Η αναζήτηση βρήκε 386 εγγραφές

Return

από JohnDag
Δευ 27 Απρ 2026, 11:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ε αν δεν αλλάξει τίποτα και χωρίς την ομπρέλα προστασίας του Ραζβάν ίσως έρθει η ώρα και η διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να αλλάξει ρότα στον τρόπο που σχεδιάζει αγωνιστικά την ομάδα κάθε χρόνο.

Δεν μπορεί να είναι μόνιμη επωδός το "Φεύγει ο Ραζβάν, καταστραφήκαμε" ρε μάγκες.

Δεν ...
από ΑποστόληςΑ
Δευ 27 Απρ 2026, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Είναι φοβερό το πόσες θλάσεις βγάλαμε φέτος!
Ο camara είχε πρόβλημα από την αρχή της σεζόν και έβγαλε και τώρα, αν και δεν έχει ζοριστεί φέτος. Με διαφορά αποτελεί την μεγαλύτερη πτώση στην απόδοση παίκτη του ΠΑΟΚ από πέρυσι σε φέτος.
Το δίδυμο Meite - Ozdoev πάντως προτιμάται από τον προπονητή σε ...
από τσιριγωτης
Δευ 27 Απρ 2026, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

Όσο διαβάζω ότι δεν υπάρχει πιο προβλέψιμος προπονητής απλά θα γελάω.

Ότι ξέρει μόνο ένα πράγμα.

Επίσης μεγάλο ψέμα.

Να δεχτώ ίσως τον κορεσμό.

Να δεχτώ ότι συνήθισε ο ένας τον άλλον.

Να δεχτώ ότι κάποιες φορές τους γαμαει όλους και άλλες μας γαμανε.

Όμως μονοδιάστατος και προβλέψιμος ...
από smoothcriminal1926
Τρί 28 Απρ 2026, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Ok, εμένα με πείσατε λοιπόν. Να μείνει ο Ραζβάν.

Άλλωστε με κάποιους δεν έχει και νόημα η αντιπαράθεση, Γ' Εθνική θα πέφτουμε και θα συνεχίζουν να λένε ότι "χωρίς τον Ραζβάν θα καταστραφούμε".

Το θέμα είναι ότι λέτε μόνο αυτό. Να μην φύγει, θα καταστραφούμε.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε εμένα ...
από renegade
Δευ 04 Μάιος 2026, 00:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ειλικρινά κάποτε σε είχα σε εκτίμηση. Πλέον το ένα ποστ σου είναι χειρότερο από το άλλο
από ΑποστόληςΑ
Δευ 04 Μάιος 2026, 09:06
Jump to forum
Jump to topic

Για να παίξεις μαγικό ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις και ισάξιους συμπαίκτες που να κάνουν κινήσεις στον χώρο. Διαφορετικά όσο μαγικές πάσες και να έχεις την ικανότητα να βγάλεις δεν θα τις δει κανείς, γιατί δεν θα βγουν ποτέ.
Στο 2ο γκολ τραβάει 4 αμυντικούς πάνω του και απελευθερώνει τον Αντρίγια ...
από Sera4
Δευ 04 Μάιος 2026, 09:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Αυτό που κάνεις στη φάση της ισοφάρισης του γαύρου (για πολλοστή φορά φέτος), είναι ο ορισμός του έχω παρατήσει το ποδόσφαιρο.

Επίσης οι προϋποθέσεις αντεπιθέσεων που σκοτώνεις, σε κάποια φάση πρέπει να μειωθούν δραματικά. Καλό είναι το drive της μπάλας, αλλά όταν συνεχώς οδηγεί σε λανθασμένες ...
από Equalizer
Δευ 04 Μάιος 2026, 10:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Ο Ταισον και ξεκούραστος και νεότερος όσο ήταν (στον ΠΑΟΚ) πάντα στις κρίσιμες πάσες μαλακία έκανε

Απλά τον καθιστά σπουδαίο η αδιάκοπη δυνατότητα να κουβαλάει μπάλα αριστερά χωρίς να μπορούν να τον πιάσουν

Κατά τ άλλα, το γράφω εδώ και 2+ χρόνια, ως εξτρέμ ειναι κακός.

Δεν έχει σέντρα, δεν έχει ...
από George Best4
Δευ 04 Μάιος 2026, 11:00
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξερω πλεον αν ειναι αποψεις αυτα που διαβαζω απο τρομερα ανοητους ή τρομερα αμπαλους που εχουν βαλθει να βαφτισουν τον Ντελια τουριστα ή σκαρτο ή αν ειναι θεμα πολιτικης για δικους τους λογους που μονο αυτοι ξερουν.

Ειναι ΝΤΡΟΠΗ παντως να ακουγονται αποψεις τετοιες απο site admin και mods.
Ο ...
από vs40
Τρί 05 Μάιος 2026, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι μόνο οι τίτλοι το θέμα αλλά η εξέλιξη. Δε ζούμε σε πέτρινα χρόνια και θα έπρεπε να βλέπουμε βελτίωση. Ο Μπαγιεβιτς για παράδειγμα στα κυβικά του τότε μπάτζετ έχτισε μια ομάδα με μεγάλο κύκλο ζωής, κορμό ηλικίας 23-25ετων συν κάποιους έμπειρους. Ήρθε το κύπελλο του 2001 και η δική του ομάδα ...
από flash4
Τρί 05 Μάιος 2026, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Στη Φιλαδέλφεια το Λόβρεν Κεντζιόρα δε λειτούργησε και δε νομίζω να ήταν η πρώτη φορά. Επίσης στα χαφ πέρα του ότι δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο ο Μπιάνκο , είδαμε στον τελικό να παίζει ο Μεϊτέ με τον Οζντόεφ, άντε ο Μεϊτέ είναι ο Μεϊτέ (αν και ήταν φανερά ανέτοιμος), ο Οζντόεφ που κάνει μια ...
από Mirko
Τρί 05 Μάιος 2026, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο κωνσταντελιας κάτσει στον ΠΑΟΚ αλλά 10 χρόνια και πάρει το πολύ έναν τίτλο ξέρω εγώ, κανείς δεν θα βλέπει εφιάλτες όσες στιγμές μαγείας και αν έχει δώσει κωνσταντελιας.

To αν θα παρει τιτλους δεν εξαρταται απο τον ιδιο, δεν ειναι μπασκετ να φερεις τον Τζορνταν και να σου παρει μονος του ...
από alexgarcia6
Δευ 11 Μάιος 2026, 00:52
Jump to forum
Jump to topic

:twisted:
Όχι αδερφέ...με τρεις εκλάμψεις, μαγικός δεν είναι..μαγικός θα γίνει όταν η ομάδα που είναι σε αυτό το χάλι δύο μήνες παίρνει βαθμούς εξαιτίας του και ξεσηκώνει σαν ηγέτης και τους υπόλοιπους.

Στην παρούσα, ο Ζίβκο είναι δέκα λεβελ πιο πάνω από Ντελια κ ας ξέρει 30 κοντάρια μπάλα ο ...
από alexgarcia6
Δευ 11 Μάιος 2026, 00:55
Jump to forum
Jump to topic

Τεσπα θα παω την τεταρτη να δω απο κοντα τον μαγο και η επομενη ποιος ξερει πραγματικα ποτε θα ειναι

ΑΛΗΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-1

τεραστιε ΠΑΝΕΤΟΙΜΕ ποδοσφαιριστη γιαννη κωνσταντελια ΔΥΣΤΥΧΩΣ ...