσκεται την πρώτη Γενάρη Θεσσαλονίκη.
Ο Τετέι που ήταν στόχος χάθηκε, ο φορ της Μπράγκα που ήταν κλεισμένος έσπασε το πόδι του. Ο Γερεμέγιεφ ήρθε στη λογική του φέρτε μου έναν να τον έχω έτοιμο να παίξει ...
από Γερασίμου
Τρί 26 Μάιος 2026, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή τα πράγματα φαίνονται δύσκολα για τον Σου- να βρουν πρώτα έναν first class και από το πάνω-πάνω ράφι μέσο. Το να δεχθούν ανανέωση Οζντόεφ στα 34 παρά κάτι του για δύο χρόνια και με αποδοχές 1 εκατ./έτος, είναι μια ακόμα σπατάλη και μλκ ολκής.
Φυσικά αριστερό μπακ, πάει δεν πάει ο Μπάμπα στο ...
από Panostas1995
Τρί 26 Μάιος 2026, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Τρόμος έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 13:18 Στη σφίνα ο μουστάκιας πέταξε ένα ότι ο Μεϊτέ είναι δανεικός και πρέπει να δώσουμε κάτι πάνω από ένα μύριο στη Μπενφίκα και να ανανεώσει... Ισχύει κάτι τέτοιο;
Αλήθεια ρε παιδιά πόσο χρόνο έχετε για ακούτε κάτι τέτοιους;
από PablitoV2
Τρί 26 Μάιος 2026, 14:41
Jump to forum
Jump to topic

Το αγαπημενο μου θρεντ ανοιξε, ε ρε τι εχουμε να ακουσουμε...
περυσι εκλεισε με τη συζητηση οτι θα παρουμε Μιτροβιτς, και το ινσαιντ οτι ο Μπρειθγουειτ ειναι στο αεροπλανο και προσγειωνεται απο λεπτο σε λεπτο.
Και ξεκινησαμε τη σεζον με Τσαλοφ.

Το δικό μου αγαπημένο by far είναι το ότι ο ...
από Panostas1995
Τρί 26 Μάιος 2026, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

geobila έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 14:57 52 σελιδες και ουτε μια αναφορα της ΠΑΕ για μεταγραφικους στοχους.
Εδώ δεν έχουμε ακόμη γρίφο από τον πατερ...
από DamoN
Τρί 26 Μάιος 2026, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Αν μείνει ο Λουτσεσκου εγώ το δανεικός με τους ίδιους όρους το θεωρώ win-win φάση