Η αναζήτηση βρήκε 4 εγγραφές

Return

από paokmono
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Καλησπέρα για πρώτη φορά φέτος.
Κραλ, Γερμανος φορ κλπ της αυτής κατηγορίας κόστους, δεν νομίζω. Εκτός αν κάτσει κάτι 31/8.
Όλα αυτά τα ονόματα ακούστηκαν (και κυκλοφόρησαν και από πάτερ κλπ) την περίοδο που το team υπολόγιζε μια 20ρα από την πώληση Ντελια. Από εκεί και μετά, ακρα του τάφου σιωπή ...
από paokmono
Τρί 05 Αύγ 2025, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

Θέλουμε παίκτες τύπου Γιοβιτς, αλλά αν μας βγουν Λοβρεν, όλοι στην ΠΑΕ είναι άχρηστοι.
Θέλουμε επενδύσεις σε ελπιδοφόρους, αλλά όταν βγαίνουν στους άλλους βιετεσκες (ελπιδοφόρος που προφανώς δεν απέδωσε αυτά που υπολόγιζαν οι Ιταλοί όταν τον πήραν) είμαστε άχρηστοι αν τους παίρνουμε κοψοχρονια για ...
από paokmono
Τρί 05 Αύγ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Δεν κρίνω τις προσδοκίες του καθενός. Κι εγώ περισσότερα θα ήθελα. Απλά, στο τοπικ των μεταγραφών προσπαθώ να σκέφτομαι και να μιλάω από τα δεδομένα που καταλαβαίνω από τις κινήσεις και όχι από το τι γράφει ο κάθε δημοσιογράφος.
Να διευκρινίσω εδώ, ότι μένω εκτός Θεσσαλονίκης, δεν ακούω ραδιόφωνα ...
από paokmono
Τετ 13 Αύγ 2025, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

https://www.gazzetta.gr/specials/2183198/paok-giannis-konstantelias-ena-alithino-diamanti-vids

Εγώ αυτη την τυπαρα την θέλω στον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια. Και αν το παιδί θελει να μείνει, μακάρι να μείνει εδώ.
Το άρθρο, το βάζω ως τροφή για σκέψη, σχετικά με τα 20, τα 30+ ή τα 40εκ ευρώ.
Για να ...