Η αναζήτηση βρήκε 26 εγγραφές

Return

από marsantos
Σάβ 27 Σεπ 2025, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Αν δεν έρθει σωρεία κακών αποτελεσμάτων νομίζω πως θα διατηρούν τον Κοντη όσο επιβιώνει ο Ρασβαν στην ομάδα μας με απώτερο στόχο και σκοπο το καλοκαίρι. Εκεί περιμένοντας το τέλος της συνεργασίας ΠΑΟΚ - Λουτσεσκου, ευκολα θα χαιρετήσουν τον Κοντη και θα τα δώσουν όλα για τον αγαπημένο μας Ρασβαν ...
από keep_paokizein
Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports

Ηδη με πήραν τρεις μπαμπάδες αν μπορώ μαζί με τον δικό μου να παρω και τα δικά τους 12χρονα στο γήπεδο.

Κι επειδή ο διπλανος μου δε θα ρθει θα μεταβιβάσει το διαρκείας στο γιο μιας φίλης, ο οποίος είναι 16 χρόνων και δεν εχει παει ποτέ στην Τούμπα.

Οταν τον ειδοποίησε πριν λίγο η γυναικα μου, ο ...
από Blackgr4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Από το καλοκαίρι:
που ψάχναμε για προπονητές πριν ακόμα απολυθεί ο Λουτσέσκου..
που διαπραγματευόμασταν με τον Μεϊτέ τρεις εβδομάδες για να πάρει το 1+1 αντί για διετές..
που δεχθήκαμε να πουλήσουμε τον Ντέλια 10 εκατομμύρια κάτω από το ποσό που πουλήθηκε ο Ιωαννίδης..
που φέραμε κάτι δανεικούς και ...
από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Το να είμαι μπροστά με 3-1 κόντρα στον Αστέρα και όχι στην Μπαρτσελόνα, να δέχομαι γκολ με την απούσα άμυνα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, να τελειώνω με ισοπαλία με τον αντίπαλο με 10 έστω και για 6΄ και να μου φταίει ο διαιτητής, γίνομαι χειρότερος και από τον ρούλη και τον Χρύσανθό του ...
από Rexaris
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Μέσα στα νεύρα μου κι εγώ. Φάγαμε 7 γκολ - ΕΠΤΑ - σε λεβαδειά και τρίπολη. Και με τερματοφυλακάρα πίσω που σε έσωσε κι από χειρότερα.

Τι καλύτερο ρόστερ δηλαδή να χρειαστείς για να γλυτώσεις από τέτοια ξεφτίλα;

Ανησυχώ οτι κάποια στιγμή φέτος, κόντρα σε δυνατή ομάδα, είτε στην Ευρώπη, είτε από ...
από beyes4
Τρί 26 Αύγ 2025, 20:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN

2 εισιτηρια για το σολντ αουτ
από gervasio artigas
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δεν ηταν για αποδοκιμασια η ομαδα σημερα, δεν ηταν ομως για χειροκροτημα. Παλι αψυχολογητα λαθη στην αμυνα (στο πρωτο ειδικα) και κακες επιλογες στην επιθεση. Εξακολουθω να πιστευω οτι δεν ειναι θεμα ικανοτητας, αλλα πνευματικο, αν ειμασταν στοιχειωδως λιγο πιο συγκεντρωμενοι θα μπορουσαμε στην ...
από Pablo_Escobar
Πέμ 25 Σεπ 2025, 14:55
Jump to forum
Jump to topic

"Ας ξυπνήσουμε και να θυμόμαστε ότι υπηρετούμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από μας. Προσπαθούμε να τον φτάσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ πετάει πάντα λίγο πιο ψηλά από μας"
Ιβαν Σαββιδης Θεσσαλονίκη 10/9/25

Αξολουθει σεντονι με σκορπια γεγονοτα χθεσινα και σκεψεις. Ζητω συγνωμη για τον πονοματο ...
από Jean Valjean
Παρ 26 Σεπ 2025, 01:41
Jump to forum
Jump to topic

Το να υπάρχει ποστ σε ΟΠΑΔΙΚΟ ΣΑΙΤ που να καλεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μην "μεγαλώνουν" την ομάδα παραπάνω (sic=ακριβώς) είναι αν μη τι άλλο πρωτότυπο.

Είναι λυπηρό να βλέπουμε ποσο πολυ επηρεάζει η προπαγανδα του Ποκ τους ίδιους τους ΠΑΟΚτσήδες.

Η αλήθεια είναι ότι πάνω στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ...
από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Εγώ θα πω οτί ουδείς αναντικατάστατος, το πρόβλημα βέβαια είναι ότι δεν ξέρω τι περιμένετε μερικοί ότι θα γίνει, εφόσον φύγει...

Άντε λόγω του σοκ και της όποιας ποιότητας μπορεί να έχει σε συγκεκριμένους παίκτες η ομάδα, μπορεί να πάρει κάποια αποτελέσματα...

Από εκεί και πέρα και στην ουσία, για ...
από embuji
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Leonardo10 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:00 Εννοείται χρειάζεται αλλαγή προπονητή η ομάδα αλλά και πάλι δεν καλύπτει όλα τα προβλήματα της
για να ξεκολλησει η ομαδα απο τον βαλτο θελει 2 πραγματα. 1) λεφτα. 2) περισσοτερα λεφτα.

Χωσαδα τεραστια για προπονητη ΚΑΙ χωσαδα να ερθουν 2-3 ΤΟΠ ΤΟΠ παικταραδες.