Η αναζήτηση βρήκε 887 εγγραφές
- Τετ 04 Μαρ 2026, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κανένας κανονισμός δεν λέει ότι πρέπει να δει ο παίκτης τον άλλον για να είναι φάουλ η πέναλτι. Ποιος το λέει αυτό δηλαδή; πόσα φάουλ και πέναλτι έχουν δοθεί σε προβολή η χτύπημα όταν προσπαθούσε να διώξει ο αμυντικός και δεν είδε τον αντίπαλο που ερχόταν. Να θυμίσω και την δεύτερη κίτρινη - κόκκινη ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μολις εκατσα κ ειδα καθαρα την φαση του 2ου πεναλτυ,ξεκαθαρη παραβαση ηταν,ακομα κ ο αγκωνας του ηταν σε μη φυσικη κλιση,προφανως πιστευω πως δεν το εκανε επιτηδες,αλλα ενας σεντερ μπακ πρεπει να προσεχει πως αμυνεται,δικαιως επισης δεν δεχθηκε κιτρινη καρτα που θα ηταν η 2η γιατι δεν ειχε οπτικη ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ως προς το πέναλτι, τί θα πουν οι γαύροι της Φιλαδέλφειας ή οποιοδήποτε σκουλήκι του ΠΟΚ, για τον ΠΑΟΚ, προσωπικά, στα παπάρια μου.
Την ομάδα σήμερα, ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια, την θέλαν τα άστρα. Πολύ κακή εμφάνιση, χειρότερη της Λάρισας, μακράν. Μία εξήγηση ίσως είναι το ...
Την ομάδα σήμερα, ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία πάρα πολλά χρόνια, την θέλαν τα άστρα. Πολύ κακή εμφάνιση, χειρότερη της Λάρισας, μακράν. Μία εξήγηση ίσως είναι το ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάζω κάποια σχόλια συνοπαδων που μιλούν ευθέως για εύνοια του Φωτια προς την ομαδα μας και πως οι ποκιτες θα μας πρήξουν κ οι φυλλάδες Τους θα γραφουν για όργια υπερ Μας κ ο Μάκης ο Γκαγκατσης κλπ κλπ κλπ.
Θα ήθελα να εκφράσω την δική μου οπτική.
ΣΤ@ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ!!
Θα τολμήσουν να μιλήσουν αυτοι ...
Θα ήθελα να εκφράσω την δική μου οπτική.
ΣΤ@ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ!!
Θα τολμήσουν να μιλήσουν αυτοι ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τους αθηνεζους λέγεται μέταλλο πρωταθλητή και βαριά φανέλα και λοιπές πίπες που ακούμε χροοοονια τώρα …
για μας λέγεται εύνοια, γκαγκατσοέπο, χαρισμένα πρωταθλήματα και άλλα τέτοια φεδρά.
Δεν περιμένω αντικειμενικότητα από κανένα τους
Τους έχω σιχαθεί
για μας λέγεται εύνοια, γκαγκατσοέπο, χαρισμένα πρωταθλήματα και άλλα τέτοια φεδρά.
Δεν περιμένω αντικειμενικότητα από κανένα τους
Τους έχω σιχαθεί
- Τετ 04 Μαρ 2026, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πουμε επίσης για τα χαρτια που διαβαζουν, αν το ειχαν παρει αυτοι θα ήταν πέναλτι μαρς φυσικα. Και θα ειχαν ανακαλύψει και κανα δυο που δεν τους εδωσαν φυσικα.
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε κάθεστε και ασχοληστε σοβαρά με το πέναλτι;
Δεν με νοιάζει καν αν ήταν ή όχι, καλύτερα να μην ήταν κιόλας. Σε ποιους θα απολογηθώ; Σε αυτούς που με κλέψανε πρωταθλήματα με δικαστήρια και πολύιδιοκτησίες; Φιλικό χτύπημα στην πλάτη μόνο και ειρωνικό μειδίαμα τους αξίζει αυτούς. Γίνεται να πάρω ...
Δεν με νοιάζει καν αν ήταν ή όχι, καλύτερα να μην ήταν κιόλας. Σε ποιους θα απολογηθώ; Σε αυτούς που με κλέψανε πρωταθλήματα με δικαστήρια και πολύιδιοκτησίες; Φιλικό χτύπημα στην πλάτη μόνο και ειρωνικό μειδίαμα τους αξίζει αυτούς. Γίνεται να πάρω ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
-Το πρωτάθλημα του 1976 μας το έδωσαν για τα 50 μας χρόνια.
-Το πρωτάθλημα του 1985 για τα 2300 χρόνια της Θεσσαλονίκης (γιατί δεν το έδωσαν τότε στον άρη ή τον ηρακλή που χρονολογικά ιδρύθηκαν πριν από μας;).
-Το πρωτάθλημα του 2019 ήταν των Πρεσπών με 26-4-0 που ούτε στον ύπνο τους δεν το έχουν ...
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Προσοχή τώρα στη λειβαδιά! Στο μόνο ματς που θα κλείσει τα πόδια θα είναι στην Τούμπα. Κατά τα άλλα τους παίζει πλέον όλους μέσα - έξω with the legs open. Το θέλατε και στα πλει-οφ το πο@@@@κι 
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εντεκάδα μας θα ήταν
Παβλενκα
Κενι Κεντζιορα Μιχαηλιδης Μπαμπά
Μειτε Ζαφειρης
Ζιφκο Ντελιας Τάισον
Γιακουμάκης
Αλλά είχαμε τις έξεις απουσίες:
ΧΧΧΧΧΧΧ
ΧΧΧΧΧ Κεντζιορα Μιχαηλιδης Μπαμπά
ΧΧΧΧΧ Ζαφειρης
ΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧ
ΧΧΧΧΧ
Και μπήκαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.
Οπως ...
Παβλενκα
Κενι Κεντζιορα Μιχαηλιδης Μπαμπά
Μειτε Ζαφειρης
Ζιφκο Ντελιας Τάισον
Γιακουμάκης
Αλλά είχαμε τις έξεις απουσίες:
ΧΧΧΧΧΧΧ
ΧΧΧΧΧ Κεντζιορα Μιχαηλιδης Μπαμπά
ΧΧΧΧΧ Ζαφειρης
ΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧ
ΧΧΧΧΧ
Και μπήκαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.
Οπως ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Tρομερη εμφανιση σημερα και οχι κλγο του οτι πηραν το αποτελεσμα με αυτες τις απουσιες.
Δεν ξερω ποσοι το καταλαβαν αλλα ο γαυρος εκανε ΜΑΤΣΑΡΑ σημερα. Οχι απο πλευρας παραγωγης φυσικα που ειναι η αδυναμια τους αλλα απο πλευρας τρεξιματων και intensity ο γαυρος τα εδωσε ολα. Ο τροπος με τον οποιο ...
Δεν ξερω ποσοι το καταλαβαν αλλα ο γαυρος εκανε ΜΑΤΣΑΡΑ σημερα. Οχι απο πλευρας παραγωγης φυσικα που ειναι η αδυναμια τους αλλα απο πλευρας τρεξιματων και intensity ο γαυρος τα εδωσε ολα. Ο τροπος με τον οποιο ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και εύχομαι να βρείτε μια γυναίκα (ή άντρα δεν κρίνουμε) να σας κοιτάει όπως κοιτούσε ο Λου τον Μειτέ μετά το τέλος του ματς.
MVP Κεντζιόρα για μένα
Γερασίμου νομίζω στο φόρουμ διάβασα ότι δεν ισχύει κάποια σειρά στο δεύτερο γύρο των play off και θα γίνει κλήρωση για ...
MVP Κεντζιόρα για μένα
Γερασίμου νομίζω στο φόρουμ διάβασα ότι δεν ισχύει κάποια σειρά στο δεύτερο γύρο των play off και θα γίνει κλήρωση για ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 00:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορούν να κάνουν "ομορφιές" στην κλήρωση των play off. Οι ομάδες που στην πρώτη αγωνιστική θα παίξουν στην έδρα τους, την δεύτερη θα παίξουν εκτός έδρας και αντίστροφα. Την τρίτη αγωνιστική δύο ομάδες θα έχουν σερί αγώνα είτε εντός, είτε εκτός. Η τέταρτη αγωνιστική θα είναι η αντίστροφη της ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα πλέι οφ αποφασίστηκε να διεξαχθούν όπως το πρωτάθλημα δηλαδή ματς χωρίς να είναι καθρέφτης οι αγωνιστικές.
Οπότε δεν θέλω μαγειρεμα.
Χθες παίξαμε στη δεξιά πλευρά με δύο παίκτες που δεν θυμάμαι αν έχουν παίξει μαζί ξανά. Ο γαύρος δεν μπόρεσε να κάνει φάση.
Η αδυναμία του γαύρου να κανει γκολ ...
Οπότε δεν θέλω μαγειρεμα.
Χθες παίξαμε στη δεξιά πλευρά με δύο παίκτες που δεν θυμάμαι αν έχουν παίξει μαζί ξανά. Ο γαύρος δεν μπόρεσε να κάνει φάση.
Η αδυναμία του γαύρου να κανει γκολ ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τον αγώνα δεν έχω κάτι να γράψω.
Τα έχετε γράψει όλοι σας εξαντλητικά.
Θα γράψω όμως για τα πλει οφ.
Το γεγονός ότι ο βάζελος θα είναι στην τετράδα, είναι υπέρ μας.
Θα έχουμε τρεις αντιπάλους και τρεις αντιπάλους θα έχουν κι οι άλλοι.
Αν έμπαινε ο Λεβαδειακός εμείς θα είχαμε τρεις αντιπάλους ...
Τα έχετε γράψει όλοι σας εξαντλητικά.
Θα γράψω όμως για τα πλει οφ.
Το γεγονός ότι ο βάζελος θα είναι στην τετράδα, είναι υπέρ μας.
Θα έχουμε τρεις αντιπάλους και τρεις αντιπάλους θα έχουν κι οι άλλοι.
Αν έμπαινε ο Λεβαδειακός εμείς θα είχαμε τρεις αντιπάλους ...