Αναζήτηση για περισσότερες από 1408 εγγραφές
- Παρ 23 Ιαν 2026, 00:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Κάτι μου λέει ότι το δίδυμο των... παπατζήδων είναι πιο γουρλίδικο απ' αυτό του Αποστόλη-giapas.
Αυτοί θα πάνε ΟΑΚΑ την Πέμπτη,εκεί πιάνει το γούρι...
Άντε Λουτσε,ξεκουράσου σακουλεψου κ ετοιμάσου,για το πιο δύσκολο ματς,με τις Σέρρες
Damon αφήνω τα ηνία σε σένα κ τον Καρπουζα.
Αύριο πάω ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 10. Δημήτρης Πέλκας
Μητσαρα ήσουν ο αδύναμος κρίκος χθες,πολλά λάθη, θα το βρεις όμως δεν σε φοβάμαι.
- Παρ 23 Ιαν 2026, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Αν έρθει Γιαννούλης το καλοκαίρι, είναι ερωτηματικό ποιος θα μείνει μαζί του. Πιο πιθανό βλέπω τον Μπάμπα με μείωση συμβολαίου.
- Παρ 23 Ιαν 2026, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Μετά τον Μπάνε και τον Αντελίνο, ο μεγαλύτερος Αρχηγός που έχει "νιώσει" άπειρα αυτήν τη φανέλα. Και ο αμέσως επόμενος ο Σβάμπαρος.
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Άραγε ταιριάζει αριστερά ο Sanchez δεξιά ο Keni τι λέτε???
Θεωρητικά ο Σαντσες μπορεί να καλύψει τη θέση του Κένι του Μπαμπα και του Ζιφκοβιτς. Αγώνες του ολοκληρους δεν είδα, αλλά έχοντας παιξει δεξι και αριστερό μπακ στην Αμερικα και δεξι μπακ και μπακ χαφ με τριαδα πισω σε Αζούλ και εθν ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Καλό είναι να προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς για έν ενεργεία ποδοσφαιριστές της ομάδας
- Δευ 09 Μαρ 2026, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον εχεις δει καθόλου στη Γερμανία;
Όλοι μας έχουμε δει τις πολύ κακές περιόδους του μπαμπα αλλά όταν κάνει ακόμα και μόνο τα βασικά είναι ότι πρέπει για να παίζει με μειτε Τάισον και κωνσταντελια.
Θα προτιμούσα για αριστερό Μπακ παίκτη με πολύ καλή τεχνική καλές τοποθετήσεις και ποδοσφαιρική ...
Όλοι μας έχουμε δει τις πολύ κακές περιόδους του μπαμπα αλλά όταν κάνει ακόμα και μόνο τα βασικά είναι ότι πρέπει για να παίζει με μειτε Τάισον και κωνσταντελια.
Θα προτιμούσα για αριστερό Μπακ παίκτη με πολύ καλή τεχνική καλές τοποθετήσεις και ποδοσφαιρική ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Τι παικταρας εισαι ρε Γιαννη
μια βολτα εκανες στο παλατακι και μονο η αυρα σου,εγραψε 100αρα
μια βολτα εκανες στο παλατακι και μονο η αυρα σου,εγραψε 100αρα
- Δευ 23 Μαρ 2026, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θυμάμαι πότε έχει μπει αλλαγή, πέρυσι και φέτος, και να βοήθησε.
- Τετ 29 Απρ 2026, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Μα τι συγκρισεις κανετε και τι δειχνετε τις φασεις στη Σλαβια ρε παιδια.
Να σας κανω κι εγω βιντεακι πρωτου 6αμηνου Οζντοεφ να μου τον βαφτισετε Μοντριτς.
Ε οχι δεν ειναι ετσι.
Το ποδοσφαιρο δεν ειναι ατομικο αθλημα. Ειναι ομαδικο. Πρεπει να βρεις ισσοροπια, να συνδιασεις στοιχεια παιχτων για να ...
Να σας κανω κι εγω βιντεακι πρωτου 6αμηνου Οζντοεφ να μου τον βαφτισετε Μοντριτς.
Ε οχι δεν ειναι ετσι.
Το ποδοσφαιρο δεν ειναι ατομικο αθλημα. Ειναι ομαδικο. Πρεπει να βρεις ισσοροπια, να συνδιασεις στοιχεια παιχτων για να ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Να κι ένας που το είπε! Συμφωνώ, Damon, ο Μιχαηλίδης θα έπρεπε να είναι βοηθητικός και όχι βρήκαμε παπά, να θάψουμε 5-6.
- Τετ 29 Απρ 2026, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Να κι ένας που το είπε! Συμφωνώ, Damon, ο Μιχαηλίδης θα έπρεπε να είναι βοηθητικός και όχι βρήκαμε παπά, να θάψουμε 5-6.
Miles και DamoN καλησπέρα
Νομίζω η υπερχρηση του Μίχα έγινε μετά τους τραυματισμούς. Στο πρώτο κομμάτι, όσο υπήρχε ο Μειτε και ο Τάισον με τον Ντελια ήταν σε καλή κατάσταση ο ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Ιδανικα θα ηθελα να ερθει καποιος το καλοκαιρι να παιζει και δεξια και δεκα σαν αλλαγη,αντιΝτεσπο θα ειχα τον Χατσιδη και τον Πελκα εβδομο μεσοεπιθετικο.
Εννοειται αριστερα βασικο εξτρεμ και αλλαγη,αν θελει,τον Ται.
Εννοειται αριστερα βασικο εξτρεμ και αλλαγη,αν θελει,τον Ται.
- Τρί 12 Μάιος 2026, 17:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Το πρόβλημα δεν ήταν ότι έλειπε ένας αλλά ότι μονίμως λείπαν πολλοί και μέχρι να επανέλθουν οι πρώτοι άρχισαν να λείπουν και άλλοι. Στην αποκατάσταση απέτυχε πανηγυρικά η ομάδα.
- Τρί 12 Μάιος 2026, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
τον κουτσο ερναντεσ λες;DamoN έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 17:23 Καλός ο Αλεξ καλός ο Γιακουμ αλλά έναν σαν τον λατινο την Μπέτις θέλω ρε γαμωτο