Αναζήτηση για περισσότερες από 2871 εγγραφές

Return

από navigator11
Πέμ 01 Ιαν 2026, 15:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Των ποτών ποτέ. Εδώ το πρώτο (τυπικά) πρωτάθλημα της εποχής Ιβάν, έχοντας το μακράν ποιοτικότερο και πληρέστερο ρόστερ σε σχέση με τον γαύρο - τους άλλους 2 κομπάρσους δεν τους βάζω καν στην εξίσωση, και έπρεπε να μη χάσουμε από κανέναν ...
από george188
Πέμ 01 Ιαν 2026, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γερεμέγεφ έχει νόημα μόνο σαν τρίτος να μπαίνει αλλαγή στο φόρτωμα άντε και σε κανένα ματς για να ξεκουράσει κάποιον βασικό. Το να ανακοινώσεις σαν τον επιθετικό που έψαχνες 8 μήνες τον Γερεμέγεφ δείχνει εκτός από ανικανότητα και μη διάθεση για πρωταθλητισμό.

Ενα βαθμό πίσω απο τη κορυφή και ...
από loukas karadimos
Πέμ 01 Ιαν 2026, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Μάλιστα

Άρα ο γκολτζής Βάργκας των 20+ γκολ επι σειρά ετών θα μπορούσε να είναι εδώ πρώτη του μηνός αντί του τέταρτου φορ του Έκτου βαζελου

Καλή χρονιά να έχουμε και να τρώμε λιγότερο γλέντι απ τους ΑΡΔ ΜΑΣ!!!
από marsantos
Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:02
Jump to forum
Jump to topic

Ποτέ δε μου άρεσε να σχολιάζω υποθέσεις μεταγραφών καθώς ποτέ δεν ξέρουμε τι επικρατεί πίσω από τις κλειστές πόρτες.
Διαβάζω πως ο Βαργκα θα πάει κοντά στα 5 εκατομμύρια.
Τόσο είναι και η ρήτρα του Γιακουμάκη.
Ξέρουμε τι έχει ειπωθεί εντός της ομάδας;
Μπορεί δλδ να ρώτησαν τον Ρασβαν, θες Βαργκα ...
από Τρόμος
Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

george188 έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 16:42 Ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ για βαργκας τώρα ή το καλοκαιρι?
Έγινε μια νύξη στον Λουτσέσκου από τον μάνατζερ του ( του Λουτσέσκου), αλλά τον απέρριψε. Δεν έφτασε ποτέ σε επίπεδο ομάδας ήταν απλά μια πρόταση λόγου συνεργαζόμενων μάνατζερ που δεν κάλυπτε τα θέλω του προπονητή.
από Dimitrisou
Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

cartman έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:38 Tο χαρτί δίνει μεγαλύτερα συμβόλαια και πλην Ζαφείρη αγοράζει και παίχτες. Με λιγότερα έσοδα τα τελευταία χρόνια αν βάλεις πωλήσεις και ευρωπη
εχεις δει τα εσοδα απο το γηπεδο?
από Equalizer
Πέμ 01 Ιαν 2026, 18:11
Jump to forum
Jump to topic

Παίκτης που επί σειρά μηνών επιχειρήθηκε να διαμορφωθεί η εντύπωση ότι τον θέλει ο ΠΑΟΚ, χωρίς να προκύπτει από πουθενά, πέντε μήνες μετά κλείνει σε αλλη ελληνική ομάδα

Εμένα αυτό μου δείχνει ότι ήθελαν να τον φέρουν στην Ελλάδα

Και άρα, και διακόσια γκολ να έβαλε στην Πολωνία, μεγάλος παίκτης δεν ...
από Metagrafakias
Πέμ 01 Ιαν 2026, 18:19
Jump to forum
Jump to topic

Γνωστός για την άποψη μου για τις μεταγραφές που θέλω να κάνει η ομάδα μας,την απόκτηση Βαργκα με κόστος κοντά στα7εκ και 3ετες συμβόλαιο στα 32 του ,την θεωρώ ανούσια μεταγραφή και καθαρά για εντυπωσιασμό…Ναι έχει νούμερα αλλά που τα έχει??Στο Ουγγρικό πρωτάθλημα?η φερεντσβαρος παίζει μόνη της εκεί ...
από iasoiako
Πέμ 01 Ιαν 2026, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

Ferencvaros είναι αυτή που έφαγε 5 στην Τούμπα και την καναμε fairplay από το 70?

Ας πάρουν και κανέναν ακόμα από εκεί
από joshua
Πέμ 01 Ιαν 2026, 18:43
Jump to forum
Jump to topic

Το καλοκαίρι βέβαια το μισό φορουμ ζητουσε τον Βαργκα και τωρα λέει σιγά τον παίκτη ενώ κρινει θετικά την απόκτηση Γερεμεγεφ...
από Dio-4
Πέμ 01 Ιαν 2026, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

Κόλκας λέει οπισθοχωρεί του εξτρέμ, και μετά τον κεντρικό αμυντικό θα πάμε για δεξί μπακ.
από paokspren
Πέμ 01 Ιαν 2026, 19:10
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ χρήσιμες και επικοδομητικές οι ειρωνίες όποτε εκφράζεται αμφισβήτηση ή αμφιβολία για την μεταγραφική πολιτική της ομάδας, αλλά το να συγκρινόμαστε με τους ανταγωνιστές μας δεν είναι κακό, αλλά ρεαλιστικό.

Για παράδειγμα, και οι δύο ψάχναμε κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι, αυτοί έδωσαν 3,5εκ ...
από gervasio artigas
Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

ευτυχως που ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ στον ΠΑΟΚ , μεριδα "οπαδων" του ΠΑΟΚ
από San4
Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

Συγνωμη παιδιά αλλα ειναι πολυ εύλογος ο προβληματισμός που θέτει ο paokspren και πολυ μετριοπαθώς διατυπωνενος. Οι τελευταίες μεταγραφές του ΠΑΟΚ είναι ο ζαφειρης, 4 δανεικοί και ο γιαρεμεγιεφ είναι που είναι μια επιλογή με πολύ χαμηλό ταβάνι αλλά σχετικά σειφ στα χαρακτηριστικά που προσφέρει.

Ο ...
από boogeyman77
Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:34
Jump to forum
Jump to topic

εγώ θεωρώ ότι εξτρεμ η ομάδα δε χρειάζεται

έχουμε 6 μεσοεπιθετικούς (ντέλια, ιβάνουσετς, τάισον, ζίφκο, πέλκα, ντέσπο) + πιτσιρίκια με προοπτική (χατσίδη, μπέρδο, μπαλντέ) + σορετίρε για του χρόνου

είναι η καλύτερη μεσοεπιθετική γραμμή της χώρας

αλλού πονάμε

Το πρόβλημα είναι πως απ' όλους ...