Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές

Return

από Nikodiai
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

"O ΠΑΟΚ προσπάθησε να κλείσει επιθετικό και να τον δηλώσει στη λίστα του, όμως δεν βγήκε λευκός καπνός" ινπαοκ
από Developer4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Για εμενα οπως εξεφρασα και πριν, η αποκτηση φορ χωρις αποχωρηση Τσαλοφ θα προκαλουσε περισσοτερο κακο παρα καλο. Εκτος αν ας πουμε εμενε κυριολεκτικα εκτος ομαδας ο Τσαλοφ, που το αποκλειω

Εγώ θεωρώ ότι ο Τσάλοφ θα πήγαινε τρίτος και από εκεί και πέρα ότι τον φωτίσει ο Θεός και η Παναγία... Ο ...
από R.A.T.M.
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.

Γαμησε τα φιλε..αστο μη χαλιεσαι απο την ομαδα χαμηλης δυναμικοτητας..

Στα όρια για σωτηρία ...
από paokovios1974
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Η Σλάβια δήλωσε τη λίστα?
από tenten4GT
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Ένα χρόνο ο τσαλοφ είναι το απόλυτο μηδενικό, το απόλυτο τίποτα κ ρισκάρουμε να πάμε μόνο με ένα φορ σε Ευρώπη κ πρωτάθλημα!!!αν είχαμε τον Μπράντον πριν τον τραυματισμό θα έκανα την καρδιά μου πέτρα αν κ αυτός δεν είναι επίπεδο ΠΑΟΚ αλλά όχι τον τσαλοφ ,εντάξει ρε Ιβάν έκανες ένα λάθος δώσαμε κ 3 Μ ...
από Dimitris_L4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

@prist64 αδερφε ριξε κ εσυ τωρα τι μπορει να περιμενουμε χωρις γριφους, 2 ωρες μεινανε!!!

@blackzone44 εχουμε καμια ελπιδα?
από Dimitris_L4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν να πω κ εγω τωρα την μλκ μου.
Εγω πιστεύω οτι δεν ήθελαν να δώσουν και άλλα χρήματα και εσείς πείτε το αντίθετο
8/10 σχόλια όλων εδώ μέσα για τους παίχτες που πήραμε μέχρι στιγμής πλην του Γιακουμάκη μετά απο κάθε παιχνίδι είναι αρνητικά.
2 Ιταλούς και η δυο δανεικοί. Εκεί καταλαβαίνεις ...
από -keeper-
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Ισχύει ότι η ομάδα άφησε να εννοηθεί ότι δεν της κάνει ο τσαλοφ και θέλει να πάρει καινούριο φορ, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό ήθελε κι ο Λουτσεσκου, ειδικά χωρίς αποχώρηση του τσαλοφ. Πέρσι είπε ξεκάθαρα ότι είχαμε τέσσερις φορ και δεν έβγαινε η διαχείριση, κι υπήρχε κακό κλίμα. Και γενικά ...
από San4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..

Συγνώμη αλλά ...
από dragon
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.

Βγήκατε πάλι στην φόρα? Μόνο καλο θα κάνει ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε παε και καε

οταν οι ...
από thanos-xanthi
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Όσο δεν έχει βγει τίποτα στο σαιτ της παε και στα κυβερνητικά ελπίζουμε σε φορ της τελευταίας στιγμής
από Dio-4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Το έβγαλε και ο λαθέρ ο Τοσκιτσης για την λίστα. Κάποιος να του εξηγήσει ότι η λίστα κλείνει στη μία και όχι 12, αλλά θα μπει θα το δει… Γεια σου Νίκο!
από dimpaok4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

δεν προλαβαν την λιστα,θα παρουν μονο για ελλαδα κτλπ

στις ποσες φορες θα σταματησει αυτη η δικαιολογια ,ο ΠΑΟΚ θα παιξει 4 ματς με γαλλοισπανικες ομαδες το καταλαβε κανενας τους,τον ενοιαξε?

με διαφορα η χειροτερη 2 αδα επιθετικων απο τους υπολοιπους τρεις του ποκ,δεν αναφερω καν 3αδα γιατι την ...
από Blackgr4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Κι επειδή πολλά έχουμε σουρει στον Γιωργακη εγώ έμαθα ότι ήθελε μετά τον Ζαφειρη να φέρει Μαυροπανο και Μιτροβιτς για τα 100. Δυστυχώς δεν έκατσε.. Και αν δεν ήταν αυτός ούτε Ζαφειρης θα ερχόταν ούτε Ντελιας θα έμενε.. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι δεν γουστάρει τον Λουτσεσκου..

Γιατί ποιος ...
από Panx Romana
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Το γεγονός ότι έδωσε η ΠΑΕ 12 εκατομμύρια και δεν μπόρεσε να κλείσει ένα αξιοπρεπές φορ με παραστάσεις και νούμερα για μια ακόμη χρονιά δείχνει ότι η μεταγραφή του Ζαφείρη αποτελεί απλά την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα στις χρόνιες παθογένειες της ΠΑΕ
Και φτάσαμε σε σημείο να θέλουμε ένα ...