Η αναζήτηση βρήκε 674 εγγραφές
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ασχετο με το σημερινο αποτελεσμα αλλα οταν εγω ο απλος οπαδος εχω αυτο το σφιξιμο και το αγχος πριν και κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου να μην στραβωσει κατι γιατι η ατμοσφαιρα ειναι οπως ειναι δεν θελω να σκεφτω το τι μπορει να σκεφτονται οι πρωταγωνιστες..δεν ειμαστε στο μαντσεστερ στην ελλαδα ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν έμπαινε το γκολ του καμαρα τα ποστ θα ήταν καμία 20αρια το πολύ. Τωρα δυστυχώς θα έρθουν όλοι 

- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ρε δεν έχω γράψει τιποτα. Με τι συμφωνεις;

- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτά τα "η ομάδα θα φτιάξει, θα διαψευστουν οι γκρινιάρηδες, θα εκτεθειτε" μου θυμίζουν τα περσινά "Οι ομάδες Λουτσεσκου πετάνε μετά τον Νοέμβρη,Δεκέμβρη".
Eμενα τα προπερσινα που πήραμε πρωτάθλημα μέσα στη ΜΙΡΛΑ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και μετά πολλοί χάθηκαν για κάτι μήνες μέχρι την ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξαιρετική η ομάδα, τραγικά τα σχόλια ! Γύρισα από το γήπεδο στεναχωρημένος που δεν πήραμε την νίκη αλλά αυτή η μεμψιμοιρία και το trend της εποχής το πλήθος να γίνεται όλο κι πιο αιμοδιψή και η υπερβολή μαζί με τον μηδενισμό να γίνονται η νέα θρησκεία, έχουμε καθήκον να σταθούμε απέναντι στην ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 24 Σεπ 2025, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
O marsantos δεν μίλησε για ακατόρθωτη, αλλά για αρκετά δύσκολη την υπόθεση πρόκριση. Για να είμαστε πιο κοντά στον στόχο, σήμερα απαιτούνταν τρίποντο. Αυτούς τους δύο βαθμούς που αφήσαμε, μακάρι να τους βρούμε στο Βίγκο ή στη Λιλ ή και στα δύο ει δυνατόν.
- Τετ 24 Σεπ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν βλέπεις δλδ ασσο γιουνκ Μπόις Μπραν
Διπλό λουντογκορετς;
Καταρχήν και να έρθουν αυτά, με 10 πόντους δεν είναι σίγουρο πως περνάμε.
Τώρα, να κερδίσουμε και τα 3 αυτά ταυτόχρονα; Δύσκολο. Προφανώς δεν είναι ακατόρθωτο.
Δε νομίζω πως ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει στο σημείο να κερδίζει εντός και εκτός ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτσε να στο ξαναγράψω ο Τσαλοφ είναι καλύτερος από τον Γιακουμάκη και γι'αυτό που παίζουμε θα φανεί ότι είναι ο καλύτερος από πολλούς στο ελληνικό πρωταθλημα . Θα τα πούμε ξανά σε ένα μήνα.
Με οποιονδήποτε άλλον προπονητή θα ισχυε 100% αυτό που έγραψες... όχι όμως με τον λουτσέσκου
Mε ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Damon το περυσινό επιβεβαιώνει πως δεν μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους που κινούνται στο ίδιο επίπεδο με εμάς (βάζω και τη Σλαβια μέσα καθώς την πετύχαμε μετα απο μεγάλη διακοπή). Κερδίσαμε τους 2 από τους 4. Είχαμε την τύχη να έχουμε 5ο αντίπαλο έναν πολύ βατό. Την Ρίγα. Αν θεωρήσουμε ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Πηγαίνει διακοπές στην Αυστρία, στο γυμναστήριο που ανδρώθηκε ο Arnold Schwarzenegger
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 42. Dominik Kotarski
Καλή συνέχεια Κοτάρσκαρε τερματοφυλακάρα.
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Ουδέν σχόλιον για σε.
Απλως
Έχεις αντιπαλότητα φέτος κ θα παίρνεις τις απαραίτητες ανάσες, αναλόγως του παιχνιδιού που θα έχουμε.
Δεν θα παίξεις όλα τα ματς, αλλά αυτά που θα παίξεις, δεν θα κρατάς δυνάμεις όπως πέρσι(που εβγαλες όλα τα ματς σχεδόν) και θα δινεις όλες τις δυνάμεις σου, γιατί θα ...
Απλως
Έχεις αντιπαλότητα φέτος κ θα παίρνεις τις απαραίτητες ανάσες, αναλόγως του παιχνιδιού που θα έχουμε.
Δεν θα παίξεις όλα τα ματς, αλλά αυτά που θα παίξεις, δεν θα κρατάς δυνάμεις όπως πέρσι(που εβγαλες όλα τα ματς σχεδόν) και θα δινεις όλες τις δυνάμεις σου, γιατί θα ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
Ρε μλκ τι τερματοφυλακαρα εισαι; Κρυο αιμα
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Θα φύγεις κάποια στιγμή όλοι το ξέρουμε ...Η παραμονή σου προς το παρόν στεναχώρησε πολύ κόσμο και αυτό φαίνεται στις αντιδράσεις πολλών μέσα κι έξω από τον ΠΑΟΚ...Καλα και προφανως πολλοί εδώ μέσα στεναχωρέθηκαν,οπαδοί του Τέλη,δεξιοί θεματοφύλακες κτλ....