Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Καταρχάς οι μόνοι που είναι για λύπηση είναι αυτοί που ακόμα και σε ένα τέτοιο βράδυ αντί να ασχοληθούν με όλα τα ωραία που είδαν κάθονται και βγάζουν χολή για έναν παίκτη της ομάδας μας που για τους Χ Ψ λόγους δεν μπορεί να αποδώσει... πραγματικά δεν έχω λόγια
Απλως Έχεις αντιπαλότητα φέτος κ θα παίρνεις τις απαραίτητες ανάσες, αναλόγως του παιχνιδιού που θα έχουμε. Δεν θα παίξεις όλα τα ματς, αλλά αυτά που θα παίξεις, δεν θα κρατάς δυνάμεις όπως πέρσι(που εβγαλες όλα τα ματς σχεδόν) και θα δινεις όλες τις δυνάμεις σου, γιατί θα ...
Θα φύγεις κάποια στιγμή όλοι το ξέρουμε ...Η παραμονή σου προς το παρόν στεναχώρησε πολύ κόσμο και αυτό φαίνεται στις αντιδράσεις πολλών μέσα κι έξω από τον ΠΑΟΚ...Καλα και προφανως πολλοί εδώ μέσα στεναχωρέθηκαν,οπαδοί του Τέλη,δεξιοί θεματοφύλακες κτλ....
Το μεγαλύτερο ατού του συγκεκριμένου παίκτη για μένα είναι η ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια. Είναι η σπάνια περίπτωση όπου ένας παίκτης είναι πιο γρήγορος με την μπάλα στα πόδια παρά χωρίς αυτήν (άλλος ένας που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο R9).
Λοιπόν οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν ο Ντελιας υπογράφει αν δεν έχει υπογράψει ήδη Περνάς τους Αυστριακούς για αρχή κάνεις και τις απαραίτητες μεταγραφές ( ελπίζω χωρίς να είμαι ειδικός να μην ειναι ο Σεντιρα) και ξεκινάνε θέλω να πιστεύω από καλύτερη θέση από τους άλλους για την φετινή σεζόν. Κάτι ...