Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές

Return

από boogeyman77
Σάβ 06 Σεπ 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δεν ξερω αν ποσταριστηκε αυτο το βιντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=q50TIVR_L5Y

αλλα μοιαζει πολυ καλος παικτης με τεχνικη.

Αυτό παρατηρώ κι εγώ αν και τα βιντεάκια δεν τα θεωρώ εντελώς αξιόπιστα. Επίσης οι μπαλιές του θυμίζουν Μιχαηλίδη και μου κάνει θετική εντύπωση πως παρόλο το ύψος ...
από blackzone44
Σάβ 06 Σεπ 2025, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Έχει κλείσει κατά πάσα πιθανότητα ανακοινώνεται σήμερα.

Ποιος να εισαι αραγε?

Έλα ντε...
Ρε εσύ blackzone...μιας και η αξιοπιστία σου δεν αμφισβητείται...δεν μας λες και αν όντως πρέπει να περιμένουμε κάτι ακόμα; :D
Η σφύριξαν λήξη μεταγραφών;

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι του φορ ...
από Γερασίμου
Σάβ 06 Σεπ 2025, 14:35
Jump to forum
Jump to topic

Νικολακόπουλος στο gazzetta για τον Καρέτσα:
"Σε ένα σύνολο 50 συμμετοχών (εκ των οποίων οι περισσότερες σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας) έχει με την Γκενκ τρία γκολ κι έξι ασίστ (εκ των οποίων οι δύο σε ματς Κυπέλλου). Παρότι όχι ευκαταφρόνητη, δεν την λες και η καλύτερη για επιθετικό". Και συνεχίζει ...
από boogeyman77
Σάβ 06 Σεπ 2025, 14:37
Jump to forum
Jump to topic

Καλός παίκτης. Δεν νομίζω ότι είναι για τον Β.

Αρχικά για τον ΠΑΟΚ Β και αν - ευχής έργον - μας βγεί θα ανέβει στην πρώτη ομάδα.
Μεταγραφή ότι και να γίνει τελικά στην σωστή κατεύθυνση όπως και αυτή των Balde, Haruna,Prince,Ikobong, Παπαστυλιανού,Biasotto, Γραββάνης
18αρηδες που αν σου ...
από Mitsospaoki4
Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Μιας και απ' ότι φαίνεται ολοκληρώνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός, δεν θεωρώ πως ήταν ένα τρομερά επιτυχημένο μεταγραφικό καλοκαίρι για την ομάδα μας, ούτε ότι εντυπωσιάστηκα κλπ .

Χρονολογικά να τα δούμε ξεκινήσαμε με τις επιλογές Κένι και Τέιλορ. 2 ελεύθεροι με καλά βιογραφικά όπου ο 2ος αποτελεί ...
από nunies4
Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Μια υποσημειωση.
Χρονικα δεν ξεκινησαμε με Κενι και Τευλορ.
Αν στην μεταγραφικη περιοδο που διανυουμε δεν συνυπολογισουμε και τις κομβικοτατες ανανεωσεις/μεταγραφες των Παβλενκα,Μειτε, Ταισον τοτε αφηνουμε ενα πολυ σημαντικο κομματι απεξω. Και οι 3 θα μπορουσαν να κλεισουν σε οποια ομαδα ηθελαν ...
από Odi
Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα έβαζα 8/10 στην μεταγραφική περίοδο.

Κομβικό το ότι πουλήσαμε έναν καλό τερματοφύλακα και τον αντικαταστήσαμε με έναν ακόμη καλύτερο.

Κομβική η ανανέωση Μειτε, το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος στη θέση του ,χωρίς ανταγωνισμό.

Άκρως σημαντική η ανανέωση Τάισον , θα βοηθήσει πολύ.

Είχαμε ...
από renegade
Σάβ 06 Σεπ 2025, 17:26
Jump to forum
Jump to topic

Ασχέτως το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη σεζόν και αποφεύγοντας να κάνουμε τους μετά Χριστόν προφήτες, πιστεύω ότι η φετινή μεταγραφική περίοδος παίρνει αρκετά πάνω από την βάση.
Σίγουρα έχουμε αναβάθμιση,κάτι που φαίνεται από τα πρώτα παιχνίδια.
Βέβαια πολύ σημαντικό είναι ότι κανένας δεν ...
από lnlnx
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα! Παρακολουθώ καιρό, πρώτη φορά γράφω. Συμφωνώ στα περισσότερα με τον Mitsospaoki4, στον απολογισμό της μεταγραφικής περιόδου. Μιά δυό παρατηρήσεις μόνο.

Καταρχάς, θεωρώ πολύ σημαντικό ότι η ομάδα δεν έχασε κάποιον πολύ χρήσιμο παίκτη. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, που χάθηκαν σημαντικοί ...
από nunies4
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Τι έγινε ρε παιδιά εμείς είμαστε οι κακοπροαίρετοι βάλτε μας ποινές καντε μας ΜΠΑΝ

Εσείς αγαπάτε πιο πολύ τον ΠΑΟΚ

Τι έγινε χθες τα 12 εκατομμύρια τα είδατε στο γήπεδο;;;; γιατί εγώ δεν τα είδα

Με τόσα λεφτά παίρνεις χαφ επιπέδου Βιτυνια και Χαβερτς
Που λεει ο λόγος δηλαδή

Για να μην πούμε ...
από WestBlock4
Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:30
Jump to forum
Jump to topic

Όλη η κουβέντα ξεκινάει επειδή ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου πιστεύει ότι το πρόβλημα είναι οι μονάδες

Εγώ πιστεύω, και νομίζω το ίδιο και οι αρμόδιοι, ότι το πρόβλημα είναι η ομάδα. Το σύνολο

Πέρυσι ήταν βαθιά προβληματικό το σύνολο. Και σε συνδυασμό με την απογοήτευση του προπονητή που ...
από gervasio artigas
Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:32
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην κανει καμμια μεγαλη μαλακια και φερει αυτον τον φερόμενο ως ποδοσφαιριστη που ακουει στο ονομα Κουρμπελης Ενα καθαρα μανατζερικο προσόν
από Ettien26
Κυρ 07 Σεπ 2025, 13:17
Jump to forum
Jump to topic

Οι βάσεις για το αήττητο πρωτάθλημα είχαν μπει ήδη από το καλοκαίρι του 2016...όταν υπήρχε σχεδόν απόλυτη μεταγραφική επιτυχία. Στις υπόλοιπες χρονιές έμπαιναν οι απαραίτητες πινελιές. Κάποιες πέτυχαν, κάποιες όχι. Αλλά αυτές που πέτυχαν (π.χ. Βιερίνια, Μαουρίτσιο κυρίως και Άκπομ) έκαναν την ...
από Ettien26
Κυρ 07 Σεπ 2025, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

Στη δε άλλη φέραμε τον εξοργιστικο τουρίστα χατσεριδη, τον καλό ταλέντο μεν, άγουρο δε Ζαμπα (ήθελε προπονητή δίπλα του στα πρώτα ματς να του λέει πως να παίζει κυριολεκτικά) , τον ημιτραυματια πολυπαγκίτη Καρελη και περιμέναμε διακόσιους μήνες τον Βερνμπλουμ ο οποίος πρόσφερε το απόλυτο μηδέν ...
από Γερασίμου
Κυρ 07 Σεπ 2025, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

Οι επόμενες δύο μέρες είναι κρίσιμες και μετά από αυτές, οι άλλες δύο.