Αναζήτηση για περισσότερες από 2871 εγγραφές
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Των ποτών ποτέ. Εδώ το πρώτο (τυπικά) πρωτάθλημα της εποχής Ιβάν, έχοντας το μακράν ποιοτικότερο και πληρέστερο ρόστερ σε σχέση με τον γαύρο - τους άλλους 2 κομπάρσους δεν τους βάζω καν στην εξίσωση, και έπρεπε να μη χάσουμε από κανέναν ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γερεμέγεφ έχει νόημα μόνο σαν τρίτος να μπαίνει αλλαγή στο φόρτωμα άντε και σε κανένα ματς για να ξεκουράσει κάποιον βασικό. Το να ανακοινώσεις σαν τον επιθετικό που έψαχνες 8 μήνες τον Γερεμέγεφ δείχνει εκτός από ανικανότητα και μη διάθεση για πρωταθλητισμό.
Ενα βαθμό πίσω απο τη κορυφή και ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλιστα
Άρα ο γκολτζής Βάργκας των 20+ γκολ επι σειρά ετών θα μπορούσε να είναι εδώ πρώτη του μηνός αντί του τέταρτου φορ του Έκτου βαζελου
Καλή χρονιά να έχουμε και να τρώμε λιγότερο γλέντι απ τους ΑΡΔ ΜΑΣ!!!
Άρα ο γκολτζής Βάργκας των 20+ γκολ επι σειρά ετών θα μπορούσε να είναι εδώ πρώτη του μηνός αντί του τέταρτου φορ του Έκτου βαζελου
Καλή χρονιά να έχουμε και να τρώμε λιγότερο γλέντι απ τους ΑΡΔ ΜΑΣ!!!
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποτέ δε μου άρεσε να σχολιάζω υποθέσεις μεταγραφών καθώς ποτέ δεν ξέρουμε τι επικρατεί πίσω από τις κλειστές πόρτες.
Διαβάζω πως ο Βαργκα θα πάει κοντά στα 5 εκατομμύρια.
Τόσο είναι και η ρήτρα του Γιακουμάκη.
Ξέρουμε τι έχει ειπωθεί εντός της ομάδας;
Μπορεί δλδ να ρώτησαν τον Ρασβαν, θες Βαργκα ...
Διαβάζω πως ο Βαργκα θα πάει κοντά στα 5 εκατομμύρια.
Τόσο είναι και η ρήτρα του Γιακουμάκη.
Ξέρουμε τι έχει ειπωθεί εντός της ομάδας;
Μπορεί δλδ να ρώτησαν τον Ρασβαν, θες Βαργκα ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Έγινε μια νύξη στον Λουτσέσκου από τον μάνατζερ του ( του Λουτσέσκου), αλλά τον απέρριψε. Δεν έφτασε ποτέ σε επίπεδο ομάδας ήταν απλά μια πρόταση λόγου συνεργαζόμενων μάνατζερ που δεν κάλυπτε τα θέλω του προπονητή.
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
εχεις δει τα εσοδα απο το γηπεδο?cartman έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:38 Tο χαρτί δίνει μεγαλύτερα συμβόλαια και πλην Ζαφείρη αγοράζει και παίχτες. Με λιγότερα έσοδα τα τελευταία χρόνια αν βάλεις πωλήσεις και ευρωπη
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίκτης που επί σειρά μηνών επιχειρήθηκε να διαμορφωθεί η εντύπωση ότι τον θέλει ο ΠΑΟΚ, χωρίς να προκύπτει από πουθενά, πέντε μήνες μετά κλείνει σε αλλη ελληνική ομάδα
Εμένα αυτό μου δείχνει ότι ήθελαν να τον φέρουν στην Ελλάδα
Και άρα, και διακόσια γκολ να έβαλε στην Πολωνία, μεγάλος παίκτης δεν ...
Εμένα αυτό μου δείχνει ότι ήθελαν να τον φέρουν στην Ελλάδα
Και άρα, και διακόσια γκολ να έβαλε στην Πολωνία, μεγάλος παίκτης δεν ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Γνωστός για την άποψη μου για τις μεταγραφές που θέλω να κάνει η ομάδα μας,την απόκτηση Βαργκα με κόστος κοντά στα7εκ και 3ετες συμβόλαιο στα 32 του ,την θεωρώ ανούσια μεταγραφή και καθαρά για εντυπωσιασμό…Ναι έχει νούμερα αλλά που τα έχει??Στο Ουγγρικό πρωτάθλημα?η φερεντσβαρος παίζει μόνη της εκεί ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ferencvaros είναι αυτή που έφαγε 5 στην Τούμπα και την καναμε fairplay από το 70?
Ας πάρουν και κανέναν ακόμα από εκεί
Ας πάρουν και κανέναν ακόμα από εκεί
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Το καλοκαίρι βέβαια το μισό φορουμ ζητουσε τον Βαργκα και τωρα λέει σιγά τον παίκτη ενώ κρινει θετικά την απόκτηση Γερεμεγεφ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Κόλκας λέει οπισθοχωρεί του εξτρέμ, και μετά τον κεντρικό αμυντικό θα πάμε για δεξί μπακ.
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ χρήσιμες και επικοδομητικές οι ειρωνίες όποτε εκφράζεται αμφισβήτηση ή αμφιβολία για την μεταγραφική πολιτική της ομάδας, αλλά το να συγκρινόμαστε με τους ανταγωνιστές μας δεν είναι κακό, αλλά ρεαλιστικό.
Για παράδειγμα, και οι δύο ψάχναμε κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι, αυτοί έδωσαν 3,5εκ ...
Για παράδειγμα, και οι δύο ψάχναμε κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι, αυτοί έδωσαν 3,5εκ ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
ευτυχως που ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ στον ΠΑΟΚ , μεριδα "οπαδων" του ΠΑΟΚ
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνωμη παιδιά αλλα ειναι πολυ εύλογος ο προβληματισμός που θέτει ο paokspren και πολυ μετριοπαθώς διατυπωνενος. Οι τελευταίες μεταγραφές του ΠΑΟΚ είναι ο ζαφειρης, 4 δανεικοί και ο γιαρεμεγιεφ είναι που είναι μια επιλογή με πολύ χαμηλό ταβάνι αλλά σχετικά σειφ στα χαρακτηριστικά που προσφέρει.
Ο ...
Ο ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
εγώ θεωρώ ότι εξτρεμ η ομάδα δε χρειάζεται
έχουμε 6 μεσοεπιθετικούς (ντέλια, ιβάνουσετς, τάισον, ζίφκο, πέλκα, ντέσπο) + πιτσιρίκια με προοπτική (χατσίδη, μπέρδο, μπαλντέ) + σορετίρε για του χρόνου
είναι η καλύτερη μεσοεπιθετική γραμμή της χώρας
αλλού πονάμε
Το πρόβλημα είναι πως απ' όλους ...