Αναζήτηση για περισσότερες από 1512 εγγραφές

Return

από kataramenos5
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Επιτελους.Το ..μπασκετακι οπως λεγαμε χαιδευτικα σωθηκε κι αλλαζει σελιδα.
Ελπιζω οτι θα ρθουνε καλύτερες μερες πλεον χωρις τη θηλεια των χρεων.Και μονο αυτο ειναι μεγαλη υπόθεση .
Ενα μεγαλω ευχαριστω σε ολους του μπασκετικους που γραφαν συνεχως εδω μεσα κι ειδικα σ αυτους που ,που δε τα παρατησαν ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 18:40
Jump to forum
Jump to topic

Κάθε επιτυχία ευχόμαστε στο πολύπαθο τμήμα του μπάσκετ.
Το τμήμα που παρακολουθούσα από ένια χρόνων με Μπίλι Βαρνερ,
Πολίτη, Ραντ, Σιμπσον, Μάνθο και Ζαχαρία. Όταν στην Ελλάδα δεν ξέρανε
τι χρώμα είχε η μπάλα του μπασκετ. Το 1986 στα θεμελια για το
παλατακι με τον πατερα μου. 500 νοματαιοι. Μετά ...
από Equalizer
Τετ 10 Δεκ 2025, 20:53
Jump to forum
Jump to topic

Νορμάλ και ισορροπημενη δήλωση, φιλικό χαμόγελο

Μακάρι να συνεχίσει ετσι
από eorptol1
Τετ 10 Δεκ 2025, 21:51
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα είδα το βίντεο καλοσωρισματος και ένας ηλίθιος πραγματικά ηλίθιος γιατί με αυτό πού έλεγε κακό έκανε στο Μυστακίδη ο βλάκας και την ΠΑΕ φώναζε καί την ΠΑΕ....ρε βλάκα ενωτικό είναι αυτό πού λες?
από -keeper-
Τετ 10 Δεκ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Αν και μεγάλωσα με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, τις χαρές και τις ατέλειωτες πικρές εκείνης της ομαδάρας ,η σχέση μου με τη πορτοκαλί θεά σταμάτησε λίγο μετά που σταμάτησε και 1+1 βολές …

Αυτό που μου έκανε τρομερά θετική εντύπωση από τον κατά τα φαινόμενα χαμηλών τόνων νέο πρόεδρο είναι η δήλωση ότι οι ...
από Tolaros
Τετ 10 Δεκ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι έστω και τώρα ο Βεζυρτζης να ζήσει τις χαρές που στερήθηκε τότε. Το αξίζει όσο κανείς
από KalamarGiannis
Πέμ 11 Δεκ 2025, 00:17
Jump to forum
Jump to topic

κάποιοι είδαν σήμερα από απέναντι τον Χατζόπουλο σκυθρωπό. Δεν έγιναν χειραψίες με τον Μυστακίδη ούτε για τα μάτια του κόσμου. Τι παίζει;
ρε συ Θανάση, τα κατάφερες. Πέτυχες το στόχο σου στο 100%, να ξεχρεώσεις, να παραδώσεις σε δυνατό πορτοφόλι. Το καταλαβαίνω, βλέπεις τώρα το "πνευματικό σου παιδί ...
από keep_paokizein
Πέμ 11 Δεκ 2025, 00:21
Jump to forum
Jump to topic

Καλή αρχή.
Επιτέλους τον είδαμε και τον ακούσαμε και σε μένα άφησε καλή εντύπωση.
Με θετική ενέργεια από ολους για να αναστηθεί το μπασκετ.
από nkoss
Κυρ 14 Δεκ 2025, 09:39
Jump to forum
Jump to topic

Undesired No 1 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:51
icue έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 15:23 Και εγω γουσταρω να ζησουμε ξανα πρωταθληματα με δυνατους αρη και γριες, κανα πανιωνιο κανα περιστερι. Να θυμηθουμε τα παλια.
Εγώ πάλι εύχομαι καλό αφανισμό σε όλους του κομπλεξικούς αυτής της πόλης.
Δυνατός Αρης σημαίνει πρησμένα @ρχιδι@ για όλους μας.
Μακριά.
από billagorn
Κυρ 14 Δεκ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Ναι αλλα καπου μπαζει το σεναριο, δλδ θα πιεσουμε να παρει ο Μυστακιδης και το ποδοσφαιρο, και μετα θα μας παρατησει για να μπορουν αυτοι να παρουν εκδικηση με το φαντασμα του νεου τους επενδυτη; :D :D :D :D
Γιατι δεν λενε ολη την αληθεια, οτι το σχεδιο ειναι να παρει ο Μυστακιδης αυτους μολις ...
από Mitsospaoki4
Κυρ 14 Δεκ 2025, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Ωραίο σενάριο έφτιαξαν πάλι οι δίπλα έτσι ώστε να δικαιολογήσουν ότι η άνοδος του ΠΑΟΚ είναι αποτέλεσμα κυβερνητικής παρέμβασης και η δικιά τους ανυπαρξία λόγο πολέμου από μια αόρατη δύναμη που και για αυτήν πάλι ευθύνεται ο ΠΑΟΚ :lol:

Πάντως εγώ από δικό μου γνωστό Αρειανό και σχετικά σοβαρό ...
από navigator11
Κυρ 14 Δεκ 2025, 12:18
Jump to forum
Jump to topic

Εχει πάνω από 5 χρόνια που ο Ιβαν θέλει να φύγει και θα μας παρατήσει οπότε δεν δίνω σημασία ακόμα και αν το σενάριο έχει κάποια δόση αλήθειας .
Ευσεβείς πόθοι
Πάντως να ξέρετε εσείς της έντονης κριτικής για αυτοβελτίωση ότι κοιμούνται και ξυπνούν και οι δίπλα και οι από κάτω με όνειρο ο Ιβαν να ...
από Tolaros
Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Παραπήγαιναν καλά τα πράγματα τελευταία, είπα κι εγώ
από Dimitrisou
Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Όχι ότι έχει την παραμικρή σημασία αλλά από περιέργεια έριξα μόλις ένα βλέφαρο στο προφίλ του Κλείτου στο τουιτερ. Επειδή διάφοροι συμφορουμίτες έχουν εκφράσει την εκτίμησή τους στο πρόσωπό του, μιας και κάνει κανονικό ρεπορτάζ. Ορθόδοξο. Από το τουιτ του την αμέσως προηγούμενη Πέμπτη περί ...
από aivas19
Τρί 12 Μάιος 2026, 19:02
Jump to forum
Jump to topic

Ο πρώην πλέον General Manager του ΠΑΟΚ, Νίκος Μπουντούρης μίλησε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν έως τώρα, αλλά και τα όσα οδήγησαν στην αποχώρηση του από τον Δικέφαλο.

Μάλιστα, σημείωσε πως αυτή η κίνηση-απόφαση τον αιφνιδίασε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μη συνέχιση της συνεργασίας του ...