Η αναζήτηση βρήκε 58 εγγραφές

Return

από nunies4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Τι λες ρε παιδί μου..... έγινε και 2η πρόταση;;;
Κανένας πονηρός εδώ να βάλει μεγάλα χαχανογελια;;; Αυτά που χαρακτηρίζουν τους κουτούς
από Magpies4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Εγώ έχω άλλη απορία . Εδώ μέσα είχαμε ενημέρωση από τον πάτερ , τον Ολλανδό και άντε κανένα πορκυ( Χριστέ μου τι λέω).
Ξαφνικά έχουν εμφανιστεί 2-3 ακόμα φίλοι με πληροφορίες . Γιατί τώρα και όχι πιο παλιά ;;
Επίσης Νουνιες με εκπλήσσεις φέτος .

Πάντως μου φάνηκε περίεργο το καινούριο account ...
από nunies4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

Οι διαπραγματευσεις παντως οπως λεγεται γινονται σε υψηλοτατο επιπεδο. Στην Τσεχια λενε οτι βρισκεται η οικογενεια δειγμα του ποσο πολυ κυνηγανε την μεταγραφη.
Ειναι σιγουρα μια ιστορικη στροφη, μακαρι να ερθει και το επιθυμητο αποτελεσμα για να αποτελεσει και μια ιστορικη μερα.

Η αμηχανια των ...
από Rexaris
Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Να γουστάρουν παικταράδες σαν τον Ζαφείρη και τον Γιακουμάκη να έρθουν στην ΠΑΟΚάρα και να σου κάνει τον δύσκολο κάποιος Κεντίρα τού 1 γκολ. Κάτσε τώρα εκεί στην Β Ιταλίας να δεις τη γλύκα.
από loukas karadimos
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Είπαμε έχετε πίστη.
Τώρα πρέπει να περνάμε την φάση που πρέπει να γίνει το απαραίτητο μασάζ στους οπαδούς της Σλάβια.
Εγώ μεταγραφή με τόσο κοντινή πρόταση σε αυτά που η άλλη ομάδα ζητάει, και με τον παίκτη υπέρ του αγοραστή δεν θυμάμαι να έχει χαλάσει...
Μόνο αν στην συνάντηση ο ένας είπε κάτι ...
από embuji
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Επισης να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Ιβαν που δε θα αναγκαζομαι να δινω 10-15 χαρτια σε καθε καριερα στο φιφα γιατι ηταν ο πρωτος παικτης που αγοραζα στον ΠΑΟΚ :opaokara: :opaokara:
από nikos ioannidis
Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

chri5ti9 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:18 Ξαναλέω γιατί να μην κρατήσουμε τον Χέντερσον ; Τόσο θα τον επηρεάσει ο τραυματισμός του ;

Λύση 2-3 ο Χαντς πολύ αλμυρός λέτε;
Δεν έκανε εγχείρηση και το πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί στη συνεχεια
από Psagmenos4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Για εμένα το ρίσκο ενέχει στον Jackson . Δεν μου φαίνεται ανάλογου επιπέδου με τους υπόλοιπους ξένους .
Τέλος Brown και Jackson ειναι πολύ κοντό Δίδυμο για 1-2

Φίλε έχεις δει άλμα που έχει ο Jackson και εγώ έτσι νόμιζα ώσπου τον είδα ,απίστευτος στην άμυνα και πολύ καλό άλμα, πιο μεγάλο ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

αυτό θέλει γρήγορα χαφ για τις φορές που σπάει ο αντίπαλος την πίεση και όχι με τον έναν πιο αργό απ τον άλλον

Το οποιο συμβαινει σχεδον συνεχεια. Ο καθε πικραμενος μας σπαει την πιεση για πλακα αλλα εμεις επιμενουμε να το κανουμε.

Στο σπάσιμο της πίεσης παίζουν 2 ομάδες παιδιά . Πόσο ...
από Magpies4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Στο σπάσιμο της πίεσης παίζουν 2 ομάδες παιδιά . Πόσο μάλλον όταν εσύ δεν είσαι τοποθετημένος σωστά . Οταν έπαιρνε μπάλα το 6αρι τους , εμείς πιέζαμε την διαγώνια μπάλα προς το τέρμα τους , με φουλ ταχύτητα ,ενώ εκείνος 2 φορές την έσπασε ,στην φορά της μπάλας , προς το τέρμα μας στην πλάτη ...
από Azrael
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Και ο ψυχρας ποσταρε πριν 5 λεπτα...Τελος ο Ντελιας.

Λοιπον...Δεν περιμενα με τιποτα στα 100 χρονια της ομαδας να τον πουλησουμε.

Δυστυχως ειναι η 1η φορα που βλεπω στα 13 χρονια την διοικηση αρνητικα.

Ετσι θα παμε για πρωταθλημα; πουλωντας τον καλυτερο μας παικτη; ΠΙΠΕΣ!
από Magpies4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Οταν ανέβηκε στο τέλος του πρώτο ημιχρόνου , η ομάδα
ενεργοποιήθηκε .
Θέλω να τον δω με περιστροφές να προστατεύει και να περνάει παίχτη ,ώστε να κάνει ανισορροπία στο κέντρο .
Το είχαμε δει το 23-24.

Το 23-24 στις περιστροφές ήταν καταπληκτικός. Πολλά γκόλ ξεκίνησαν από αυτές. Υπάρχει το ...
από black death
Παρ 08 Αύγ 2025, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Σε ποιον πλανητη ειναι γρηγορος ο Μαξίμοβιτς και αργος ο καμαρα ρε συ; Ακομα κι ο χεζε επειδη ξερει να μαρκαρει δεν σημαινει οτι ειναι ιδιαίτερα γρηγορος. Τωρα στην κουλα ποιον να πιασουμε; Λιουμπισιτς, Περέιρα στα 35; Μανταλο; Κι εγω αυτη την εντύπωση εχω, οτι τρολαρεις.