Η αναζήτηση βρήκε 96 εγγραφές

Return

από tsou
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME

Α ρε Πελκα παιχτακι της σειρας
από tsou
Τετ 13 Μάιος 2026, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Λουτσέσκου: "Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο σήμερα, ειδικά όταν παίζουν δύο κουρασμένες ομάδες"

Πάλι κούραση; τώρα τι φταίει και είμαστε πάλι κουρασμένοι...
Πραγματικά ξέρω ότι μου κάνει κακό και καλύτερα να βάλω τη σαγιονάρα και καλό καλοκαίρι αλλά έχω σιχαθεί να ακούω της πανηλίθιες δικαιολογίες σου ...
από tsou
Πέμ 14 Μάιος 2026, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Εν τω μεταξύ το "μάγκικο πρωτάθλημα" σαν όρος χρησιμοποιήθηκε πρωτη φορά το 24 από εμάς.
Σε ευχαριστούμε που πληρώνεις χαρτινα άτομα στο κανάλι σου να κλέβουν και να σφετερίζονται/ειρωνεύονται τον όρο " μάγκικο πρωτάθλημα"
από tsou
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

πλεον δυο ειναι τα τινα 1) εχεις ταβανι η 2) δεν θες να φτασεις το ταβανι των ονειρων μας,δεν υπαρχει μεση κατασταση,παρε αποφασεις μεσα στα επομενα 24ωρα για το πως θες να πορευτουμε.

πιστευω σιγα-σιγα οπως το πας θα καταλαβεις και θα δεις την πλευρα του ΠΑΟΚτση που μεχρι σημερα δεν την εχεις ...
από tsou
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Ιβάν ο κλόουν τροβαδουρος με ένα νοκ άουτ μπαίνει τσου λου...
Εμείς που θα φταναμε τοπ20 Ευρώπης κατά δήλωση σου κλείνουμε μαζί 15ετια του χρόνου και ακόμα αναμένουμε
από tsou
Δευ 18 Μάιος 2026, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Ζητάτε ΤΔ και το αγωνιστικό κλειδί σε έναν άνθρωπο.
15 χρόνια Ιβάν - Πότε έγινε αυτό για να ελπίζετε τώρα; και τί άλλαξε τώρα για να γίνει ξαφνικά αυτό και να φέρουμε ΤΔ και να αντέξει με αυτό την οργάνωση-κωλοχανείο πάνω από 7 μήνες;