Η αναζήτηση βρήκε 65 εγγραφές

Return

από Psagmenos4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Mπαινω να διαβάσω για καμιά μεταγραφή και διαβάζω 2 σελίδες για FFP. Ρε κάνα παπα δώστε για χαφ και φορ κι αφήστε τα ffp για το Μαράκι.
από nunies4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Psaras έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:39 Εγώ από αυτά που ακούω, θα τρίβουμε τα μάτια μας με τον Taylor φέτος. Δεν είναι παίκτης ροτέισον. Είναι παίκτης 11αδας.
Είναι έστω στο 77,4% του Μπαμπα του 24;
από Psaras
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ από αυτά που ακούω, θα τρίβουμε τα μάτια μας με τον Taylor φέτος. Δεν είναι παίκτης ροτέισον. Είναι παίκτης 11αδας.

Είναι έστω στο 77,4% του Μπαμπα του 24;

Αν υπολόγισα σώστα, γιατί ο τύπος του hunter είναι proprietary, ο Taylor είναι 76.98% του Μπαμπα του 24

95% Confidence Interval ...
από Luigi Vampa
Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:57
Jump to forum
Jump to topic

Ηλιθιοι, άχρηστοι.. Α ρε τι ωραία που είναι απ την καρεκλα του υπολογιστη ή απ τον καναπε.
από DikefalosNisiotis
Δευ 14 Ιούλ 2025, 16:32
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά καλησπερα κι από μένα , δεν έχω γράψει από πέρυσι γιατί κάποια στιγμή είχε βγει μια τοξικότητα όπως το ένιωσα κι το εξέλαβα εγώ .
Τώρα για φέτος τι να πω , κάθε πέρυσι και καλύτερο το φόρουμ ;
Λίγο σεβασμό στους συνοπαδους ΣΑΝ κι εμενα., που γυρνάς κατάκοπος & *κατακαμένος* αναζητάς εναν κι ...
από black death
Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:39
Jump to forum
Jump to topic

Ρε κλειστε τον επιτελους, να τους κλειδώσουμε στο θρεντ του να γκρινιαζουν εκεί. Οχι αλλο καρβουνο!!! :|
από Panostas1995
Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ρε παιδιά μια ερώτηση....
Για το τοπικ των μεταγραφών που να πάω ;
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Ανούσια η συζήτηση κατ' εμέ για τους αποκλεισμούς σε καλοκαιρινή διαδικασία. Με το συμπάθειο.

Και εξηγούμαι.

Μπορείς να αποκλειστείς με 10/11 να είναι από την ομάδα που πήρε πρωτάθλημα πριν 2 μήνες και να περάσεις 3 γύρους έχοντας μόνο 2 χαφ και αυτά να είναι ο Τσιγγάρας με τον Σβαμπ.

Πολλά ...
από Dio-4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

Φτάνει ρε παιδιαααα… Γράφετε και ολόκληρους πάπυρους κατεβατά ζωή να έχετε,αν έμπαινε στις πανελλήνιες θέμα ο σύγχρονος ΠΑΟΚ και πως θα έπρεπε να λειτουργήσει η εταιρεία, 18+ θα παίρνατε όλοι, αλλά λυπηθείτε και τα μυαλά μας που πονάνε και μπαίνουμε εδώ να διαβάσουμε για κανέναν Γιακουμάκη, Ντούκς ...
από joshua
Δευ 25 Αύγ 2025, 08:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Πρεπει να ειμαι ο μονος που εν ετη 2025 οι υποδοχες ολων των παικτων ολων των ομαδων μου προκαλουν θλιψη...
από FreeWatcher
Τρί 26 Αύγ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Έλεος με τις φήμες για βάζελο!
Αν ήθελα θα έμπαινα στο βαζελομάνια…
Είτε γράφτε για μεταγραφές του μεγάλου ΠΑΟΚ, είτε μιρλιάστε για τον μεγάλο ΠΑΟΚ, δεν με ενδιαφέρει.
SDNA πάντως δεν είμαστε εδώ μέσα!!!
Αλλού
από nunies4
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

Θα κάνω πάντως ένα γενικό σχόλιο.
Μένω έκπληκτος πραγματικά σε βαθμό που με κάνει να νιώθω παντελώς άσχετος,το πώς μέσα σε 15 λεπτά από την στιγμή που βγαίνει ένα όνομα έχετε όχι απλά άποψη αλλά ανάλυση κάθε πτυχής του παιχνιδιού του.
@@λακες πόσους παίκτες ξέρετε πραγματικά;
Θεωρώ τον εαυτό μου ...
από JohnDag
Πέμ 28 Αύγ 2025, 18:19
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ διαφωνώ με τον ΚΩΣΤΑΣ2019 όσον αφορά τον Κέννυ κατά τα άλλα πράγματι άλλο είπε και άλλο κατάλαβε ο paokspren

Γενικότερα μιλώντας, πρώιμες κρίσεις για παίκτες (είτε θετικές είτε αρνητικές) θέλουν προσοχή.

Φαίνεται πράγματι ο Άγγλος να υστερεί σε ποδοσφαιρική ποιότητα σε σχέση με τον Όττο που ...
από Afanas
Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:17
Jump to forum
Jump to topic

μαύρο Πάνο περιμέναμε, άσπρο Αλέξη μας φέρανε...
από Iggy Pop
Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Είστε έτοιμοι??? Ειναι μεγάλο το σεντονι αλλα αξίζει....Πάμε
ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΡΙΣΗΣ — Alessandro Bianco

Ο Alessandro Bianco ετοιμάζεται να φορέσει τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ, καθώς συμφωνήθηκε δανεισμός του 22χρονου μέσου από τη Φιορεντίνα με οψιόν αγοράς και συμβόλαιο έως το 2029 (1+3 χρόνια ...