-Ο Μπρεθγουειτ θα μπορούσε απλά να στείλει συμβόλαιο υπογεγραμμένο και να δηλωθεί.Μιλάμε για παίχτη που χθες έπαιξε ματς
-Ο Μοπέι πιθανολογώ ότι λόγω συμμετοχών μπορεί να ενεργοποιήθηκε αγορά, αλλά να μη τον θέλουν
Εμένα και ο Τσίμι Άβιλα μου κάνει και ο Μπακακμπού μου κάνει
Μόνο μην αφήσουν την ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Μην το συζητάς, παίκτης βασικός σε μεσαίες ομάδες πρέμιερ λιγκ και τοπ επιθετικός για τσάμπιονσιπ. 2-3 κλάσεις πάνω από ότι ακούστηκε φέτος - πλην Μήτροβιτς.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
ωραία καλά που μου το διευκρίνησες, δεν ήξερα για τα 2ο εισιτήριο γιουρόπα. Όπως και να έχει πάντως το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό και για τα έσοδα από πιθανό τσουλου, οπότε το να είμαστε ενισχυμένοι στο πρωτάθλημα είναι σε προτεραιότητα. Φυσικά εάν μπορεί να γίνει η δουλειά μέχρι αύριο ποιός ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 00:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θεμα ειναι οποιος ερθει,να ρθει καυλωμενος χωρις τουπε για να προσφερει.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 00:47
- Jump to forum
- Jump to topic
O Maupay είναι παικταράς ΚΑΙ 29 χρονών. Αν έρθει θα πρόκειται για μεταγραφή από το πολύ πάνω ράφι.
Όσον αφορά τον χαρακτήρα του, δεν είναι ποινικός αλλά είναι τρολ, μανουριάρης και προκλητικός. Έχει πει ξεκάθαρα ότι το θεωρεί κομμάτι του παιχνιδιού. Στο τοξικό περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου ...
Όσον αφορά τον χαρακτήρα του, δεν είναι ποινικός αλλά είναι τρολ, μανουριάρης και προκλητικός. Έχει πει ξεκάθαρα ότι το θεωρεί κομμάτι του παιχνιδιού. Στο τοξικό περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 01:13
- Jump to forum
- Jump to topic
β) ή Μπρειθγουειτ για πιο σοβαροτητα αλλα με πιθανοτητα να περασει και να μην ακουμπησει;
Αυτό δεν είναι πιθανό σενάριο, δεν υπάρχει ομάδα στην οποία πήγε ο Μπρέιθγουετ και δεν ακούμπησε. Παντού πέτυχε, ακόμα και στην Μπαρτσελόνα δεδομένου του ρόλου και του λόγου για τον οποίο αποκτήθηκε ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 05:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμμμ σας είπα εγώ νωρίς το απόγευμα μήπως μιλάμε για τον Ναθα Ν α Ι Λ ;
Το είχα δει το έργο με το χρησμό του πάτερ.
Από την άλλη βέβαια έχουμε και τον έγκυρο blackzone...
Θα ρισκάρω να πω ότι αν δεν γίνει του κοντού έχουμε stand by τον Μπρειθ ώστε να προλάβουμε την λίστα
Πόσο ΠΑΟΚ όμως. Σε 20 ...
Το είχα δει το έργο με το χρησμό του πάτερ.
Από την άλλη βέβαια έχουμε και τον έγκυρο blackzone...
Θα ρισκάρω να πω ότι αν δεν γίνει του κοντού έχουμε stand by τον Μπρειθ ώστε να προλάβουμε την λίστα
Πόσο ΠΑΟΚ όμως. Σε 20 ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 06:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως σε ρεπορτάζ της μάρκα Ισπανία η Μπέτις έχει για αποχώρηση μπάκαμπου και άβιλα οπότε μήπως κάναμε κίνηση για αβιλα που παίζει και αριστερά και πίσω από το φορ
- Τρί 02 Σεπ 2025, 07:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να πούμε και κάτι πρωτότυπο, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες
- Τρί 02 Σεπ 2025, 07:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημερα σε ολους...απολαυστε την τελευταια μερα τν μεταγραφων (μπορει κ οχι
)..Αιντε λιγο εμεινε ακομα Κ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΑΤΟΜΑ ΔΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

- Τρί 02 Σεπ 2025, 07:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημερα σε ολους...απολαυστε την τελευταια μερα τν μεταγραφων (μπορει κ οχι :mrgreen: )..Αιντε λιγο εμεινε ακομα Κ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΑΤΟΜΑ ΔΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
Καλημέρα Δημήτρη, αν μπορείς να πεις μόνο αυτό χωρίς όνομα. Το όνομα που έμαθες, ήταν ο γάλλος ή ένας από τις άλλες 2 τρελές ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 07:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιχεανατσο εμεινε ελευθερος απο σεβιλλη
ο Μπραιαν Χιλ στην χιρονα με 6 εκ
Η μπετις πηρε δανεικο τον Αμραμπατ (τον καλο)
Ο φακουντο της γιουβε που τον θελαμε πηγε δανεικος στην ρασινγκ β ισπανιας
Ο πουερτα ειπαμε ηδη και αυτος στην ρασινγκ με 3.5 εκ
ο Μπραιαν Χιλ στην χιρονα με 6 εκ
Η μπετις πηρε δανεικο τον Αμραμπατ (τον καλο)
Ο φακουντο της γιουβε που τον θελαμε πηγε δανεικος στην ρασινγκ β ισπανιας
Ο πουερτα ειπαμε ηδη και αυτος στην ρασινγκ με 3.5 εκ
- Τρί 02 Σεπ 2025, 08:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ που φτάσαμε μου φαίνεται πιο λογικό να κινούμαστε για Μπακαμπού, Αβιλά ή Μπρέιθγουειτ.
Σίγουρα αν θέλαμε να γκρεμίσουμε αεροδρόμιο μόνο Ντεπάι και Μίτροβιτς θα το έκαναν.
Θεωρώ πιο πιθανό να ισχύει ότι κλείσαμε Μπρέιθ γιατί ο Λουτσέσκου σίγουρα θα τον ήθελε.
Πολύ κρίμα που δεν έκατσε η έκπληξη ...
Σίγουρα αν θέλαμε να γκρεμίσουμε αεροδρόμιο μόνο Ντεπάι και Μίτροβιτς θα το έκαναν.
Θεωρώ πιο πιθανό να ισχύει ότι κλείσαμε Μπρέιθ γιατί ο Λουτσέσκου σίγουρα θα τον ήθελε.
Πολύ κρίμα που δεν έκατσε η έκπληξη ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύα σήμερα το πρωί κάτι θα είχαμε σαν νέο. Ελπίζω όταν βγουν τα παπαγαλάκια να μην ακούσουμε το γνωστό ο ΠΑΟΚ πήγε για την υπέρβαση αλλά δεν προλαβαίνει
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο neal mitrowaite.