Η αναζήτηση βρήκε 128 εγγραφές

Return

από Taseos
Τετ 19 Νοέμ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ,δε πρεπει με τιποτα να φυγει απο τον συλλογο.Αν δε τον "θελουν" στη ΚΑΕ ,βαλε τον στη ΠΑΕ -φυσικα να θελει και να μπορει εννοειται-.

Καλέ όλα αυτά αλλά ο Χατζόπουλος έχει μια εταιρία δική του να τρέχει με πολύ καλά στοιχεία δημοσιευμένα, δεν ξέρω αν θα ήθελε ποτέ να κάνει τον ...
από Stelios Bagios
Τετ 19 Νοέμ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Τι να πει κανείς για σένα πρόεδρε, έχεις κάνει θαύματα.
Σεβασμός, ευχαριστώ, κι ελπίζω να παραμείνεις ενεργός στα του ΠΑΟΚ.
από Montrealiotis
Δευ 15 Σεπ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Επιτρέπεται ο ρατσισμός στο φόρουμ; Στο οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ;
από paoki19
Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Afanas έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:25
paoki19 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:19 Αν μετρήσει θα το φάνε στα καπάκια. Δεν κάνει το 2-0 ο βαζελος.
Το παιξες;
Αν το παιζα είμαι σίγουρος δεν θα έβγαινε :lol:
από ΑποστόληςΑ
Παρ 01 Αύγ 2025, 10:38
Jump to forum
Jump to topic

john4serres έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 10:18 Θλάση ο Φωτάρας.
Χάνει τα ματς με Σαχτάρ.
60 μύρια εκτός χόρτου.
από WeWillRockYou
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:44
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ αν ο προπονητής της ομάδας μας είχε φωτογραφίες με φανέλα ΑΕΚ και η καινούργια μεταγραφή για βασικός φορ με φανέλες Ολυμπιακού (ολα αυτά στον ελεύθερο χρόνο τους, όχι ως μέλη της αντίπαλης ομάδας) εδώ μέσα θα γινόταν ο κακός χαμός.
Πιστεύω πάντως πως αν αφήσουν τον ΠΑΟΚτση προπονητή τους ...
από astral
Τρί 04 Νοέμ 2025, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Στη σύλληψη ενός 19χρονου οργανωμένου οπαδού του Ολυμπιακού προχώρησε η αστυνομία, για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στη Χαλκίδα και στοίχισε τη ζωή σε έναν 20χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ.

Ο νεαρός, που φέρεται να εμπλέκεται και στη δικογραφία για τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου ...
από boogeyman77
Τρί 04 Νοέμ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

Στη σύλληψη ενός 19χρονου οργανωμένου οπαδού του Ολυμπιακού προχώρησε η αστυνομία, για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στη Χαλκίδα και στοίχισε τη ζωή σε έναν 20χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ.

Ο νεαρός, που φέρεται να εμπλέκεται και στη δικογραφία για τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου ...
από st4this
Τρί 04 Νοέμ 2025, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

από Iggy Pop
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα θελα να ήμουν βαζελος σήμερα σε καμία περίπτωση, σιγουρα ποιο βαρια η φανελα του, σε σχέση με της αεκ, με καλύτερη νοοτροπία παρα την ήττα, θα βάλει την σφραγίδα του ο ραφα ήδη φαίνεται.Του χρονου θα είναι σίγουρα καλύτερα αν του φερουν οτι ζητήσει.Η αεκ με τον ευνουχο που έχει για προπονητή ...
από leomatos88
Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime

Κάθε χρόνο πριν την πρώτη αγωνιστική ένα και μόνο πράγμα σκέφτομαι, πώς θα γίνει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Με οποιαδήποτε διοίκηση, με οποιοδήποτε ρόστερ. Δεν πολυβλέπω άλλα ματς, μόνο τον ΠΑΟΚ. Διαχρονικά, η συνταγή είναι να πάρεις το maximum με όλα τα λιμά και ό,τι περισσότερο μπορείς με την αγία ...
από leomatos88
Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:43
Jump to forum
Jump to topic

theo-drama έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:19 Γεια σου ρε ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ μεγαλε LEO MATOS.
ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ Δεξί μπακ που είχαμε, με ηγετικά χαρακτηριστικά.
Απίστευτος παιχταράς. Τον τέλειωσε ένας ζωγράφος. Ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Ξεχνιέται το κλάμα των πόκεμον; Τάχα μου για τις αγκωνιές του. Ο άνθρωπος φορούσε την ασπρόμαυρη στολή και οργίαζε.
από theo-drama
Κυρ 24 Αύγ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Γεια σου ρε ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ μεγαλε LEO MATOS.
ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ Δεξί μπακ που είχαμε, με ηγετικά χαρακτηριστικά.

Απίστευτος παιχταράς. Τον τέλειωσε ένας ζωγράφος. Ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Ξεχνιέται το κλάμα των πόκεμον; Τάχα μου για τις αγκωνιές του. Ο άνθρωπος φορούσε την ασπρόμαυρη στολή και οργίαζε ...
από paokkerkir
Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Mvp Despodov διότι ηταν ο μονος που μπόρεσε να την στειλει στα διχτυα.

Πως γινεται μερικοι να ειστε ανετοι να τον "ξεφορτωθειτε" οταν ειναι ο μονος που γραφει νουμερα και καθαριζει τετοια ματς...

Επίσης πολυ καλος Λοβρεν.