Η αναζήτηση βρήκε 20 εγγραφές

Return

από paok x.m.
Τετ 14 Ιαν 2026, 23:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα

Αν ο Ντελιας ηταν ο κανονικος Ντελιας σημερα , θα εγραφε 4αρα

Μιχαηλιδης φοβερος και πραγματικα ο καλυτερος μπακ για δημιουργια παιχνιδιου. κεντζιορα προπερσινος (αλλα παντα επιρεπης σε λαθος)

Αλλα ας πουμε και ενα καλο λογο για αυτον τον Κενι. Πραγματικα τον γουσταρω απιστευτα!! Μηχανακι ο ατιμος ...
από paok x.m.
Παρ 30 Ιαν 2026, 19:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Αν εξαιρεσεις περυσι την συναντηση μας με τους ρουμανους (βεβαια επρεπε ναφανε τρια στην τουμπα αν δεν ειχε αποβαλλει τον ταισον), ο Λουτσε ειναι μανουλα με ομαδες που εχει αντιμετωπιση και ξερει πως παιζουν

Ειδικα αν αυτες σε κοιτανε αφ υψηλου!! Το μονο που πρεπει ναμας νοιαζει ειναι η ομαδα να ...
από paok x.m.
Πέμ 12 Φεβ 2026, 13:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Παιδια δειτε πανηγυρισμο Γιακουμακη στο 2ο γκολ.
Δειτε (παιζει στο διαδικτυο) πανηγυρισμο Ταισον απο τον παγκο.
Γενικα δειτε τι γινεται στα γκολ!!
Πιο ΟΜΑΔΑ δεν εχω ξαναδει!! Ολοι για ενα (ραζβαν) και ενας για ολους πραγματικα!!
από paok x.m.
Τρί 17 Φεβ 2026, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ειμαι σιγουρος οτι ο ΠΑΟΚ σε γερασε πριν την ωρα σου (αν και διατηρησε στυλατος) Ευχομαι να ζησεις μεχρι τα βαθια γεραματα , ευτυχισμενος και χαρουμενος. Το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου γιατι μας εχεις γεμισει χαρες και υπερηφανεια!!!

Και ευχομαι να γιορτασεις και τα εξηκοστα και τα ...
από paok x.m.
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Το πρωταθλημα ΔΕΝ κρινεται στα πλευ οφφ αλλα τωρα. Πιστεύεται δηλαδη οτι μπορεις σε 6 ντερμπυ νακαλυψεις χαντικαπ 5-6 βαθμων οχι απο ενα αλλα απο δυο ;;; Δηαλδη τι θα κανεις 6 στα 6.

Ισοπαλια πραγματικη ταφοπλακα σημερα που πολλοί την βλεαμε να ερχεται γιατι η ομαδα δυστυχως τα εχει φτυσει.

Δεν ...