Αναζήτηση για περισσότερες από 1126 εγγραφές

Return

από trouman
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Το οτι υπαρχουν περιεργοι εκει εξω που βλεπουν μονο τα στραβα δε σημαινει οτι μπορει να τσουβαλιαζονται οσοι δε παιρνουν θεση κατα του ενος η του αλλου.
Καποιοι σιχαθηκαμε πουμαστε ΠΑΟΚ απ ολο αυτο το ξεκατινιασμα που γινεται αλλα μερικοι δε το καταλαβαινουν.Θεωρουν οτι πρεπει να μαστε ολοι στην ...
από navigator11
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:33
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι εσείς που γράφετε εξοργισμενοι για την περιγραφή της ιστορίας του ΠΑΟΚ προ Σαββίδη, δεν σας έχω δει να ιδρώνει το αυτάκι σας ούτε τόσο για οσα εμετικα γίνονται τόσους μηνες από το ΑΣ... Μια ρημαδα κουβέντα... Κάποιοι από εσάς έχετε εκφραστεί και αρνητικά βέβαια για τον Ιβαν...

Και ...
από Kabamaru11
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 18:02
Jump to forum
Jump to topic

Ολοι εσεις που κραζετε ειτε σαν ιβανικοι,ειτε σαν μυστακιδικοι,ειτε σαν ισαποστακιδες,γραφτηκατε η εστω προσπαθησατε να γραφτειτε στον Α.Σ.;

Αντε καμαρια μου,γιατι αργα η γρηγορα θα ξαναζησουμε τετοιες καταστασεις,ΕΜΕΙΣ σαν λαος ευθυνομαστε σε μεγαλο ποσοστο (συμπεριλαμβανομενου κ του εαυτου ...
από abc_o_ karpouzas
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

Ρε πόσο λακαμαδες είστε μερικοί...

Μας έδωσε όλους το δικαίωμα να έχουμε...απόψεις...γιατι εάν δεν μας το έδινε θα ειμασταν στημένοι στην ουρά στην...citibanck...

Φτάνει με το παρελθόν δεν το ξεχνάμε αλλά για να έχει σημασία πρέπει να....προσέχουμε...σαν τα μάτια μας το παρόν για να έχουμε μέλλον ...
από Paul_the_surfer
Παρ 21 Νοέμ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Ένα μικρό δώρο από μένα για όλους σας :pano:
από keep_paokizein
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 01:35
Jump to forum
Jump to topic

Οσες και όποιες αναλύσεις κι αν γίνουν.
Οποιες ερμηνείες κι αν δοθούν.
Η πραγματικότητα είναι μία.
Τα συμφέροντα της ομάδας δεν τα υπερασπίστηκαν οι "ισαποστακηδες".
Τα υπερασπίστηκαν οι χιλιάδες που ύψωσαν επανειλημμένα φωνή τους υπέρ του Σαββίδη στην κατάμεστη Τούμπα.
Τελεία και παύλα.
από Taseos
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:56
Jump to forum
Jump to topic

Πιθανώς η ουσία είναι ότι 2-3 ψήφισαν για να μην εκτεθούν περαιτέρω. Επισης δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι άμα πηγαίναμε σε γς του ας θα κέρδιζε η πλευρά κατσαρή ασχέτως τι ακουγοταν. Τα είχαμε πει εξαρχής βέβαια. Ότι 13 χρόνια δεν πήραν γραμμή ποιον είχαν στα διπλανά γραφεία στην ΠΑΕ. Αχαμπαροι ...
από Napoli4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, μέσε σε 6 μήνες, με τις κινήσεις του ο ΑΣ κατάφερε
- να ξανάρθει ο Ιβάν στην Τούμπα
- να υπογραφεί μνημόνιο για το γήπεδο με την ΠΑΕ
- να φέρει στο μπάσκετ έναν δισεκατομμυριούχο
- να σπάσει ρεκόρ εγγραφών νέων μελών

Δεν νομίζω να ήταν αυτή η στόχευση ...
από Andrew R
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Καλά μου φιλαράκια ! Δεν υπήρξε ποτέ καμία επίφαση ουδετερότητας στην πραγματικότητα . Απλώς χρόνο με τον χρόνο έχει διαμορφωθεί μια αντίληψη σκέψης που εκφράζεται κυρίως στα σοσιαλ με έναν επιτηδευμένο κι σοβαροφανή λόγο που στην πραγματικότητα είναι απλά αντιδραστικός από μόνιμους ανησυχούντες ...
από nunies4
Παρ 27 Ιουν 2025, 01:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

dragon έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 01:47 Τελικά η βόμβα?
Υ.Γ. Ωραία η αναβάθμιση
Αυτή ήταν η βόμβα. Η αναβάθμιση
από sourmenetes
Παρ 27 Ιουν 2025, 08:08
Jump to forum
Jump to topic

Όπως αποδείχθηκε όλοι μα όλοι αυτοί που κάνουν τους ρεπορτερ, κανουν εκπομπές με τις ώρες και αναλύουν

ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΙΔΈΑ!!

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΊΖΑ!!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ ΌΛΑ!!

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΙΠΏΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΒΆΝ ...
από joshua
Παρ 27 Ιουν 2025, 08:53
Jump to forum
Jump to topic

Αποψη για τους 2 βρετανους δεν εχω αλλα αν μη τι αλλο εχουν πλουσια βιογραφικα και παραστασεις. Παντως οδευουμε προς αρχη προετοιμασιας με ισως το πιο γεματο ροστερ για τη χρονικη στιγμη εδω και πολυ καιρο. Προσθηκη ενος φορ θα κλεισει ιδανικα τη πρωτη φαση.
από joshua
Παρ 27 Ιουν 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

O Καμαρα ειναι πολυ επιρρεπης στο λαθος για να παιξει μπροστα απο τα στοπερ ενω αντιθετα με ενα χαφ σκουπα πισω του θα απελευθερωθει στο 8.