Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Κάτι σαν τον Καστίγιο του γαύρου
Παναγία μου. Ήσουνα απολυτα κατατοπιστικός. Ελπίζω να πεφτεις και εξω. :shock: :shock:
Απλά σκέψου ότι τον έδωσε δανεικό η Έβερτον κι έγραψε σε τουιτ πως όταν έχει μια άσχημη μέρα, απλά κοιτάει το σκορ της Έβερτον και γελάει. Χώρια οι μανούρες μέσα στο ματς ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μας βγήκε το παπαδοπαίδι ο Τσάλοφ που έχει γραφτεί στους προσκόπους του Δήμου Χορτιάτη και πάμε στο άλλο άκρο
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια αποβολή είχε όλο κι όλο στην Αγγλία. Σε 7 σεζόν, 267 συμμετοχές.
Κουλάρετε.
Κουλάρετε.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός δεν θέλει να φυγει .Θελει να σπάει τα @@ του Ντε ζερμπι
aux armes et cætera
@om_auxarmes
OM’s window isn’t fully closed. Harit & Lirola could still leave for Turkey, Qatar, or Saudi Arabia… but Maupay refuses all exits.
aux armes et cætera
@om_auxarmes
OM’s window isn’t fully closed. Harit & Lirola could still leave for Turkey, Qatar, or Saudi Arabia… but Maupay refuses all exits.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη παρεξηγειτε μαλλον τι εννοω για την μανουρα. ΔΕΝ θα παει να μανουριασει με το ζορι και να κανει τσαμπουκα κατευθειαν, αλλα θα μπει στην μανουρα και καποιος θα φαει καρτα εξαιτιας του. Ειναι τσογλανι υποχθονιο. Παιζει φουλ με τα νευρα των αλλων.
Βλεπω πρεμιερ λιγκ σαν τρελος χρονια τωρα ...
Βλεπω πρεμιερ λιγκ σαν τρελος χρονια τωρα ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως προτιμούσα φάση να θέλει ο παίκτης και όχι η ομάδα.
Τώρα που η Μαρσείγ τον δίνει όσο όσο αλλά αυτός δεν γουστάρει να πάει πουθενά... Σφίγγουμε στα αληθεια.
Τώρα που η Μαρσείγ τον δίνει όσο όσο αλλά αυτός δεν γουστάρει να πάει πουθενά... Σφίγγουμε στα αληθεια.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι απλά συνεισφέρει με τον τρόπο του να πιάσουμε τις 500 σελίδες 

- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αμήχανη στιγμή που βλέπεις 1 εξτρα σελίδα σχόλια μέσα σε δευτερόλεπτα και λες "ε αυτο ήταν κάτι έσκασε"
Και τελικά είναι η το έμμετρο χιαστί ομοιοκατάληκτο δοκίμιο του Αμπαλαέα σε εκατό επανεκτελέσεις
Και τελικά είναι η το έμμετρο χιαστί ομοιοκατάληκτο δοκίμιο του Αμπαλαέα σε εκατό επανεκτελέσεις
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή βλέπω κόσμος να αναρωτιέται γιατι θεωρείται ο Μοπε νοπανο, ο αγγλικός όρος είναι shithousery. Και τα παλικάρια παρακάτω (πάρα πολύ συμπαθητικοι) που είναι πραγματικά καμμένοι και γνωστές του αγγλικού ποδοσφαίρου, δούλεψαν για εσάς πριν από εσάς. Δείτε στο 10.00 (έχει tag) και thank me later ...
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Blackzone είναι ενα απο τα πιο τρελαμένα ΠΑΟΚσακια που υπάρχουν και το λέω εγώ που στην αρχή τον είχα παρειά με κακό μάτι.
Άπλα, ρε φίλε μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και να εμφανίζεις "τελειωμενες", δύσκολες μεταγραφικές περιπτώσεις, με αγαπη στο λεω.
Προφανώς όμως μου της ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύο απορίες έχω εδώ και καιρό
Γιατί ο Αμπαλαεα γράφει σονέτα και γιατί ο καρπουζας χωρίζει τις φράσεις με τρεις τελείες κάθε φορά;
Και τις γράφω τώρα που έχει απαρτία η μάζωξη
Γιατί ο Αμπαλαεα γράφει σονέτα και γιατί ο καρπουζας χωρίζει τις φράσεις με τρεις τελείες κάθε φορά;
Και τις γράφω τώρα που έχει απαρτία η μάζωξη
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Blackzone είναι ενα απο τα πιο τρελαμένα ΠΑΟΚσακια που υπάρχουν και το λέω εγώ που στην αρχή τον είχα παρειά με κακό μάτι.
Άπλα, ρε φίλε μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και να εμφανίζεις "τελειωμενες", δύσκολες μεταγραφικές περιπτώσεις, με αγαπη στο λεω.
ρε συ τόσα χρόνια ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Γρίφους μόνο ένας βάζει. Οι άλλοι μοιράζονται ότι μαθαίνουν.
Σε γενικές γραμμές η "παραπληροφόρηση" δεν είναι το πρόβλημα του τοπικ των μεταγραφών.
Σε γενικές γραμμές η "παραπληροφόρηση" δεν είναι το πρόβλημα του τοπικ των μεταγραφών.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Αιντε είπε και ο Γκικα το πόρισμά του
Δηλαδή το συμπέρασμα απ τις λαϊκές τοποθετήσεις σήμερα είναι οτι είτε περιορίζουμε υπερβολικά το δικαίωμα του κάθε μέλους να μοιράζεται πληροφορίες, είτε έχουμε σταματήσει τον έλεγχο και ο καθένας γράφει ο,τι θέλει
Τουτέστιν, δεν μας ψιλοχέζετε βραδιάτικα;
Δηλαδή το συμπέρασμα απ τις λαϊκές τοποθετήσεις σήμερα είναι οτι είτε περιορίζουμε υπερβολικά το δικαίωμα του κάθε μέλους να μοιράζεται πληροφορίες, είτε έχουμε σταματήσει τον έλεγχο και ο καθένας γράφει ο,τι θέλει
Τουτέστιν, δεν μας ψιλοχέζετε βραδιάτικα;
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέτυχα στο διάδρομο των Γαλλικών τυριών στον Σκλαβενίτη τον προσωπικό μου αγαπημένο μου κύριο Γιώργο Μήνο και τονε ρώτησα αν σχετίζεται η επιλογή του στον τύπο τυριού με την καταγωγή του φορ που κηνυγάμε. Αφού τρομοκρατήθηκε από την όψη μου και λίγο πριν με γαμωσταυρίσει ξεστόμισε "όχι, παλεύουν ...