Η αναζήτηση βρήκε 488 εγγραφές

Return

από DamoN
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Καλησπέρα φίλε μου
Καταλαβαίνω πως το εννοείς απλά στο δικό μου το μυαλό καθρέφτης είναι το γήπεδο και αργά ή γρήγορα σε μεγαλύτερο εύρος αγώνων η αλήθεια βγαίνει στο φως.
Η εικόνα του γαύρου έως τώρα στο πρωτάθλημα θεωρώ ότι είναι προβληματική και από συγκυρίες βρίσκεται τόσο κοντά μας .
Θεωρώ ότι ...
από DamoN
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:08
Jump to forum
Jump to topic

Ολα τα επιχειρήματα σου έχουν βάση απλά ως αισιοδοξοσ οπαδός θεωρώ ότι αν πιάσουμε το πικ της απόδοσης μας και ο γαύρος το πικ της δική του είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα .
Η Ευρώπη κάποια στιγμή θα τελειώσει και για τους 2
από DamoN
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 2/11, 19:30, Novasports Prime

embuji έγραψε: Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:04 εχω περιεργια να δω την 11αδα η αληθεια ειναι.
Θα έδινα μια ευκαιρία στον βολιακο ακομα οπως θα ήθελα να δω και τον Μπιανκο δίπλα στον Οζντοεφ
από DamoN
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

marsantos έγραψε: Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:31
DamoN έγραψε: Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:08 Ολα τα επιχειρήματα σου έχουν βάση απλά ως αισιόδοξος οπαδός..
Είσαι δύναμη..
Σε διαβάζω προσεκτικά να ξέρεις .Εισαι τεράστιος γνώστης του αντικειμένου Απλά το οπαδιλικι δεν βγαίνει εύκολα από πάνω μου .
Και Μ Ρεάλ να παίξουμε φαβορί μας βλέπω
από DamoN
Δευ 03 Νοέμ 2025, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δεν τον ξέρω δεν ξέρω τι παίζει ( ας με συγχωρέσει αν κάνω λάθος ) αλλά με νευριάζουν με το στυλακι τους πολύ
από DamoN
Δευ 03 Νοέμ 2025, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

Γελάτε μαλακες αλλά έτσι όπως τους είδα με το στυλακι χάρη σας κάνουμε βλέπω σε λίγη ώρα εδώ μέσα να ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος …
από DamoN
Δευ 03 Νοέμ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

Είπε πιο πολλές φορες Σαββιδης από ΠΑΟΚ …
Και μετά λέτε εμένα Σαββιδης fc
από DamoN
Τρί 04 Νοέμ 2025, 09:39
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα! Το καλοκαίρι που τα φωνάζαμε όμως τρώγαμε τα μπαν το ένα πίσω από το άλλο .
Εμείς δεν ήμασταν ΠΑΟΚ ήταν ο μπλιετ-4 και κάποιοι εδώ μέσα είχατε ευαισθησία για την ελευθερία του λόγου .
Στο αγωνιστικό πάλι αυτός που μας παράτησε δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον Αλαφούζο και τον ραλιστα ενώ ο ...
από DamoN
Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ ότι παρά πολλοί από τους όρους που θέτει ο ΑΣ εύκολα μπαίνουν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας
από DamoN
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Αυτονοητο να δωθει η εκμεταλευση του γηπεδου στον επενδυτη οποιος και αν ειναι αυτος.
Τραγικο το οτι δεν δοθηκε ηδη στον Χατζοπουλο..
Υ.Γ.Οτι και να γινει τελικα εγω ειμαι ησυχος λογω της υπαρξης του Χατζοπουλου και των ανθρωπων του.

Αν δεν έχει 150 μυρια εγγυητική απο τράπεζα της Μόσχας δεν ...
από DamoN
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα αλλάξουμε εμείς έδρα επειδή αυτοί είναι άντε μην πω τι
από DamoN
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:26
Jump to forum
Jump to topic

Οπότε πρέπει οι διαχειριστές να καταλάβουν ότι δεν αντιπροσωπεύουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ και να μας αδειάσουν την γωνιά και το γήπεδο να γίνει εκεί που σχεδιάστηκε να γίνει από αυτόν που πλήρωσε τα σχέδια , και θέλει να γίνει για να το εκμεταλλευτεί ώστε τα έσοδα να πηγαίνουν στην ΠΑΕ για να μπορέσει ...
από DamoN
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:32
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μητσοτάκης , ο Μπαιντεν με τον Μαρινάκη παρέα, πιο χαλαρούς όρους θα έβαζαν στον Ιβαν 🤣🤣🤣
από DamoN
Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:02
Jump to forum
Jump to topic

Σταμάτα ρε Αντί- ΠΑΟΚΤΣΗ ο άλλος πήγε να πουλήσει τον Ντελια και ο δικός μας θα μας πάρει 7 Ευρωλίγκες στην σειρά @navigator11