Έπαιξε σε δύο αγώνες. Στον πρώτο που ήταν και ντεμπούτο ήταν πολύ καλός. Στον επόμενο ήταν μέτριος και αντικαταστάθηκε.curtis έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 16:33 Για τον αλμασιδη εχει κανεις αποψη?εγω σε εναν αγωνα τον ειδα και επαθα πλακα
Η αναζήτηση βρήκε 461 εγγραφές
- Παρ 27 Φεβ 2026, 17:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
- Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Λοιπον μαγκες, επειδη ειναι τεραστιο trigger για παααααρα πολλους απο μας η οποιαδηποτε συζητηση γυρω απο πωληση Ντελια, προτεινω απλα να το αφησουμε εντελως και να μην μπαινουμε καθολου σε καμια διαδικασια συζητησης για το παιδι εαν δεν προκυψει κατι σοβαρο.
Ουτε bild ουτε AI ουτε να'χαμε να ...
Ουτε bild ουτε AI ουτε να'χαμε να ...
- Παρ 29 Μάιος 2026, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Οκ αφού πάει στο Παγκόσμιο μπορεί μετά να αποσυρθεί καλού κακού.
Δεν υπάρχει περίπτωση ο συγκεκριμένος να ξαναπαίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο.
Δεν υπάρχει περίπτωση ο συγκεκριμένος να ξαναπαίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο.
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
στο scorilling του κινητού, μου πέταξε video του ραπτόπουλου του μετρόπολις, που μαζί με το ερπετό της μαρμίτας, σχολιάζουν την θρησκεία του Κωνσταντέλια, λέγοντας (ο ραπτόπουλος), πως ο Ντέλιας δεν θα πάει στην Εθνική, διότι καθώς ''ανεβαίνει στην ιεραρχία της θρησκείας του'', του απαγορεύεται η ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 02:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ηρθε ο καιρος παιχταρα μου να παρεις την ομαδα στις πλατες σου. Εισαι ώριμος πλέον να βγεις μπροστα με αποφασιστικότητα
και να κανεις τους παλιους οπως τον παππού μου να ξεχασουν τον Γ. Κουδα και να λενε ο Γ. Κωνσταντελιας.
Κατ' αρχας, αλλαξε τον αντιαισθητικο αριθμο 65 απο την φανέλα σου. Μια ...
και να κανεις τους παλιους οπως τον παππού μου να ξεχασουν τον Γ. Κουδα και να λενε ο Γ. Κωνσταντελιας.
Κατ' αρχας, αλλαξε τον αντιαισθητικο αριθμο 65 απο την φανέλα σου. Μια ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, τo 10 του Γιώργου Κούδα.
Κανονικά η ομάδα θα έπρεπε να του το είχε δώσει μαζί με το περιβραχιόνιο. Έπρεπε να του το είχανε φορέσει οι συμπαίκτες και ο προπονητής του. Όπως κάνουν συνήθως στην Ισπανία για να στηρίξουν και να αναδείξουν τέτοια ταλέντα.
Να είναι στις φωτογραφίες μαζί με τον ...
Κανονικά η ομάδα θα έπρεπε να του το είχε δώσει μαζί με το περιβραχιόνιο. Έπρεπε να του το είχανε φορέσει οι συμπαίκτες και ο προπονητής του. Όπως κάνουν συνήθως στην Ισπανία για να στηρίξουν και να αναδείξουν τέτοια ταλέντα.
Να είναι στις φωτογραφίες μαζί με τον ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Ντέλιας ήθελε το 10 θα το είχε, απλά τα πράγματα. Και αν το θελήσει, θα το πάρει χωρίς πολλά πολλά.
Δε νομίζω η ομάδα να τον ανάγκασε να επιστρέψει πέρυσι στο "αντιεμπορικό" 65, από το 7 που κατείχε την προηγούμενη χρονιά.
αλλο ενα τεραστιο λαθος στο κομματι μαρκετινγκ αυτο. Δεν γινεται ο ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχει καταλάβει ακόμα ο κόσμος ότι ο Ντέλιας είναι άλλης πάστας χαρακτήρας και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που παίκτης τέτοιας ποιότητας παίζει ακόμα στον ΠΑΟΚ.
Δε γουστάρει τα φώτα, δε γουστάρει το 10, δε γουστάρει να τρέχει για την Εθνική, δε γουστάρει τη δημοσιότητα. Θέλει να παίζει την ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 11:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Εδώ φίλε άιβας πήγε να βγάλει τον Ντέλια στο μάτς με τον Άρη πρίν την ενέργεια την μαγική που έκρινε όλο το πρωτάθλημα. Είχε σηκώσει παίκτη στην γραμμή για την αλλαγή.
Εδώ και χρόνια τα έχω γράψει οτι ο προπονητής αυτός αν και δουλευταράς με τα λάθη του και τις εμμονές του έχει καταστρέψει την ...
Εδώ και χρόνια τα έχω γράψει οτι ο προπονητής αυτός αν και δουλευταράς με τα λάθη του και τις εμμονές του έχει καταστρέψει την ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μάγκες σταματήστε την παρανοια.
Μη δικαιολογείτε ακατανόητα πράγματα.
Πράγματα γίνονται μπροστά στα μάτια μας και τα αγνοούμε. Βρίσκουμε δικαιολογίες, γράφουμε ότι να ναι.
"Που το κακο η ομάδα να ψάχνει για προπονητή" γράφει ο άλλος.
Δεν τον θες τον προπονητή? Τελείωσε τον.
Δεν είναι τυχαίος ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ή μήπως πέρσι δεν έμεινε, επειδή πέρα από κάποιον Πούσιτς, δεν υπήρχε η ολοσχερής έλλειψη ικανότητας να φέρουν κάποιον προπονητή αξιώσεων και όχι κάποιον μαθητευόμενο μάγο, ωσάν Χάρι Πότερ.
Ρε μάγκες σόρρυ τώρα αλλά αυτές τις μπαρούφες τις πιστεύετε και τις λέτε;
Τι είδους φοβερή και τρομερή ...