Η αναζήτηση βρήκε 140 εγγραφές

Return

από Parolos
Κυρ 26 Απρ 2026, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δεν καταλαβαίνεις ότι δίνεις πάτημα? Αν όχι πάσο. Επειδή καταλαβαίνεις γι αυτό στο λέω.

Και όχι δε μπορώ να δεχτώ ότι το Χ Μαράκι φταίει για το χάλι μας. Ή ο κάθε Ψ. Ειδικά για τα αποδυτήρια δεν παίζει. 100%.
από Parolos
Κυρ 26 Απρ 2026, 23:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Βρε να μείνει χίλια χρόνια, αλλά μπορεί να κάνει ομάδα να τρέχει όπως το χαρτί των τριών μπακ (Ρότα Πήλιο Πενραις της Χαρτς αν έχουμε το θεο μας) και των 3 στόπερ τον Απρίλιο Μάιο?
Μόνο αυτό θέλω προσωπικά. Να έχει διάρκεια. Αν είχαμε διάρκεια φέτος θα ήταν το πιο ξεκούραστο νταμπλ στην ιστορία ...
από Parolos
Δευ 27 Απρ 2026, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το απύθμενο μίσος που βγαίνει εδώ μεσα προς τον μεγαλομέτοχο του μπάσκετ.

Άντε, όσο δεν ήταν θεσμικός, να το καταλάβω. Λες φυτευτός είναι, ήρθε να κάνει ζημιά, κλπ.

Πλέον είναι μεγαλομέτοχος του 2ου μεγαλύτερου τμήματος της ομάδας, έχει ρίξει λεφτά, θα ρίξει κι άλλα ...
από Parolos
Δευ 27 Απρ 2026, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ο Ζαφείρης που ήρθε τον Ιανουάριο λογίζεται ως μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού? Τι λες ρε συ? Στα 27 του Γάβρου και του Βάζελου βάζεις μέσα και τις εισροές? Γιατί ο Γάβρος μπήκε ΤσΛ κι ο Βάζελος πήρε από την Σπόρτινγκ ένα σωρό λεφτά και ξόδεψε μετά από 10 χρόνια λιτότητας. Τα 12 της ...
από Parolos
Τρί 28 Απρ 2026, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Meanwhile

"Έχω δουλέψει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, έχω δεθεί με την ομάδα, με την Θεσσαλονίκη, με την Ελλάδα. Είχαμε μαζί μια τεράστια επιτυχία και αυτά όλα τα οφείλω στον Ιβάν Σαββίδη, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Είναι ο άνθρωπος που με έφερε εδώ, ο άνθρωπος που μου έδωσε πολλά και μεταξύ αυτών μια ...
από Parolos
Τρί 28 Απρ 2026, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Τον Αυγενάκη, τον διάσημο σταρ στο σήριαλ του ΟΠΕΚΕΠΕ, μάλλον δεν τον είδες.
Σαμαρικός θα είναι και αυτός. :lol:

Ευτυχώς δεν έχουμε πρόεδρο, και όλο το ΔΣ σχεδόν, σε άλλο τμήμα του ΠΑΟΚ Νεοδημοκρατικό... Ε? Για πες.. μάλλον εκεί επιτρέπεται και δε σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου που λέει και η ...
από Parolos
Τρί 28 Απρ 2026, 23:10
Jump to forum
Jump to topic

Συστημικός πυρήνας του κουλη? :lol:

Φίλε ή είσαι εντελώς άσχετος, ή τρολλ, ή εντελώς ντιπ, ή απλά άεργος με πολύ χρόνο και απλά σπας πλάκα. Δε ξέρω τί φάση. Επίσης να βάζεις όπως το καλοκαίρι το AI να σου γράφει τα ποστ γιατί από μόνος δεν...

Στην ερώτηση δεν απάντησες, αν και ήταν ρητορική. Νεξτ ...
από Parolos
Τετ 29 Απρ 2026, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

με το πιο εμμετικο backround που μπορει να εχει Ελληνας. Νεα Δημοκρατια. Αλλα τωρα ατομα που ειχανε σκυλιασει πιο πριν, δε πειραζει να τον δουμε.

Στην συνεχεια σε μια ακρως ορχηστρωμενη "συνεντευξη τυπου" γιναμε πολυ σοφοτεροι ακουγοντας κατι αναμεσα σε τιποτα και τιποτα.

Ο Παπαμιμικος πρωην ...
από Parolos
Κυρ 03 Μάιος 2026, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κ19 2025-26

Πώς είναι δυνατόν με τέτοια ανοργανωσια αφού..
από Parolos
Κυρ 03 Μάιος 2026, 19:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime

Ένα τεράστιο μπράβο στους παίχτες που στα κόκκινα και με τις αναθυμιάσεις βγάζουν τσαγανο.

Μπράβο ρε.
από Parolos
Τρί 05 Μάιος 2026, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Είστε τρελοί ρε φίλε τέλος.

Καπέλο 3€ ζητάει ο άλλος αλλά θέλει Ζαφείρη και όχι Ηλιάδη Μπαλάφα. Πάρε το μουφα ρε φίλε το τριευρω δε θα λείψει το δεκαρικο σου , και ούτε στα 3€ θα έπαιρνες.

Διαρκείας 120€ και φανέλα με 15€ επίσημη εμφάνιση, αλλά Director of Football να έχει περάσει από Σίτυ ...
από Parolos
Παρ 08 Μάιος 2026, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Τελικά ο Τέλης κοιτάει και τις υποδομές και όχι μόνο την πρόσκαιρη δημιουργία ομάδας με μισθοφόρους παίκτες.
Κοίτα να δεις...
Μεγάλη είδηση η οποία βγαίνει χωρίς πολλές φανφάρες και με πολύ μικρό χρονικό ορίζοντα.
Money talks .. που λένε και στο χωριό μου.
Δεν βλέπω σχόλια πάντως και αυτό ...
από Parolos
Παρ 08 Μάιος 2026, 13:54
Jump to forum
Jump to topic

Άμα διαβάσεις το ποστ σου που παρέθεσα κάνει μπαμ ποιος έχει κόμπλεξ.

Επίσης το κόμπλεξ ως προς τί..

Μας μοστραρεις λεφτά κάποιου σαν δικά σου? Τί φάση δεν το έπιασα. Οπαδός τύπου οπαδών του ελον μασκ? Άντε να ήσουν 16 χρονών να το καταλάβαινα.

Και σε ποιον "τη λες"? Σε αλλόθρησκους?
Εκτός αν δεν ...
από Parolos
Παρ 08 Μάιος 2026, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Εσύ είσαι ΠΑΟΚαρχης που σε ένα καλό νέο μπήκες να γράψεις τις πίπες σου.

Οπαδε δισεκατομμυριούχου.

Γιατί έκανες σύγκριση εσύ που είσαι ΠΑΟΚαρχης θα μας πεις?
από Parolos
Παρ 08 Μάιος 2026, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Ε ο ένας είναι Έλλην το άλλο είναι Ρώσο Τσετσένο αφού ρε equ. Τί θες τώρα.. :lol:

Εσύ ρε Δημήτρη Φραγκιόγλου μας περνάς για απλά μαλακες ή για εντελώς μαλακες ρε φίλε πραγματικά το έχω απορία. Αλήθεια θέλω να δω με τί σκεπτικό γράφεις ότι γράφεις.

Πλέον καταντάει διασκεδαστικό στο δίνω.