Η αναζήτηση βρήκε 878 εγγραφές

Return

από van rooy
Παρ 15 Μάιος 2026, 07:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Αυτή είναι μια διαφορά σε έναν που ασκεί ένα επάγγελμα και σε έναν που αγαπάει κάτι χωρίς να είναι το επάγγελμα του.

Ο ένας βιοπορίζεται απο το ποδόσφαιρο οπότε όπως σε κάθε επάγγελμα γνωρίζει τα + και -...ο φίλαθλος απλά έχει να κοιμηθεί απο Φεβρουάριο μήνα.

Να πέφτεις για ύπνο και να βλέπεις ...
από van rooy
Παρ 15 Μάιος 2026, 07:54
Jump to forum
Jump to topic

Δεν με έχει πάρει απο κάτω αλλά όταν σκέφτομαι πως χάσαμε το κύπελλο και το πρωτάθλημα δεν μπορώ να είμαι ήρεμος.
από vasilis1976
Παρ 15 Μάιος 2026, 11:20
Jump to forum
Jump to topic

Μια ματιά στο αγωνιστικά λεπτά της κούλας στο transfmarket και ο μύθος των πολλών παιχνιδιών ή των πολλών λεπτών συμμετοχής των κουρασμένων μας παικτών θα καταρριφτεί!!!! ο ροτα π.χ. έχει 4133, ο μουκουντί 3593!!! και πολλοί άλλοι περίπου τα ίδια με τους δικούς μας. όσο για τα πολλά παραπάνω ματς ...
από curtis
Παρ 15 Μάιος 2026, 12:03
Jump to forum
Jump to topic

κλαταραμε στο πιο κρισιμο σημειο της χρονιας με απωλεια τιτλων ξεζουμισμενοι και χωρις να μπορουμε να παρουμε τα ποδια μας.για το θεμα της φυσικης και πνευματικης καταστασης εχουμε αναφερθει λιγο πολυ ολοι.ενα πραγμα ομως που νομιζω δειχνει επιπλεον την ανοργανωσια και την προχειροτητα του ...
από DonnieMcGrath
Παρ 15 Μάιος 2026, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Μια ματιά στο αγωνιστικά λεπτά της κούλας στο transfmarket και ο μύθος των πολλών παιχνιδιών ή των πολλών λεπτών συμμετοχής των κουρασμένων μας παικτών θα καταρριφτεί!!!! ο ροτα π.χ. έχει 4133, ο μουκουντί 3593!!! και πολλοί άλλοι περίπου τα ίδια με τους δικούς μας. όσο για τα πολλά παραπάνω ...
από embuji
Παρ 15 Μάιος 2026, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Παιδια εχει κανει εγκληματα ο Λουτσεσκου στην διαχειριση... Και σε συνδιασμο με την μηδαμινη ενισχυση απο την διοικηση ε, τα αποτελεσματα ειναι αυτα.
από embuji
Παρ 15 Μάιος 2026, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

2 ζιβκο σε καθε θεση δεν εχει κανενας. δε γινεται να εχει. Αλλα θα μπορουσε να εχει πιο ποιοτικους παικτες σιγουρα και σε καποιες θεσεις που η ομαδα εκανε μπαμ οτι ποναει να φερει παικταραδες. Βαρεθηκα να λεω τον Γεναρη θες 4 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. φορ, αρ. εξτρεμ, στοπερ, αριστερο μπακ.

Και αντε το μπακ ...
από magdy
Παρ 15 Μάιος 2026, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Πάντως πρέπει να ξεφύγουμε από του φιλότιμους ποδοσφαιριστές...φτάνει πια..
Ταχύτητα και φρέσκιες ιδέες στην ανάπτυξη θέλουμε. Ποδοσφαιριστές με κλειστη τρίπλα και να κανουν το αναπάντεχο.
Βέβαια η ερώτηση που έχω εγώ ειναι αν ο προπονητης παιζει αυτο το ποδόσφαιρο γιατι έχει αυτούς τους πάικτες ή ...
από van rooy
Παρ 15 Μάιος 2026, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δεν ξέρω για σας αλλά βλέποντας γαύρο και χανούμια θεωρώ ότι αδικούμε το ποδόσφαιρο μας.

Και οι δυο με γιόμες προσπαθούσαν σε πάρα πολλά παιχνίδια να σπάσουν τις αντίπαλες άμυνες.

Δεν το λες και σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτό.

Μπορούν να βρουν πως η ομάδα μας μπορεί να έχει για μεγαλύτερο διάστημα την ...
από Parolos
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

Σοκαριστικό φινις χρονιάς με καμία 7-8 πυραυλακια..

Δε ξέρω δεν έχω λόγια, γιατί η ομάδα με το φορμάτ των προκριματικών κινδυνεύει να μείνει χωρίς Ευρώπη εύκολα κι όλας.

Δεν έχω λόγια δε γίνεται να γίνονται αυτά.
Είμαι σε σοκ πραγματικά..
από Maxpaok
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Είσαι 2-0. Φοβάσαι.... Βγάζεις Πέλκα και δεν βάζεις ένα χαφακι να οργώσει, να μαρκάρει.

Θέλεις γκολ και βγάζεις ντελια!!!!!

Κάθε σου αλλαγή, γνωστή στο χρόνο και στο πρόσωπο που αντικαθιστας με αυτόν που μπαίνει.

Σε αγαπήσαμε, στεναχωρεθηκαμε, χαρήκαμε, γιουχαραμε, σε αποθεωσαμε.
Για πάντα στις ...
από sotos26
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Ένα τεράστιο ευχαριστώ από μένα για όλες τις χαρές που μας έδωσε. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι τελείως άδειος, συναισθηματικά κυρίως που πάλευε με Θεούς και δαίμονες παίζοντας χίλιους δυο ρόλους. Ποδοσφαιρικά, ίσως και να είχε να δώσει κάτι με ένα καινούργιο restart σε κάποιο άλλο σύλλογο με μια άλφα ...
από renegade
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Για να καταλάβουμε σε τι κατάσταση σοκ ήταν ολόκληρο το προπονητικό team, ένα προπονητικό team που κοστίζει πάνω από 2 εκατομμύρια.
Στο τελευταίο corner το οποίο εκτελείται μετά την συμπλήρωση και του τέταρτου λεπτού καθυστερήσεων, όχι μόνο δεν γίνεται αυτό που είναι trivial σε αυτές τις ...
από icue
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

:Χάνει μαλλί ο Πέλκας, ο Γερεμεγιεφ, ο Ντέλιας, ο Ιβανουσετς...φτάνει ο Λουτσος.

Παίζουν τρεις κεφαλιές στη μικρή περιοχή οι βαζελοι και σκοράρουν, φτάνει ο Λουτσος.

Φταίει και ο Λουτσος, αλλά τους αψυχους και ανιωθους καλομαθημενους φλώρους που έχουμε στην ομάδα μην τους χρεώνουμε κι αυτούς ...
από niks
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:45
Jump to forum
Jump to topic

Γράφω σβήνω, γράφω σβήνω. Τι να πω. Έχω πει κάποια πράγματα, κάποιοι άλλοι τα είπαν καλύτερα.
Μαγεία το Λουτσεσκουμπολ αν πιάσει , εφιάλτης αν δεν.
Και δεν γίνεται να τρώω ανατροπές από τον κάθε πικραμένο δύο χρόνια τώρα, ούτε ΚΑΘΕ χρόνο να περιμένω τον Νοέμβριο να δω λίγη μπάλα.
Νέος προπονητής ...