Τώρα το ότι αρκετοί δείχνουν να μην καταλαβαίνουν τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ παίζεται στον ΠΑΟΚ συνολικά απο το περασμενο καλοκαιρι και μετα , και να το ριχνουν στο "καημενο μπασκετ που αναστηθηκε" και στα "ροστερ και τον σχεδιασμό" του ποδοσφαίρου, το λές και οτι "ζουν στον κόσμο τους"
Και μην μου πει καποιος ...
Η αναζήτηση βρήκε 227 εγγραφές
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 11 Μάιος 2026, 00:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Αρε Ιβάν με αυτούς που πληρώνεις..
Θα τολμούσαν να γράψουν κάτι τέτοιο στο 10 του χοντρού;
Ποιους πληρώνει; Ακόμα με το μύθο του πορτοκαλί και του Σαββίδη ζεις;
Ένα καθαρά βαζελικο site είναι, που απλά προωθεί τους Αντιολυμπιακους.
Ποτέ δεν πήρε θέση υπέρ του ΠΑΟΚ όταν μέσα εμπλεκοταν ο ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Το είχε ανεβάσει εδώ μέσα ένα παλικάρι με έγγραφο που το αποδεικνύει.
Επίσημο έγγραφο του Κυπριακού κράτους.
Όταν θα έχω χρόνο θα ψάξω να βρω και το ποστ
Επειδή εγώ το εψαξα μέσω του Κυπριακού εμπορικού μητρώου, και μπορεί να εννοείς εμένα, θα σου πω ότι δεν υπάρχει κανένα έγγραφο που να ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάνω που λέμε να τα αφήσουμε όλα πίσω και να ξεχάσουμε όσα έγιναν κυρίως το καλοκαίρι, να κάνουμε όνειρα για ροστερ, ήρθε αυτή η αλλαγή διοίκησης να μας υπενθυμίσει ότι κάτι δεν πάει καλά.
Ξεκίνησαν να πετάγονται και οι γνωστοί με το που έγινε αναφορά στο θέμα sdna Σαββίδης, η μαζική υπεράσπιση στα ...
Ξεκίνησαν να πετάγονται και οι γνωστοί με το που έγινε αναφορά στο θέμα sdna Σαββίδης, η μαζική υπεράσπιση στα ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Κάπου εδώ θα πρέπει να προσθέσω στην κουβέντα ότι κάποια στιγμή που αγανάκτησα να ακούω τις περιγραφές από τα γνωστά πανελλήνιας εμβέλειας μέσα ενημέρωσης και εκπομπές από παρόμοια αθλητικά ραδιόφωνα είπα να γνωρίσω τα μέσα της Θεσσαλονίκης!
Εκμεταλλευόμενος τις 4g /5g ταχύτητες και φυσικά τις ...
Εκμεταλλευόμενος τις 4g /5g ταχύτητες και φυσικά τις ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν κάποιος νιώθει ότι εξυβρίζεται, συκοφαντείται ή προσβάλλεται η τιμή του και η αξιοπρέπειά του, τότε θεωρώ ότι πρέπει να καταφεύγει στην δικαιοσύνη. Εφόσον θεωρεί ότι συμβαίνει αυτό.
Αν θεωρείς ότι κάποιος κάνει όλα τα παραπάνω και απλά, όπως φυσικά έχεις το δικαίωμα να μην τον βάλεις στο ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλη τρολιά να επικαλούνται μονίμως οι παρατυπούντες ή ακόμα και παρανομούντες, το κράτος δικαίου και το δυτικό τρόπο ζωής.
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει
Μέχρι να θυμηθώ, ας θυμήσω οτι μόνο τον τελευταίο μήνα είχαμε άρθρα που "τυχαία" έκρυβαν ή παραποιούσαν το νόημα από συγκεκριμένες φράσεις ...
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει
Μέχρι να θυμηθώ, ας θυμήσω οτι μόνο τον τελευταίο μήνα είχαμε άρθρα που "τυχαία" έκρυβαν ή παραποιούσαν το νόημα από συγκεκριμένες φράσεις ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα εύκολα Μυστακίδης, στα δύσκολα "δεν ασχολούμαι" 
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι ντροπή να παίζουν κάποιοι με το συναίσθημά μας για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους ατζέντες. Μιλάμε για ανθρώπους που παριστάνουν τους ρεπόρτερ της ομάδας, αλλά στην πραγματικότητα περιμένουν στη γωνία για να κάνουν ζημιά μόλις βρουν συμφέρον αλλού. Η ομάδα πρέπει να σταματήσει να τους ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντράπηκε και η ντροπή Αντώνη και Νίκο...πάνω από νεκρούς να κάνετε μικρόπολιτική...αν πραγματικά σας νοιάζει τόσο πολύ να τιμήσετε την μνήμη των παιδιών μην κάνετε μια εκπομπή δώστε 5 ευρώ και πηγαινετε να τιμήσετε όπως λέτε αυτά τα παιδιά...όλα τα άλλα είναι να χάμε να λέγαμε καμιά δικαιολογία...με ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
λοιπον σας εχω νεα
ο Αποστολης Α και ο prist64 καναμε καναλι στο you tube
ειπαμε να κανουμε λάιβ μεταδοσεις με σχολιασμο των αγωνων
αρχης γενομενης απο σημερα
ζητησαμε προσβαση στα δημοσιογραφικα για να κανουμε την δουλεια μας
αλλά η κακιά ΠΑΕ μας ζητησε,οικονομικο αντίτιμο
κατοπιν τουτου η ...
ο Αποστολης Α και ο prist64 καναμε καναλι στο you tube
ειπαμε να κανουμε λάιβ μεταδοσεις με σχολιασμο των αγωνων
αρχης γενομενης απο σημερα
ζητησαμε προσβαση στα δημοσιογραφικα για να κανουμε την δουλεια μας
αλλά η κακιά ΠΑΕ μας ζητησε,οικονομικο αντίτιμο
κατοπιν τουτου η ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πραγματικά λυπηρό να μην μπορείς να χαρείς σε τέτοιες στιγμές, να μην μπορείς να κοιτάξεις το σήμερα, το αύριο, να προσπαθείς να πιαστείς από στιγμές και πυροτεχνήματα για να ικανοποιήσεις και να ταΐσεις το "τέρας" μέσα σου.
Εγώ όμως δεν σας λυπάμαι, επιλογές λέγονται αυτά και θα τις ...
Εγώ όμως δεν σας λυπάμαι, επιλογές λέγονται αυτά και θα τις ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την πρώτη στιγμή, διέρρευσαν ψευδή σενάρια περί του θύματος, τα οποία μόνο από την αστυνομία μπορεί να διέρρευσαν, στα μέσα. Προφανώς, από την επόμενη μέρα ξεχάστηκαν, αλλά ουδέποτε διαψεύστηκαν επίσημα, προς αποκατάσταση της υπόληψής του.
Ακολούθησε το έωλο σενάριο περί αυτοάμυνας, το οποίο ...
Ακολούθησε το έωλο σενάριο περί αυτοάμυνας, το οποίο ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγκλονιστικά τραγική η ανακοίνωση των διπλα... Μιλάμε για οχετό! Δυστυχώς είναι οι νούμερο 1 ηθικοί αυτουργοί για ο,τι συμβαίνει και ο,τι συμβεί στο μέλλον! Για μια ανοιχτή υπόθεση, λενε "δεν υπάρχει σύγκριση με την υπόθεση Αλκη". Απίστευτο μένος! Δεν το χωράει ο νους μου! Μαλακα μου τι ζούμε σε ...