Η αναζήτηση βρήκε 57 εγγραφές

Return

από curtis
Τρί 14 Οκτ 2025, 20:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Ρε κοιτα να δεις που βρικαμε υποστηρικτες του καρβελα.να μας αποδειξετε οτι λογω αφελειας και οτι αλλης μαλακιας σας κατεβει δεν παιζει ο ντελιας........περα απο το οτι ειναι ο καλυτερος ελληνας ποδοσφαιριστης οτι και να λετε δεν μας λετε και τα εξαιρετικα που κανει η αρχηγαρα γιατι εγω προχτες ...
από curtis
Τρί 14 Οκτ 2025, 20:59
Jump to forum
Jump to topic

και αφου πας σε ταχυτητες και 80 και 100 κλπ πες μας και τι κανανε στο 0-3 στην σκωτια.δεν ειναι χρονια πριν τωρα κοντα .ψαχνετε και εγω δεν ξερω τι για να δικαιολογησετε εναν ανθρωπο που δεν σεβετε την αξια των παιδιων και τους στερει ολοκληρο μουντιαλ!!!!!
από curtis
Τρί 14 Οκτ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Καθεσαι και βρισκεις τοσες δικαιολογιες για να μην πεις οτι απο δικα του λαθη χαθηκε το μουντιαλ και απο κατωτερη ομαδα.Μαλιστα.εμεις παλι ουτε την εμπειρια ειδαμε ουτε τον κυνισμο απεναντιας ψαχναμε να βρουμε που στο διαολο περπαταγε.εγω πλεον εχω αποδεχθει οτι τρολαρεις και δεν προκειται να σε ...
από curtis
Τρί 14 Οκτ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

@curtis
Εγώ πάλι θα σου πω να μην κάνεις ποτέ κάτι ανάλογο που κάνεις εδώ αν είσαι σε καποιο μπαρ με μια γυναίκα.
Αν της μιλήσει μια - δύο φορές και δεν ανταποκριθεί,πάρε το ποτάκι σου αξιοπρεπώς και βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς

Δεν νομιζω να γνωριζομαστε απο που και ως που οι εξυπναδες και η ...
από curtis
Δευ 20 Οκτ 2025, 02:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Θα ζητήσω συγνώμη λίγο για το οφ τοπικ αλλά μιλάμε για τον καλύτερο έλληνα δεκάρι που έχει βγει τα τελευταία είκοσι χρόνια.Μιλαμε για ένα παιδί που έχει αποδοχή από όλο το πανελλήνιο.Παρολα αυτά τρώει πάγκο και πέφτουν χαρτάκια για να βλέπουμε κάτι μπακασετες και κουρμπεληδες.Συνεχισε να κατουρας ...
από curtis
Τρί 21 Οκτ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Καποια στιγμη πρέπει να το.παρεις αποφαση Μεγαλωσες πολυ κι ο τοπος αυτος δε σε χωραει πλεον.Προσκυνησαν ολοι κοκκινοι,πρασινοι κιτρινοι δεν εμεινε κανενας που να μη χειροκροτησε.
Ηρθε η ωρα να κερδισεις και τους υπολοιπους εκτος Ελλαδος.Να μεινουν κι αυτοι με το στομα ανοικτο οπως μενουμε κι ...
από curtis
Παρ 24 Οκτ 2025, 01:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μπράβο ΠΑΟΚαρα μου!!! Τώρα που ηρεμήσαμε κάπως ας πω και εγώ την γνώμη μου.
Συγκλονιστική εμφάνιση μπράβο σε όλους παίχτες προπονητικό Τιμ πολλά μπράβο.
Ο κεντζιορα και κατά συνέπεια η άμυνα έχει θέμα στα ψηλά.Γιατι στο τελευταίο τέταρτο δεν βάλαμε και βολιακό αφού μας παίζανε μόνο με σέντρες?
Ο ...
από curtis
Παρ 24 Οκτ 2025, 01:40
Jump to forum
Jump to topic

Τι να πούμε πάλι για σένα?ο άλλος προχθές μας έλεγε σε είδαμε σε θαυμάσαμε πήγαινε και έξω να σε δούνε και κάτι τέτοια.Κυριε Σαββίδη κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να μείνει εδώ το διαμάντι αυτό.το έγκλημα που πήγε να γίνει το καλοκαίρι μας σφίγγει το στομάχι όταν το σκεφτόμαστε.δωστε του το ...
από curtis
Παρ 24 Οκτ 2025, 19:15
Jump to forum
Jump to topic

Καποια στιγμη πρέπει να το.παρεις αποφαση Μεγαλωσες πολυ κι ο τοπος αυτος δε σε χωραει πλεον.Προσκυνησαν ολοι κοκκινοι,πρασινοι κιτρινοι δεν εμεινε κανενας που να μη χειροκροτησε.
Ηρθε η ωρα να κερδισεις και τους υπολοιπους εκτος Ελλαδος.Να μεινουν κι αυτοι με το στομα ανοικτο οπως μενουμε κι ...
από curtis
Παρ 24 Οκτ 2025, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Εγω δυσκολευομαι να καταλαβω την βιασυνη και τις προτροπες ντε και καλα να φυγει συγνωμη
από curtis
Παρ 24 Οκτ 2025, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

Ενταξει το εμπεδωσαμε καποιοι για διαφορους λογους θεωρειτε οτι πρεπει να φυγει.ειναι αναγκη να το λετε συνεχεια?το ειπατε μια δυο οκ.το να επαναλαμβανετε συνεχως οτι ο καλυτερος ελληνας ποδοσφαιριστης τα τελευταια 30 μην πω 40 χρονια πρεπει να φυγει βοηθα σε κατι?
από curtis
Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:58
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικα θα παω αντιθετα στο ρευμα και θα πω οτι πραγματικα δε μου καιγεται καρφι για το "καλο" του Κωνσταντελια για το οποιο καιγονται τοσοι αρδ ετσι ωστε να φυγει εξω.
Εγω αν ημουν Σαββιδης θα του εκανα μια ιδιωτικη κουβεντα τυπου "Γιαννη, εχουμε την ευκαιρια να σε κανουμε την σημαια του ΠΑΟΚ ...
από curtis
Τετ 12 Νοέμ 2025, 02:49
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχω διαβάσει καν τι λένε οι προηγούμενοι αλλά πάλι καλά που δεν είναι ο ντελιας σ αυτό το μπουρδέλο.
από curtis
Παρ 14 Νοέμ 2025, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ειναι ενα στραβο αποτελεσμα.Ειναι μια παταγωδης αποτυχια να προκριθουμε σε ομιλο με σκωτια που της ειχαμε ριξει τριμπαλο.Το εχουμε πει χιλιες φορες.Γιατι εκεινη η εντεκαδα δεν ξαναπαιξε ποτε μαζι?Φυσικα και η ευθυνη βαραινει τον κλικαδωρο στον παγκο.