Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές
- Τετ 03 Σεπ 2025, 00:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Αν δεν υπολογιζόταν ο Μπάλντε, θα είχε ακολουθήσει Κωττά και Μπέρδο στη β' ομάδα. Κάνει κανονικά προπονήσεις με την πρώτη.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 01:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν είναι γκολτζήδες. Είναι ότι τα τελευταία χρόνια η θέση του επιθετικού μαστίζεται από μέτριους έως ανυπόφορους ανά διαστήματα παίχτες ποδοσφαίρου συνολικά.
Ε μα συγνώμη αλλα ο προπονητής λίγο πολυ το έχει πει οτι τα γκολ δεν είναι το σημαντικότερο πραγμα.
Και εχει ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 02:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικό σχόλιο για τις μεταγραφές μέχρι τώρα και με την επιφύλαξη ότι ακόμα δεν έχουμε δει τους 2 Ιταλούς δανεικούς στο χορτάρι ή αν κάνουμε κάποια επιπλέον μεταγραφή στη συνέχεια.
Το ρόστερ μας, δεν μου δίνει την θεωρητική εντύπωση, ότι φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση να είναι, ούτε το συγκριτικά ...
Το ρόστερ μας, δεν μου δίνει την θεωρητική εντύπωση, ότι φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση να είναι, ούτε το συγκριτικά ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 06:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε χρόνο ο μεταγραφικος σχεδιασμός ο ιδιος ειναι δεν θα αλλαξει ποτε.
Τελειος ο Ζαφείρης αλλα έρχεται ιανουαριο.
Μείναμε με 1 κανονικο φορ , κ 2 στοιχήματα σε CB και ΧΑΦ.
Μακάρι αυτος που τους επέλεξε να δικαιωθεί κ να ειμαστε καλα.
Το προγραμμα μεχρι το γεναρη παντως ειναι πολυ πιεστικά κ ...
Τελειος ο Ζαφείρης αλλα έρχεται ιανουαριο.
Μείναμε με 1 κανονικο φορ , κ 2 στοιχήματα σε CB και ΧΑΦ.
Μακάρι αυτος που τους επέλεξε να δικαιωθεί κ να ειμαστε καλα.
Το προγραμμα μεχρι το γεναρη παντως ειναι πολυ πιεστικά κ ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 07:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους.

Η Ευρωπαϊκή λίστα έκλεισε όχι οι μεταγραφές, το παράθυρο είναι ακόμα ανοικτό μέχρι και 12/09blackchaos έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 02:44 Τελείωσαν λοιπόν οι μεταγραφές και ένα πολύ κουραστικό/αγχώδεις καλοκαίρι για όλους.

- Τετ 03 Σεπ 2025, 07:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας πω και γω την άποψη μου, εγώ τον Μιτροβιτς τον είδα περισυ μου φάνηκε μεγάλο κρέας και να πω την αλήθεια δεν θα τον ήθελα. Μπορεί να βγει και να βάλει και 30 γκολ, αλλά θεωρώ τέτοιοι παίκτες απλά κάνουν τουρισμό μέχρι να φτάσουν 35 να τα κρεμάσουν, είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που τα ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 07:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γιατι δεν καταλαβαινω. Δεν εχουμε στοχους στην Ελλαδα,στοχους μεγαλυτερους ισως και απο αυτους της Ευρωπης? Δεν θα βοηθουσε να ξεκουραζει καποιος τον Γιακουμακη η εχουμε σκοπο να τον παμε αιμα?
- Τετ 03 Σεπ 2025, 08:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Επρεπε να κλεισουν φορ εφοσον ηθελαν και επικοινωνησαν οτι ειναι αναγκη της ομαδος. Τελεια και παυλα. Τωρα αποκλειεται να μην ειχαν περιπτώσεις να κλεισουν (πχ Αβιλα;) αλλα πηγαμαε να κλεισουμε απιαστους παικτες, φαγαμε ακυρο και μετα φαγαμε και απο αυτους που μπορουσαμε να κλεισουμε. Ξανα η ιδια ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 08:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γιατι δεν καταλαβαινω. Δεν εχουμε στοχους στην Ελλαδα,στοχους μεγαλυτερους ισως και απο αυτους της Ευρωπης? Δεν θα βοηθουσε να ξεκουραζει καποιος τον Γιακουμακη η εχουμε σκοπο να τον παμε αιμα?
Θα συμφωνήσω.. Στην Ευρώπη όπου θα χρειαστεί πιθανόν και περισσότερη αμυντική προσήλωση από το φορ ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 08:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ταμείο σε σχέση με πέρυσι είναι απείρως θετικότερο και σχετίζεται με την (επαν) ενεργοποίηση προσώπων εκ του σύνεγγυς.
Οι μεταγραφές που έχουν έρθει και το ρόστερ που έχει διαμορφωθεί έως τώρα, είναι αρκούντως δυνατό ώστε να μην χάσει τόσους βαθμούς, με ομάδες εκτός Big - 4, σε σχέση με τους ...
Οι μεταγραφές που έχουν έρθει και το ρόστερ που έχει διαμορφωθεί έως τώρα, είναι αρκούντως δυνατό ώστε να μην χάσει τόσους βαθμούς, με ομάδες εκτός Big - 4, σε σχέση με τους ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 08:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην παραμερίζεται τόσο πολύ το πρωτάθλημα και το κύπελλο.
Πολύ καλή η Ευρώπη και για πορεία και για διακρίσεις, αλλά το ένα είναι όνειρο και το άλλο στόχος που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο cl.
Πολύ καλή η Ευρώπη και για πορεία και για διακρίσεις, αλλά το ένα είναι όνειρο και το άλλο στόχος που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο cl.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 09:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Aπορώ με τον Κλόζε, πώς δεν πηρε τον Μύθου δανεικό
- Τετ 03 Σεπ 2025, 09:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι ούτε ενθουσιασμένος είμαι με τις μεταγραφές, ούτε θεωρώ ότι το ρόστερ δεν έχει τρύπες, αλλά:
1) Κάναμε μετά από κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό ορθολογικές κινήσεις. Κανονικούς παίκτες, όχι 32χρονους "έμπειρους" γιατί ζούμε στο αιώνιο 1990, παίκτες με κίνητρο και διάθεση, αλλά ταυτόχρονα από ...
1) Κάναμε μετά από κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό ορθολογικές κινήσεις. Κανονικούς παίκτες, όχι 32χρονους "έμπειρους" γιατί ζούμε στο αιώνιο 1990, παίκτες με κίνητρο και διάθεση, αλλά ταυτόχρονα από ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης μπλοκαρίστηκε για θέματα επιλεξιμότητας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
https://twitter.com/voixgabonaises/status/1963140055947497766
και μέσα στην σελίδα τους αναφέρει τα εξής
Σε μια νέα απεικόνιση των πολυπλοκοτήτων των οικονομικών συναλλαγών στο μοντέρνο ...
https://twitter.com/voixgabonaises/status/1963140055947497766
και μέσα στην σελίδα τους αναφέρει τα εξής
Σε μια νέα απεικόνιση των πολυπλοκοτήτων των οικονομικών συναλλαγών στο μοντέρνο ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Αποτυχία η μη απόκτηση ποιοτικού επιθετικού, αλλα συνολικά ο σχεδιασμός και η εκτέλεση πήγε πολύ καλύτερα από πέρσι.
Ελπίζω να δούμε ωραία πράγματα από τους Ιταλούς που είναι και το μεγαλύτερο στοίχημα όπως ήρθαν τα πράγματα.
Ελπίζω να δούμε ωραία πράγματα από τους Ιταλούς που είναι και το μεγαλύτερο στοίχημα όπως ήρθαν τα πράγματα.