Η αναζήτηση βρήκε 288 εγγραφές

Return

από Aureliano Buendia
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Ένα πράγμα με προβλημάτισε και ένα δεύτερο με ψιλοεκνεύρισε.

Ξεκινώντας από το δεύτερο, ρε συ Ραζβάν, φτάνει λίγο με αυτές τις δηλώσεις. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω κανένα βαρύγδουπο επίθετο, θα τις αποκαλέσω απλώς παντελώς άστοχες. Δεν έπαιξε κάποιο καταστροφικό κατενάτσιο ο αντίπαλος, δεν ήρθαμε ...
από Ιάσονας
Πέμ 14 Αύγ 2025, 09:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

TwoDoubles έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 02:14 Προτείνω τώρα να πάμε για την απόλυτη υπέρβαση

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ

ΥΓ. Αυτοί που γράφουν αυτές τις κλισέ ευχές μόλις ανακοινώνεται ένας παίκτης τι ηλικία πραγματικά έχουν;; πάνω από 15;
Έχουμε εσένα να ισορροπεί η ωριμότητα και η σοβαρότητα στο φόρουμ.
από giapas
Παρ 22 Αύγ 2025, 01:54
Jump to forum
Jump to topic

Στα επιμέρους έχεις δίκιο αλλά η σοκαριστικα κακή εικόνα της υπόλοιπης ομάδας είναι τέτοια που επισκιαζει τις υπαρκτές ανορθογραφιες.
από Sera4
Παρ 22 Αύγ 2025, 08:08
Jump to forum
Jump to topic

Να πούμε απλά ότι χθες ο αντίπαλος για πάνω από 60 λεπτά έπαιζε χωρίς φορ. Και ο φορ που μπήκε μετά ήταν ο Duje Cop. :lol:

Εντάξει ας τους τον πάρουμε, δε νομίζω να ζητήσουν πάνω από 50 χιλιάρικα.

Τα δε χαφ, άστα, αυτός ο Ντάντας κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου έρχεται τώρα στο μυαλό.

Είπαμε ...
από Sera4
Παρ 22 Αύγ 2025, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Κυριακή κοντή γιορτή, αλλά και υπομονή με τον παίχτη, όπως και με όλους τους καινούργιους, μην ξεκινήσουμε το σταύρωμα αμέσως.
από Luigi Vampa
Δευ 25 Αύγ 2025, 00:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Ρε μαγκες θα με τρελανετε πραγματικά. Εγω δεν ειδα το παιχνιδι. Εμπαινα στο λάιβ και καταλαβα οτι ήταν το χειροτερο μπακ της ιστοριας μας. Τωρα μπαίνω εδω και καταλαβαίνω οτι εκανε υποσχόμενη εμφάνιση.

Αξιοπρεπή εμφανιση με κάποια υποσχόμενα στοιχεία. Στο live με θερμο αίμα πολλα γράφονται που ...
από Σουριναμέζος
Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Θερμικός χάρτης του Σου σήμερα:

Εικόνα
από Ιάσονας
Δευ 01 Σεπ 2025, 01:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Μια χαρά είναι τα συμβόλαια που λήγουν.
Οι Κεντζιορα και Μειτε είναι με οψιόν ομάδας και θα μείνουν.
Οι τέσσερις δανεικοί θα αξιολογηθούν και είτε θα γίνει κίνηση για να μείνουν είτε θα χαιρετήσουμε και θα πάμε για άλλους.
Μπαμπα Οζντοεφ Σαστρε Κωττας κρίνονται και είναι καθαρά στο χέρι της ομάδας ...
από renegade
Δευ 15 Σεπ 2025, 00:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Εγώ είδα ότι η σημερινή του εμφάνιση δεν ήταν κάτω από το μέσο όρο της ομάδας στο 20λεπτο που έπαιξε. Άρα αυτά που κατά κόρον γράφονται βασίζονται κυρίως στο θυμικό και είναι τουλάχιστον υπερβολικά
από Γερασίμου
Πέμ 18 Σεπ 2025, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Φτάνει πια με την σπέκουλα. Η γρίπη, όπως και κάθε ιογενής συνδρομή κάνει τον κύκλο της και αποδράμει. Δεν υπάρχει ειδική θεραπευτική αγωγή πέραν κάποιων φαρμάκων σε περιόδους έξαρσης και ανάλογα με τον τύπο του ιού π.χ. Tamiflu και η αντιμετώπιση είναι αυτή των συμπτωμάτων, π.χ. αντιπυρετικά όταν η ...
από sic-4
Σάβ 20 Σεπ 2025, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

Την ΑΕΚ την θυμούνται και στα χωράφια της Γ εθνικής όμως εμάς όχι.
Οπως θυμούνται και 3 τελικούς στην σειρά χαμένους
Τον βαζελο τον θυμούνται να κάνει πορείες αλλά βλεπουν καμία 10αρια χρόνια να παίζουμε μεταξύ μας σε λεωφόρο τουμπα και να είμαστε φαβορί .
Οπως βλέπουν και στην Ευρώπη να είναι σε ...
από icue
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: 3. Jonjoe Kenny

Οταν μετα τον Ματος ομως εχει περασει η Σαρα και η Μαρα που τρωγανε τις μπαλιες στην πλατη με το κουταλι, μια χαρα στεκεται. Ειναι αδικο να τον συγκρινουμε με το καλυτερο δεξι μπακ της σύγχρονης ιστοριας του ΠΑΟΚ.
από nikos ioannidis
Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Τρίβει τα χέρια του ο Κλόζε
από Kabamaru11
Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Εγω εχω φαει καψουρα με τον Κεννι,πολυ αγκρεσιβ,πολυ τσαμπουκας,ματι που γυαλιζει.