Τι λες ρε παιδί μου..... έγινε και 2η πρόταση;;;
Κανένας πονηρός εδώ να βάλει μεγάλα χαχανογελια;;; Αυτά που χαρακτηρίζουν τους κουτούς
Η αναζήτηση βρήκε 129 εγγραφές
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εγώ έχω άλλη απορία . Εδώ μέσα είχαμε ενημέρωση από τον πάτερ , τον Ολλανδό και άντε κανένα πορκυ( Χριστέ μου τι λέω).
Ξαφνικά έχουν εμφανιστεί 2-3 ακόμα φίλοι με πληροφορίες . Γιατί τώρα και όχι πιο παλιά ;;
Επίσης Νουνιες με εκπλήσσεις φέτος .
Πάντως μου φάνηκε περίεργο το καινούριο account ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι διαπραγματευσεις παντως οπως λεγεται γινονται σε υψηλοτατο επιπεδο. Στην Τσεχια λενε οτι βρισκεται η οικογενεια δειγμα του ποσο πολυ κυνηγανε την μεταγραφη.
Ειναι σιγουρα μια ιστορικη στροφη, μακαρι να ερθει και το επιθυμητο αποτελεσμα για να αποτελεσει και μια ιστορικη μερα.
Η αμηχανια των ...
Ειναι σιγουρα μια ιστορικη στροφη, μακαρι να ερθει και το επιθυμητο αποτελεσμα για να αποτελεσει και μια ιστορικη μερα.
Η αμηχανια των ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Να γουστάρουν παικταράδες σαν τον Ζαφείρη και τον Γιακουμάκη να έρθουν στην ΠΑΟΚάρα και να σου κάνει τον δύσκολο κάποιος Κεντίρα τού 1 γκολ. Κάτσε τώρα εκεί στην Β Ιταλίας να δεις τη γλύκα.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Είπαμε έχετε πίστη.
Τώρα πρέπει να περνάμε την φάση που πρέπει να γίνει το απαραίτητο μασάζ στους οπαδούς της Σλάβια.
Εγώ μεταγραφή με τόσο κοντινή πρόταση σε αυτά που η άλλη ομάδα ζητάει, και με τον παίκτη υπέρ του αγοραστή δεν θυμάμαι να έχει χαλάσει...
Μόνο αν στην συνάντηση ο ένας είπε κάτι ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Επισης να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Ιβαν που δε θα αναγκαζομαι να δινω 10-15 χαρτια σε καθε καριερα στο φιφα γιατι ηταν ο πρωτος παικτης που αγοραζα στον ΠΑΟΚ

- Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελευταίες τέσσερις σελίδες έχουν γραφτεί ατάκες που δικαιολογούν όλο το πρηξοπουτσι συντήρησης του σαιτ από όλα τα παιδιά που τρέχουν τόσα χρόνια
- Τρί 19 Αύγ 2025, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά έκανε γκέλα ο Τσέχος στο twitter με τον Γενάρη. Έχει δυσχεραίνει πολύ την διαπραγματευτική του θέση μετά από αυτό. Το σενάριο του Γενάρη πιο χαμένους από όλους βγάζει τους Τσέχους. Υπομονή.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι από τις στιγμές που νοιώθεις ότι το καθήκον σου το έκανες. Παραλάβαμε εναν ΠΑΟΚ με τεράστιο λαό και ως γεννια παραδίδουμε στους νέους έναν ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο βουνό, με λαό σε κάθε χωριό της χώρας ΠΛΕΟΝ , και με ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΟΜΑΤΗ τίτλους και μεταγραφές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που κοιτα τους πάντες ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ζούμα χτυπάει γάτες οπότε του ευχόμαστε άσχημα πράγματα γενικά, να βρει φως στη μίζερη ζωούλα του και μακρυά από την Τούμπα μας.

- Τρί 26 Αύγ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ξεφτίλας. Όλοι λογικά προσπαθούν να κινηθούν κάτω από τα ραντάρ κι αυτός είτε ισχύει είτε όχι πάει να κάνει πάλι κακόtsakal18 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 23:06 o Μπουζας ανέβασε στο φβ ότι συμφωνήσαμε με Μαυροπανο και περιμένουμε ως 31/08 την γουεστ χαμ.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κάνω πάντως ένα γενικό σχόλιο.
Μένω έκπληκτος πραγματικά σε βαθμό που με κάνει να νιώθω παντελώς άσχετος,το πώς μέσα σε 15 λεπτά από την στιγμή που βγαίνει ένα όνομα έχετε όχι απλά άποψη αλλά ανάλυση κάθε πτυχής του παιχνιδιού του.
@@λακες πόσους παίκτες ξέρετε πραγματικά;
Θεωρώ τον εαυτό μου ...
Μένω έκπληκτος πραγματικά σε βαθμό που με κάνει να νιώθω παντελώς άσχετος,το πώς μέσα σε 15 λεπτά από την στιγμή που βγαίνει ένα όνομα έχετε όχι απλά άποψη αλλά ανάλυση κάθε πτυχής του παιχνιδιού του.
@@λακες πόσους παίκτες ξέρετε πραγματικά;
Θεωρώ τον εαυτό μου ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκλεισε ο Vogliacco δανεικός με μη υποχρεωτική ρήτρα.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Του Πουέρτας δεν έχει χαλάσει.