Αναζήτηση για περισσότερες από 3233 εγγραφές

Return

από omerta76
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Μα δεν είπε κανείς "να παίρνεις κάθε χρόνο Πρωτάθλημα". Αυτό που τουλάχιστον εγώ λέω, είναι να έχεις ομάδα ώστε
- Κάθε χρόνο να το διεκδικείς ως το τέλος και ας το χάνεις γιατί ο άλλος είναι καλύτερος, γιατί ήσουν άτυχος, γιατί είχες τραυματισμούς...
- Να μην σε κάνουν γιογιο αθλητικές ομάδες στην ...
από Equalizer
Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:03
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν νομίζω καν πως έχουμε διοικητικό μοντέλο

Έχουμε απλά άτομα που προσπαθούν να φέρουν αποτέλεσμα, με ενδιάμεσες δυσλειτουργίες. Τουτέστιν, άλλοτε μια ωραία παρέα, άλλοτε ένα χάος. Ξεκάθαρο τραγικό λάθος για εταιρεία εκατομμυρίων.

Ταυτόχρονα όμως νομίζω ότι ως κόσμος έχουμε μπερδέψει εντελώς ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παλι δεν νομιζω οτι τον εκνευρισμο τον προκαλει η απωλεια τιτλων,ισα ισα,θεωρω πως τον εκνευρισμο τον προκαλει ακριβως η ελλειψη του διοικητικου μοντελου. Καποια πραγματα ειναι αντικειμενικα και αντικειμενικα εδω και πολυ καιρο βιωνουμε σερι τραγελαφικων επιλογων στο μεταγραφικο σχεδιασμο απο ...
από omerta76
Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Δεν καταρρέουμε φυσικά αλλά ουτε έχουμε την βελτίωση που θα έπρεπε: για μένα το παράδειγμα είναι η Κλαμπ Μπριζ που τόσο εντυπωσιάστηκαν τα στελέχη μας μετά τον αποκλεισμό μας όπου έλεγαν "τώρα ξέρουμε τι θέλουμε". Αντι για αυτό η Μπριζ έχει εκτοξευτεί και εμείς ακολουθούμε το ίδιο αναχρονιστικό ...
από loukas karadimos
Τετ 24 Δεκ 2025, 06:44
Jump to forum
Jump to topic

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους

απο προσωπο φιλικα προσκειμενο στον παιχτη χθες εμαθα οτι του Γιαννουλη υπαρχει, οτι εκλεισε μου ειπαν, εγω θα πω οτι ειναι υπαρκτο. με καθε επιφυλαξη

καλες γιορτες
από billiardinas
Τετ 24 Δεκ 2025, 09:36
Jump to forum
Jump to topic

Off topic. Πάνε φέρε αυτόν στα εξτρέμ. Είδα το ματς της Χαρτς με τη Ρέιντζερς και έκανε παπάδες.

https://www.transfermarkt.gr/alexandros-kyziridis/profil/spieler/586538

Πέρσι είδα απο κοντά στο γήπεδο της Hearts , το παιχνίδι με την Motherwell. Hταν σαν να έβλεπα 5χ5. Το επίπεδο τους είναι ...
από geobila
Τετ 24 Δεκ 2025, 10:11
Jump to forum
Jump to topic

Μεσουσης περιοδου με Αουγκσμπουργκ να παιζει την κατηγορια μου φαινεται ακραιο να δωσει τον βασικο αριστερο της μπακ.

Για καλοκαιρι το θεωρω πιο σιγουρο να ερθει ο Γιαννουλης. Ομοιως και Τσαπρας, βασικο δεξι μπακ, θεωρω δυσκολο να φυγει τωρα, παρολο που ο Φιλων παιζει δεξια και οχι στοπερ.

Ο ...
από Nikos 74
Τετ 24 Δεκ 2025, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως από Λειβαδιά ο Τσάπρας δείχνει να έχει προοπτική. Ο Βήχος και ο Κωστής δεν είναι για επίπεδο ΠΑΟΚ.
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 24 Δεκ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γιαννούλης αν ερχόταν θα ήταν για πλάκα το καλύτερο μπακ του πρωταθλήματος. Ήταν καταπληκτικός με Άμπελ στο 3-4-2-1, αλλά με μια πενταετία σε πολύ υψηλό επίπεδο πιστεύω ότι θα γυρνούσε πολύ καλός και για 4αδα πίσω. Ωστόσο 6Μ για 30χρονο αμυντικό δεν θα δώσουμε ποτέ.

Ο δε Ντρούκτσιτς εμένα ...
από Blackgr4
Τετ 24 Δεκ 2025, 12:25
Jump to forum
Jump to topic

"Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός..." ούτε 6, ούτε 46. Και στη προκειμένη περίπτωση θέλουν και οι δυο.
Ελεύθερο τον πήρε η Άουγκσμπουργκ και είναι 30 χρονών.
Χαζοί θα είναι να μην συμφωνήσουν με ένα ποσό της τάξεως των 2-3 εκατομμυρίων συν 1 σε μορφή μπόνους.
Να θυμίσω πως το συμβόλαιο του διαλυμένου ...
από Paok1926 + male-sykies
Τετ 24 Δεκ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Δημοσίευμα στη Ρωσία μιλάει για Άρη και Τσαλωφ. Καλά που υπάρχουν και αυτοί να γελάσει λίγο το χειλακι μας. Χαχαχαχα :D :D :D
από Dillinger
Τετ 24 Δεκ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

Για Άρη Λεμεσού λέει το άρθρο
από Blackgr4
Τετ 24 Δεκ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Τσορμπατζόγλου έλεγε πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει παίκτη με βιογραφικό καλύτερο του Γιακουμάκη, παρόμοια χαρακτηριστικά και ικανότερο του.
Τελικά ήρθε ο Γερεμέγιεφ..
Βέβαια αν θεωρούσε τον 24 ετών Ουαζάνι ικανότερο του Γιακουμάκη και με σαφώς καλύτερο βιογραφικό πάω πάσο.

Γενικά πάντως δεν έχει ιδέα.
από Dimitris_L4
Τετ 24 Δεκ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τζορμπα μπορει να τ λεει αυτο επειδη πρεπει να το πει...ειναι περιεργες οι εποχες..