Η αναζήτηση βρήκε 580 εγγραφές
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Κάτι με κολλάει σε όσους έρχονται από Ιταλία.
Βέβαια αυτός είναι Πορτογάλος. Θα έχει αναλάβει ο Αντρέ.
Δεν τον έχω καθόλου σαν εικόνα.
Κάποιος που τον ξέρει να μας πει δύο πράγματα;;
Παπά μου.... επιβεβαιώνεται ο Κόλκας ότι το χαφ έκλεισε;
Ίσα ίσα φορ που βάζει γκολ στην Ιταλία με τους ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
παίχτη που λέγεται ντάνι, μην τον φοβάστε
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Το είπε ναι …
Διόρθωσε μόνος του τον εαυτό του .
Αν δεν εννοούσε αυτόν δεν είχε νόημα να το κάνει
Απλά νομίζω ότι ο πριστ είναι παπάς κανονικός και μας λέει τους καμένους και μετά λέει ότι κάηκαν πριν μαθευτεί .
Γουιν γουιν παίζει ο π&&στης
ναι αλλά ποσα ονοματα βγηκαν εδω
και τα βγαλανε οι ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Damon νομίζω έδωσε κουίζ και μάλλον είναι τα χαφ από την union berlin Κραλ ,Μπένες αμφότεροι Σλοβάκοι !
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Να αφήσει τα κουίζ και να πει ποιον.
Τον μοτα δλδ γιατί τον είπε.
Πίεση θέλει ή υπομονή μας τελειωσε
ρε Δαιμονα,τρια (3)ονοματα σου εδωσα πριν λιγες μερες
τι άλλο να κανω,να δωσω τα λεφτα που θελουν,ή το πιστολι στον κροταφο για να υπογραψουν?
περιμενε σε λιγο θα αρχισουν να τα γραφουν
μακαρι ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
κι αλλος τον γλυκοκοιταζει αλλά ειναι πολλα τα λεφταFreeWatcher έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:02 Όσο περνάει ο καιρός κ βγαίνουν ονόματα τόσο πιο πολύ γλυκοκοιτάζω Ακπομ![]()
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη δε θα ρθει ο ΜοταDamoN έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:53 Να αφήσει τα κουίζ και να πει ποιον.
Τον μοτα δλδ γιατί τον είπε.
Πίεση θέλει ή υπομονή μας τελειωσε
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέω να πάω σε εξορκιστή! Δεν έχω σταυρωσει πληροφορία μέχρι τώρα! Ποιός, ο ΠΟΡΚΥ-5, που μέχρι πρότινος ήταν η προσωποποιηση της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης! Κάτι πρέπει να κάνω συνοπαδοι μου, για να ξαναβρώ τη φόρμα μου..!! Λέω να καλέσω τον Prist64 σε συμβούλιο..!!
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη λάθος . Zamorano ήθελα να γράψω . Fonseca zalayeta zamorano και έναν ακόμα θα έφερνε ο Batman από Juventus

- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν πάει Ιντερ.
Τρελός παπάς ηταν οτι θέλαμε τον Σμαιχελ που ήθελε να φύγει απο Αγγλία κ να πάει σε πιο Μεσογειακό κλίμα γιατί ο γιος του είχε κάποιο θέμα υγείας!
Τρελός παπάς ηταν οτι θέλαμε τον Σμαιχελ που ήθελε να φύγει απο Αγγλία κ να πάει σε πιο Μεσογειακό κλίμα γιατί ο γιος του είχε κάποιο θέμα υγείας!
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρελό plot twist θα ειναι ο Priest κ ο Πορκυ να ειναι χαρακτήρες που εχει δημιουργησει το ιδιο άτομο. Πεσοα φάση!!!
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρελό plot twist θα ειναι ο Priest κ ο Πορκυ να ειναι χαρακτήρες που εχει δημιουργησει το ιδιο άτομο. Πεσοα φάση!!!
τρελή φάση θα είναι να είναι ο ένας ο τσακαλεας και ο άλλος ο τοσκιτσης γιατί ότι λένε πορκυ και πάτερ μετά τα λέει και το παραπάνω δίδυμο . Οπότε πορκυ και πάτερ = τσακαλεας και ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Mιλαει με γρίφους και είναι δύσκολη ώρα για να τους λύσωnunies4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 22:26Γιατί δεν ρωτάς τον παπα;Psagmenos4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 22:18Είπανε αν κάποια είναι πιο κοντά?ektoras έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:30 Τοσκίτσης και Τσακαλέας λένε ότι οι Μπένες, Κραλ και Μπέρο ενδιαφέρουν για τη θέση του χαφ, όπως έχει ειπωθεί κι εδώ
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Μαλλον ειδε το Μαρακι πως ειναι ακριβες οι μπουλντοζες για την κατεδαφιση.
Αν ισχυει η μαλακια που διαβασαμε, ας πουλησουμε το δευτερο κεφάλι από τον αετό. Τη βγάζει και με ένα...
Αν ισχυει η μαλακια που διαβασαμε, ας πουλησουμε το δευτερο κεφάλι από τον αετό. Τη βγάζει και με ένα...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ποιά ήταν αυτή η νίκη;john4serres έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:57Τεράστια νίκη για την Savvidis FC.aivas19 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39 Βιαστήκατε ψυχούλες μου; Σας είπα και σε άλλο τόπικ υπομονή, όλα θα γίνουν. Να βγει η χρονιά, νωρίς είναι ακόμα
ΥΓ: Που είσαι ρε Μπαρκα