Η αναζήτηση βρήκε 167 εγγραφές

Return

από tsm
Τετ 23 Ιούλ 2025, 18:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ !!!

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ, ΠΑΣΑ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ !

edit: Καλα πηγε αυτο ...
από sn0ufel4
Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Σόρυ αλλά σήμερα δεν ήταν τόσο κακός όσο στα προηγούμενα στο συνδυαστικο παιχνίδι
από Patron
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ο Ντέλιας φταίει εννοείται, δεν φτύνεις έτσι την ομάδα που σε άνδρωσε στα 100 χρόνια. Εδώ ένας ξένος ο Μουργκ αντιλαμβανόμενος τη συγκυρία δεν το κουνάει, ενώ έχει δελεαστικές προτάσεις.
από barlow4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

Μα του είναι πιο αρεστοί ποδοσφαιρικά οι μεν παρά ο δε. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τα ταλέντα του, κι αυτό αφορά τους πάντες μέσα στον οργανισμό. Απλά είχαμε την ελπίδα ότι θα πάρει και φέτος την ομάδα πάνω του ο Ντέλιας. Τώρα κι εγώ μας βλέπω να ζοριζόμαστε αν δεν ακολουθήσουν πολύ ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Ένας παραπάνω λόγος για να δώσουν μεγάλο και πολυετές συμβόλαιο δηλαδή
από riegel
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:02
Jump to forum
Jump to topic

Κατατέθηκε η πρόταση γράφει το Sdna! Μέχρι το 2029 με υπερδιπλασιασμό αποδοχών για φέτος !
από aivas19
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 22:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

“Ο ΠΑΟΚ με ήθελε κι εγώ το ίδιο. Είχα κουραστεί να μην κάνω προετοιμασία και να έρχομαι πάντα αργά. Έπρεπε να επιστρέφω όταν οι άλλοι ήταν ήδη έτοιμοι, κι εγώ να ξεκινώ τότε. Οπότε είπα: "Αυτή τη σεζόν θα είμαι εδώ από την αρχή, για να προετοιμαστώ σωστά και να κάνω μια καλή χρονιά».

Ο αστικός ...
από renegade
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Δεν γίνεται να προσπαθούμε να νομιμοποιήσουμε τον παραλογισμό.
Όχι, δεν είναι εικόνα ομάδας που 10/11 είναι από την περσινή ομάδα αυτό το πράγμα.
Δεν γίνεται να θεωρηθεί φυσιολογικό ότι δεν καταφέραμε ούτε υποψία ευκαιρίας 100 λεπτά απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο.
Το ότι σήμερα δεν είμαστε με ...
από Aureliano Buendia
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Ένα πράγμα με προβλημάτισε και ένα δεύτερο με ψιλοεκνεύρισε.

Ξεκινώντας από το δεύτερο, ρε συ Ραζβάν, φτάνει λίγο με αυτές τις δηλώσεις. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω κανένα βαρύγδουπο επίθετο, θα τις αποκαλέσω απλώς παντελώς άστοχες. Δεν έπαιξε κάποιο καταστροφικό κατενάτσιο ο αντίπαλος, δεν ήρθαμε ...
από Ιάσονας
Πέμ 14 Αύγ 2025, 09:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

TwoDoubles έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 02:14 Προτείνω τώρα να πάμε για την απόλυτη υπέρβαση

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ

ΥΓ. Αυτοί που γράφουν αυτές τις κλισέ ευχές μόλις ανακοινώνεται ένας παίκτης τι ηλικία πραγματικά έχουν;; πάνω από 15;
Έχουμε εσένα να ισορροπεί η ωριμότητα και η σοβαρότητα στο φόρουμ.
από nikos ioannidis
Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Τρίβει τα χέρια του ο Κλόζε
από Kabamaru11
Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

Εγω εχω φαει καψουρα με τον Κεννι,πολυ αγκρεσιβ,πολυ τσαμπουκας,ματι που γυαλιζει.
από Special 4
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 16:27
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή τα έχουν λίγο μπερδεμένα με τις λίστες και είδα ότι υπάρχει μία μικρή παρανόηση με αυτές στο νήμα των μεταγραφών.

Για τις ευρωπαϊκές λίστες, με βάση τους κανονισμούς της Ουέφα, δεν παίζει ρόλο αν ένας παίκτης έχει ευρωπαϊκό διαβατήριο ή όχι.
Στην ευρώπη οι κατηγορίες είναι 2.
Ξένοι (foreign ...